We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Cereals > Sorghum
Request for quotationDeliveryDelivery
Sorghum

Cirok vetőmagjaink esetén is számíthatsz a legjobb, fémzárolt minőségre, amellyel a lehetséges legmagasabb terméshozam mellett a legkiválóbb minőség is elérhetővé válik számodra. Kínálatunkat a ti tapasztalataitok alapján alakítjuk, hogy a lehető legnagyobb sikert tegyük elérhetővé számotokra.

A termékenység és az egészséges növény a jó alappal, a minőségi vetőmaggal kezdődik. Éppen ezért minden gabonafélénk esetében bízhatsz abban, hogy a nálunk vásárolt vetőmagok ellenőrzött körülmények között és minősítő bizonyítvánnyal rendelkeznek. A gazda sikere a mi sikerünk is.

A legkiválóbb cirok vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Miért válaszd a cirok vetőmagot?

A cirok az egész világon az ötödik legjelentősebb takarmánynövény. Alkalmazható élelmiszeripari termékként, de állati takarmányozásra is. A nálunk vásárolható cirokfajták között alacsony tannintartalmú, de akár tanninmentes növényeket adó típusokat is találsz, mely tulajdonság könnyebben emészthetővé teszi. Szemtermése kiváló alapanyag, főként takarmánykeverő üzemek számára. Elsősorban sertés és baromfi táplálásában alkalmazzák.

Egyes fajtái magas energiaértékű szilázs készítésére, s így biogáz előállítására is alkalmasak.

Az emberi táplálkozásban betöltött szerepét tekintve jelentős szempont, hogy teljesen mentes a gluténtól, miközben magas ásványianyag-tartalommal rendelkezik. Antioxidáns polifenolokat tartalmaz, a koleszterinszintre pedig csökkentő hatással bír. Puffasztva vagy lisztként is beilleszthető az étrendbe.

A cirok termesztési igényei

A cirok alapvetően jól tűri a szárazságot, sőt, kifejezetten meleg hőmérséklet szükséges termesztéséhez. Többféle talajon is jól termeszthető, de a jó hozam érdekében megfelelő tápanyag-ellátottságot szükséges biztosítani. Vetési ideje a tavasz. Alapvetően öntermékeny, beporzását a szél és a rovarok biztosítják.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

Message

Questions, messages? Share it with us!