Kezdőoldal > Vetőmagok > Fűfélék > Juhcsenkesz
Kategóriák
 
Letöltés

Juhcsenkesz

A fűfélék vetőmagjai között legalább olyan fontos, hogy megfelelő minőséget válassz, mint bármely más vetőmag esetében. A Primagnál ennek megfelelően csak a legmagasabb, fémzárolt minőségű vetőmagokat fogod megtalálni. Ez a minőség garantálja számodra a fajtabiztonságot, megfelelő gondozás mellett az egészséges növényeket és a kívánt bő hozamot. Juhcsenkesz vetőmagjaink esetében sincs ez másként. A juhcsenkesz alacsony igényű és kiváló ellenálló képességű fűféle, amely takarmányt biztosít az állatok számára. Kedvezőtlen talajadottságok mellett is képes megélni.

A juhcsenkesz kifejezetten szárazságtűrő növény.

Tovább a részletekre
3 termék  a 3 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Miért érdemes a juhcsenkesz mellett letenni a voksodat?

A juhcsenkesz azért foglal el fontos helyet a fűfélék vetőmagjai között, mert azokon a helyeken is képes megmaradni, amelyen más fűfélék nehezen vagy egyáltalán nem. Kifejezetten szárazságtűrő növény, amely a rendkívül alacsony tápanyagtartalmú és előnytelen talajadottságokkal jellemezhető területeken is alkalmazható. 

Kiemelten javasolt a juhcsenkesz vetőmag használata külterjes helyeken, valamint olyan kertekben is, ahol rendkívül rosszak a körülmények. Ugyan a juhcsenkesz biztosan nem nyerne szépségversenyt a külleme alapján, cserébe viszont kiemelkedő ellenálló képességgel rendelkezik a vetőmagok között.

A juhcsenkesz jellemzői

Viszonylag késői fejlődésű fűféle, amelyet nem szabad 5-6 centiméternél alacsonyabbra vágni, mert ezzel a kiszáradását kockáztatjuk. Elsősorban a napos területeket szereti, de a félárnyékos részeken is megmarad.

Takarmányként is hasznosítható, emellett pedig remek választás olyan területek esetében, amelyekre kevés gondozást lehet fordítani, hiszen a juhcsenkesz nem tart igényt különleges ápolási teendőkre, pontosan e tekintetben érdemes megfontolni alkalmazását az adott területen.

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+