Kezdőoldal > Vetőmagok > Hüvelyesek > Szója
Kategóriák
 
Letöltés

Szója

A szója az egyik legrégebb óta termesztett növény. Felhasználása sokrétű, fogyasztása elterjedt. A környezettudatos és egészséges táplálkozási szokások terjedésével vélhetően az iránta való kereslet még tovább nő. Magyarországon kisebb mértékben termesztik, ennek oka az alacsony termésátlagokban keresendő. Szerencsére a webáruházunkban kapható válogatott és magas minőségű, fémzárolt szója vetőmagok között sokféle bőtermő növény közül válogathatsz. Fehérjében és olajban való gazdagság, magas termésbiztonság és kiváló termésminőségű szója vetőmagokkal várunk.

Kiváló genetikájú szója vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
56 termék  a 56 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A szója tulajdonságai

A hüvelyes növényekre jellemző a magas fehérjetartalom és a tápanyagban való gazdagság.. Étkezési célokat, de takarmányozási célokat is szolgálhatnak. Mindez igaz a szójára is.

A szójának nagymértékű, hozzávetőlegesen 40%-os fehérjetartalma van. Esszenciális aminosavakban gazdag vetőmag. Magas olajtartalom is jellemzi, főként telítetlen zsírsavakból áll. Lecitin is található benne, amelynek fontos szerepe van a zsír- és szénhidrát anyagcserében. A szójában nincs keményítő. Magas rosttartalmának köszönhetően kedvező hatással van az emésztésre, és vitaminokban is kifejezetten gazdag.

Szója vetőmag választékunk

Kiváló genetikájú szója vetőmagokkal várunk. A vetőmagok között találsz olyanokat, amelyek az ország hűvösebb részein is sikerrel termeszthetők, és rövid tenyészidő, korai érés jellemzi őket. Betegségeknek ellenálló fajtákat kínálunk. Válogatott vetőmag kínálatunk összeállításakor nem csak a legjobb minőségre, de az elérhető legnagyobb termésbiztonságra, valamint terméshozamra is tekintettel voltunk.

Azoknak a gazdáknak, akiknek fontos a kiemelkedő terméshozam és mellette a kiváló beltartalmi érték, érdemes megismerkedni szója vetőmagjainkkal!

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!