Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Durumbúza
 

Durumbúza

Ha gazdag és egészséges termést szeretnél elérni, ne érd be a legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagoknál kevesebbel. Kínálatunkban csak a legjobb minőséggel rendelkező, válogatott vetőmagokkal találkozhatsz, melyeket a gazdák tapasztalatai alapján válogattunk össze. Így van ez durumbúza vetőmagjaink esetében is.

A durumbúza kedvelt gabona, melyet az egészséges táplálkozásba érdemes beilleszteni. Kereslete nagy, lisztjét számos formában felhasználják, de elsősorban tészták alapanyaga. Minősége kiváló, koleszterinszegény táplálkozást követő életmód esetén is fogyasztható.

A legkiválóbb durumbúza vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
23 termék  a 23 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


A durumbúza felhasználhatósága

A durumbúza vetőmag népszerű a gabonafélék vetőmagjai között. Mindegyik durumbúza vetőmagunk kiválóan alkalmas malom- és tésztaipari felhasználásra, kiemelkedő minőségük miatt. 

A durumbúza jellemzői

A magas minőségnek köszönhetően jó állóképességű növényeid lesznek, amelyek a jó adaptálódási képességnek is a birtokában vannak. A durumbúza általánosságban ellenáll a fagynak és a szárazságot is jól tűri. Az öntözést ugyanakkor meghálálja, általa bővebb terméshozamot hoz. Egyes fajtáink közepes, míg mások kiemelkedő betegségeknek való ellenálló képességgel rendelkeznek, a durumbúzára veszélyes betegségekkel szemben. 

A durumbúza vetése kukorica után általában nem javasolt, de erre alkalmas durumbúza vetőmagunk is van. Magas termőképességű fajtákat kínálunk. Választhatsz magas fehérjetartalmú, magas termőképességű, valamint kiemelkedő ellenálló képességű fajtákat is. Gyengébb minőségű talaj mellett is, valamint öntözés nélkül is magas hozamot garantáló fajtát is találsz nálunk. Vetésidő szerint tavaszi és őszi durumbúza vetőmagok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.

 | Cikkajánló
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
2023.09.12. | Szakmai cikkek
Tritikálé: a modern mezőgazdaság innovatív gabonája. A ciikkünkből kiderül, hogy miért növekszik a népszerűsége a termesztésben és feldolgozásban.
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi repce Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi búza Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!