We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Wild mix

Vadkeverék vetőmagjaink magas minőségű, fémzárolt vetőmagok, melyek megbízható forrásból származnak. Felhasználásuk tekintetében alkalmasak a zöldítés feladatait ellátni, de a vadak élőhelyének fejlesztésére, a biológiai diverzitás megőrzésére is kiválóan alkalmasak. A vadlegelő szegély telepítésével mérsékelhető, illetve lassítható a mezőgazdasági vadkár. A vadkár elleni védekezéshez alkalmazott villanypásztor kerítések külső, a vadak élőhelye felőli oldalán javasolt telepíteni, néhány méter szélességben. Értékes, fajgazdag keverékek, kiemelten magas minőségben.

Kiváló vadkeverék vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Vadkeverék a takarmánykeverékek között

A takarmánykeverékek vetőmagjaival az állatok takarmányozásának feladatát láthatjuk el. A takarmányfű és más keverékek között, a méhlegelő keverékek és a vadkeverékek is megtalálhatóak kínálatunkban. Garantált vetéshozam és fajtabiztonság, fémzárolt minőség jellemzi mindegyiket.

A vadkeverék jelentősége

A vadkeverékek jelentősége mezőgazdasági szempontból elsősorban a zöldítés, valamint a biodiverzitás fenntartása révén kap jelentős szerepet. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy használatával a vadkár mértéke is nagymértékben csökkenthetővé válik. 

Apróvadas, vadfű, vadcsalogató és vadlegelő keverékeink közül választhatsz. Az összetételükben változatos keverékek, évelő, 3-4 évig is fennmaradó zöld felületet eredményeznek, amelyek fontos és állandó táplálékforrást biztosítanak az apró- és nagyvadak számára. 

Az eróziónak kiszolgáltatott, lejtős területeken teljes felületen történő alkalmazása hatékony védelmet nyújt a talaj számára. Szegélyként telepítve a víz és talajhordás jelentősen fokozódik.

Telepítésre javasolt területek

A keverékek javasoltak erdők közötti vadföldeken, mezőgazdasági területek szegélyein történő telepítésre, valamint ökológiai folyosó és mezsgye kialakítására.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!