Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Vadkeverék

Vadkeverék vetőmagjaink magas minőségű, fémzárolt vetőmagok, melyek megbízható forrásból származnak. Felhasználásuk tekintetében alkalmasak a zöldítés feladatait ellátni, de a vadak élőhelyének fejlesztésére, a biológiai diverzitás megőrzésére is kiválóan alkalmasak. A vadlegelő szegély telepítésével mérsékelhető, illetve lassítható a mezőgazdasági vadkár. A vadkár elleni védekezéshez alkalmazott villanypásztor kerítések külső, a vadak élőhelye felőli oldalán javasolt telepíteni, néhány méter szélességben. Értékes, fajgazdag keverékek, kiemelten magas minőségben.

Apróvadas, vadfű, vadcsalogató és vadlegelő keverékeink közül választhatsz.

Tovább a részletekre

Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Vadkeverék a takarmánykeverékek között

A takarmánykeverékek vetőmagjaival az állatok takarmányozásának feladatát láthatjuk el. A takarmányfű és más keverékek között, a méhlegelő keverékek és a vadkeverékek is megtalálhatóak kínálatunkban. Garantált vetéshozam és fajtabiztonság, fémzárolt minőség jellemzi mindegyiket.

A vadkeverék jelentősége

A vadkeverékek jelentősége mezőgazdasági szempontból elsősorban a zöldítés, valamint a biodiverzitás fenntartása révén kap jelentős szerepet. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy használatával a vadkár mértéke is nagymértékben csökkenthetővé válik. 

Apróvadas, vadfű, vadcsalogató és vadlegelő keverékeink közül választhatsz. Az összetételükben változatos keverékek, évelő, 3-4 évig is fennmaradó zöld felületet eredményeznek, amelyek fontos és állandó táplálékforrást biztosítanak az apró- és nagyvadak számára. 

Az eróziónak kiszolgáltatott, lejtős területeken teljes felületen történő alkalmazása hatékony védelmet nyújt a talaj számára. Szegélyként telepítve a víz és talajhordás jelentősen fokozódik.

Telepítésre javasolt területek

A keverékek javasoltak erdők közötti vadföldeken, mezőgazdasági területek szegélyein történő telepítésre, valamint ökológiai folyosó és mezsgye kialakítására.AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás