Kezdőoldal > Vetőmagok > Hüvelyesek > Szója
 

Szója

A szója az egyik legrégebb óta termesztett növény. Felhasználása sokrétű, fogyasztása elterjedt. A környezettudatos és egészséges táplálkozási szokások terjedésével vélhetően az iránta való kereslet még tovább nő. Magyarországon kisebb mértékben termesztik, ennek oka az alacsony termésátlagokban keresendő. Szerencsére a webáruházunkban kapható válogatott és magas minőségű, fémzárolt szója vetőmagok között sokféle bőtermő növény közül válogathatsz. Fehérjében és olajban való gazdagság, magas termésbiztonság és kiváló termésminőségű szója vetőmagokkal várunk.

Kiváló genetikájú szója vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
48 termék  a 48 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


A szója tulajdonságai

A hüvelyes növényekre jellemző a magas fehérjetartalom és a tápanyagban való gazdagság.. Étkezési célokat, de takarmányozási célokat is szolgálhatnak. Mindez igaz a szójára is.

A szójának nagymértékű, hozzávetőlegesen 40%-os fehérjetartalma van. Esszenciális aminosavakban gazdag vetőmag. Magas olajtartalom is jellemzi, főként telítetlen zsírsavakból áll. Lecitin is található benne, amelynek fontos szerepe van a zsír- és szénhidrát anyagcserében. A szójában nincs keményítő. Magas rosttartalmának köszönhetően kedvező hatással van az emésztésre, és vitaminokban is kifejezetten gazdag.

Szója vetőmag választékunk

Kiváló genetikájú szója vetőmagokkal várunk. A vetőmagok között találsz olyanokat, amelyek az ország hűvösebb részein is sikerrel termeszthetők, és rövid tenyészidő, korai érés jellemzi őket. Betegségeknek ellenálló fajtákat kínálunk. Válogatott vetőmag kínálatunk összeállításakor nem csak a legjobb minőségre, de az elérhető legnagyobb termésbiztonságra, valamint terméshozamra is tekintettel voltunk.

Azoknak a gazdáknak, akiknek fontos a kiemelkedő terméshozam és mellette a kiváló beltartalmi érték, érdemes megismerkedni szója vetőmagjainkkal!

 | Cikkajánló
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
2023.09.12. | Szakmai cikkek
Tritikálé: a modern mezőgazdaság innovatív gabonája. A ciikkünkből kiderül, hogy miért növekszik a népszerűsége a termesztésben és feldolgozásban.
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi repce Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi búza Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!