Kezdőoldal > Vetőmagok > Takarmány keverékek > Vadkeverék
Kategóriák
 
Letöltés

Vadkeverék

Vadkeverék vetőmagjaink magas minőségű, fémzárolt vetőmagok, melyek megbízható forrásból származnak. Felhasználásuk tekintetében alkalmasak a zöldítés feladatait ellátni, de a vadak élőhelyének fejlesztésére, a biológiai diverzitás megőrzésére is kiválóan alkalmasak. A vadlegelő szegély telepítésével mérsékelhető, illetve lassítható a mezőgazdasági vadkár. A vadkár elleni védekezéshez alkalmazott villanypásztor kerítések külső, a vadak élőhelye felőli oldalán javasolt telepíteni, néhány méter szélességben. Értékes, fajgazdag keverékek, kiemelten magas minőségben.

Kiváló vadkeverék vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
3 termék  a 3 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Vadkeverék a takarmánykeverékek között

A takarmánykeverékek vetőmagjaival az állatok takarmányozásának feladatát láthatjuk el. A takarmányfű és más keverékek között, a méhlegelő keverékek és a vadkeverékek is megtalálhatóak kínálatunkban. Garantált vetéshozam és fajtabiztonság, fémzárolt minőség jellemzi mindegyiket.

A vadkeverék jelentősége

A vadkeverékek jelentősége mezőgazdasági szempontból elsősorban a zöldítés, valamint a biodiverzitás fenntartása révén kap jelentős szerepet. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy használatával a vadkár mértéke is nagymértékben csökkenthetővé válik. 

Apróvadas, vadfű, vadcsalogató és vadlegelő keverékeink közül választhatsz. Az összetételükben változatos keverékek, évelő, 3-4 évig is fennmaradó zöld felületet eredményeznek, amelyek fontos és állandó táplálékforrást biztosítanak az apró- és nagyvadak számára. 

Az eróziónak kiszolgáltatott, lejtős területeken teljes felületen történő alkalmazása hatékony védelmet nyújt a talaj számára. Szegélyként telepítve a víz és talajhordás jelentősen fokozódik.

Telepítésre javasolt területek

A keverékek javasoltak erdők közötti vadföldeken, mezőgazdasági területek szegélyein történő telepítésre, valamint ökológiai folyosó és mezsgye kialakítására.

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!