Kezdőoldal > Vetőmagok > Hüvelyesek > Szója
Kategóriák
 

Szója

A szója az egyik legrégebb óta termesztett növény. Felhasználása sokrétű, fogyasztása elterjedt. A környezettudatos és egészséges táplálkozási szokások terjedésével vélhetően az iránta való kereslet még tovább nő. Magyarországon kisebb mértékben termesztik, ennek oka az alacsony termésátlagokban keresendő. Szerencsére a webáruházunkban kapható válogatott és magas minőségű, fémzárolt szója vetőmagok között sokféle bőtermő növény közül válogathatsz. Fehérjében és olajban való gazdagság, magas termésbiztonság és kiváló termésminőségű szója vetőmagokkal várunk.

Kiváló genetikájú szója vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
46 termék  a 46 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


A szója tulajdonságai

A hüvelyes növényekre jellemző a magas fehérjetartalom és a tápanyagban való gazdagság.. Étkezési célokat, de takarmányozási célokat is szolgálhatnak. Mindez igaz a szójára is.

A szójának nagymértékű, hozzávetőlegesen 40%-os fehérjetartalma van. Esszenciális aminosavakban gazdag vetőmag. Magas olajtartalom is jellemzi, főként telítetlen zsírsavakból áll. Lecitin is található benne, amelynek fontos szerepe van a zsír- és szénhidrát anyagcserében. A szójában nincs keményítő. Magas rosttartalmának köszönhetően kedvező hatással van az emésztésre, és vitaminokban is kifejezetten gazdag.

Szója vetőmag választékunk

Kiváló genetikájú szója vetőmagokkal várunk. A vetőmagok között találsz olyanokat, amelyek az ország hűvösebb részein is sikerrel termeszthetők, és rövid tenyészidő, korai érés jellemzi őket. Betegségeknek ellenálló fajtákat kínálunk. Válogatott vetőmag kínálatunk összeállításakor nem csak a legjobb minőségre, de az elérhető legnagyobb termésbiztonságra, valamint terméshozamra is tekintettel voltunk.

Azoknak a gazdáknak, akiknek fontos a kiemelkedő terméshozam és mellette a kiváló beltartalmi érték, érdemes megismerkedni szója vetőmagjainkkal!

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!