Kezdőoldal > Vetőmagok > Fűfélék > Juhcsenkesz
Kategóriák
 
Letöltés

Juhcsenkesz

A fűfélék vetőmagjai között legalább olyan fontos, hogy megfelelő minőséget válassz, mint bármely más vetőmag esetében. A Primagnál ennek megfelelően csak a legmagasabb, fémzárolt minőségű vetőmagokat fogod megtalálni. Ez a minőség garantálja számodra a fajtabiztonságot, megfelelő gondozás mellett az egészséges növényeket és a kívánt bő hozamot. Juhcsenkesz vetőmagjaink esetében sincs ez másként. A juhcsenkesz alacsony igényű és kiváló ellenálló képességű fűféle, amely takarmányt biztosít az állatok számára. Kedvezőtlen talajadottságok mellett is képes megélni.

A juhcsenkesz kifejezetten szárazságtűrő növény.

Tovább a részletekre
2 termék  a 2 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Miért érdemes a juhcsenkesz mellett letenni a voksodat?

A juhcsenkesz azért foglal el fontos helyet a fűfélék vetőmagjai között, mert azokon a helyeken is képes megmaradni, amelyen más fűfélék nehezen vagy egyáltalán nem. Kifejezetten szárazságtűrő növény, amely a rendkívül alacsony tápanyagtartalmú és előnytelen talajadottságokkal jellemezhető területeken is alkalmazható. 

Kiemelten javasolt a juhcsenkesz vetőmag használata külterjes helyeken, valamint olyan kertekben is, ahol rendkívül rosszak a körülmények. Ugyan a juhcsenkesz biztosan nem nyerne szépségversenyt a külleme alapján, cserébe viszont kiemelkedő ellenálló képességgel rendelkezik a vetőmagok között.

A juhcsenkesz jellemzői

Viszonylag késői fejlődésű fűféle, amelyet nem szabad 5-6 centiméternél alacsonyabbra vágni, mert ezzel a kiszáradását kockáztatjuk. Elsősorban a napos területeket szereti, de a félárnyékos részeken is megmarad.

Takarmányként is hasznosítható, emellett pedig remek választás olyan területek esetében, amelyekre kevés gondozást lehet fordítani, hiszen a juhcsenkesz nem tart igényt különleges ápolási teendőkre, pontosan e tekintetben érdemes megfontolni alkalmazását az adott területen.

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!