We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Soy

A szója az egyik legrégebb óta termesztett növény. Felhasználása sokrétű, fogyasztása elterjedt. A környezettudatos és egészséges táplálkozási szokások terjedésével vélhetően az iránta való kereslet még tovább nő. Magyarországon kisebb mértékben termesztik, ennek oka az alacsony termésátlagokban keresendő. Szerencsére a webáruházunkban kapható válogatott és magas minőségű, fémzárolt szója vetőmagok között sokféle bőtermő növény közül válogathatsz. Fehérjében és olajban való gazdagság, magas termésbiztonság és kiváló termésminőségű szója vetőmagokkal várunk.

Kiváló genetikájú szója vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

A szója tulajdonságai

A hüvelyes növényekre jellemző a magas fehérjetartalom és a tápanyagban való gazdagság. Étkezési célokat, de takarmányozási célokat is szolgálhatnak. Mindez igaz a szójára is.

A szójának nagymértékű, hozzávetőlegesen 40%-os fehérjetartalma van. Esszenciális aminosavakban gazdag. Magas olajtartalom is jellemzi, főként telítetlen zsírsavakból áll. Lecitin is található benne, amelynek fontos szerepe van a zsír- és szénhidrát anyagcserében. A szójában nincs keményítő. Magas rosttartalmának köszönhetően kedvező hatással van az emésztésre, és vitaminokban is kifejezetten gazdag.

Szója vetőmag választékunk

Kiváló genetikájú szója vetőmagokkal várunk. A vetőmagok között találsz olyanokat, amelyek az ország hűvösebb részein is sikerrel termeszthetők, és rövid tenyészidő, korai érés jellemzi őket. Betegségeknek ellenálló fajtákat kínálunk. Válogatott vetőmag kínálatunk összeállításakor nem csak a legjobb minőségre, de az elérhető legnagyobb termésbiztonságra, valamint terméshozamra is tekintettel voltunk.

Azoknak a gazdáknak, akiknek fontos a kiemelkedő terméshozam és mellette a kiváló beltartalmi érték, érdemes megismerkedni szója vetőmagjainkkal!Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!