Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Cirok
Kategóriák
 
Letöltés

Cirok

Cirok vetőmagjaink esetén is számíthatsz a legjobb, fémzárolt minőségre, amellyel a lehetséges legmagasabb terméshozam mellett a legkiválóbb minőség is elérhetővé válik számodra. Kínálatunkat a ti tapasztalataitok alapján alakítjuk, hogy a lehető legnagyobb sikert tegyük elérhetővé számotokra.

A termékenység és az egészséges növény a jó alappal, a minőségi vetőmaggal kezdődik. Éppen ezért minden gabonafélénk esetében bízhatsz abban, hogy a nálunk vásárolt vetőmagok ellenőrzött körülmények között és minősítő bizonyítvánnyal rendelkeznek. A gazda sikere a mi sikerünk is.

A legkiválóbb cirok vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
52 termék  a 52 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Miért válaszd a cirok vetőmagot?

A cirok az egész világon az ötödik legjelentősebb takarmánynövény. Alkalmazható élelmiszeripari termékként, de állati takarmányozásra is. A nálunk vásárolható cirokfajták között alacsony tannintartalmú, de akár tanninmentes növényeket adó típusokat is találsz, mely tulajdonság könnyebben emészthetővé teszi. Szemtermése kiváló alapanyag a vetőmagok között, főként takarmánykeverő üzemek számára. Elsősorban sertés és baromfi táplálásában alkalmazzák.

Egyes fajtái magas energiaértékű szilázs készítésére, s így biogáz előállítására is alkalmasak.

Az emberi táplálkozásban betöltött szerepét tekintve jelentős szempont, hogy teljesen mentes a gluténtól, miközben magas ásványianyag-tartalommal rendelkezik. Antioxidáns polifenolokat tartalmaz, a koleszterinszintre pedig csökkentő hatással bír. Puffasztva vagy lisztként is beilleszthető az étrendbe.

A cirok termesztési igényei

A cirok alapvetően jól tűri a szárazságot, sőt, kifejezetten meleg hőmérséklet szükséges termesztéséhez. Többféle talajon is jól termeszthető, de a jó hozam érdekében megfelelő tápanyag-ellátottságot szükséges biztosítani. Vetési ideje a tavasz. Alapvetően öntermékeny, beporzását a szél és a rovarok biztosítják.

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!