Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Cirok
Kategóriák
 
Letöltés

Cirok

Cirok vetőmagjaink esetén is számíthatsz a legjobb, fémzárolt minőségre, amellyel a lehetséges legmagasabb terméshozam mellett a legkiválóbb minőség is elérhetővé válik számodra. Kínálatunkat a ti tapasztalataitok alapján alakítjuk, hogy a lehető legnagyobb sikert tegyük elérhetővé számotokra.

A termékenység és az egészséges növény a jó alappal, a minőségi vetőmaggal kezdődik. Éppen ezért minden gabonafélénk esetében bízhatsz abban, hogy a nálunk vásárolt vetőmagok ellenőrzött körülmények között és minősítő bizonyítvánnyal rendelkeznek. A gazda sikere a mi sikerünk is.

A legkiválóbb cirok vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
55 termék  a 55 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Miért válaszd a cirok vetőmagot?

A cirok az egész világon az ötödik legjelentősebb takarmánynövény. Alkalmazható élelmiszeripari termékként, de állati takarmányozásra is. A nálunk vásárolható cirokfajták között alacsony tannintartalmú, de akár tanninmentes növényeket adó típusokat is találsz, mely tulajdonság könnyebben emészthetővé teszi. Szemtermése kiváló alapanyag a vetőmagok között, főként takarmánykeverő üzemek számára. Elsősorban sertés és baromfi táplálásában alkalmazzák.

Egyes fajtái magas energiaértékű szilázs készítésére, s így biogáz előállítására is alkalmasak.

Az emberi táplálkozásban betöltött szerepét tekintve jelentős szempont, hogy teljesen mentes a gluténtól, miközben magas ásványianyag-tartalommal rendelkezik. Antioxidáns polifenolokat tartalmaz, a koleszterinszintre pedig csökkentő hatással bír. Puffasztva vagy lisztként is beilleszthető az étrendbe.

A cirok termesztési igényei

A cirok alapvetően jól tűri a szárazságot, sőt, kifejezetten meleg hőmérséklet szükséges termesztéséhez. Többféle talajon is jól termeszthető, de a jó hozam érdekében megfelelő tápanyag-ellátottságot szükséges biztosítani. Vetési ideje a tavasz. Alapvetően öntermékeny, beporzását a szél és a rovarok biztosítják.

Cikkajánló | Cikkajánló
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
A lucerna: természetes választás talajjavításra
A lucerna: természetes választás talajjavításra
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lucerna, mint természetes és hatékony talajjavító megoldás
Tovább olvasok
Megjelent a friss AÖP szerlista 2024
Megjelent a friss AÖP szerlista 2024
2024.02.09. | Agrártámogatások
Jelen közlemény a 2024-es AÖP keretében választható egyes gyakorlatokhoz tartozó készítmény- és hatóanyag listákat tartalmazza.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!