We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Cereals > Durum wheat
Request for quotationDeliveryDelivery
Durum wheat

Ha gazdag és egészséges termést szeretnél elérni, ne érd be a legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagoknál kevesebbel. Kínálatunkban csak a legjobb minőséggel rendelkező, válogatott vetőmagokkal találkozhatsz, melyeket a gazdák tapasztalatai alapján válogattunk össze. Így van ez durumbúza vetőmagjaink esetében is.

A durumbúza kedvelt gabona, melyet az egészséges táplálkozásba érdemes beilleszteni. Kereslete nagy, lisztjét számos formában felhasználják, de elsősorban tészták alapanyaga. Minősége kiváló, koleszterinszegény táplálkozást követő életmód esetén is fogyasztható.

A legkiválóbb durumbúza vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A durumbúza felhasználhatósága

A durumbúza vetőmag népszerű a gabonafélék vetőmagjai között. Mindegyik durumbúza vetőmagunk kiválóan alkalmas malom- és tésztaipari felhasználásra, kiemelkedő minőségük miatt. 

A durumbúza jellemzői

A magas minőségnek köszönhetően jó állóképességű növényeid lesznek, amelyek a jó adaptálódási képességnek is a birtokában vannak. A durumbúza általánosságban ellenáll a fagynak és a szárazságot is jól tűri. Az öntözést ugyanakkor meghálálja, általa bővebb terméshozamot hoz. Egyes fajtáink közepes, míg mások kiemelkedő betegségeknek való ellenálló képességgel rendelkeznek, a durumbúzára veszélyes betegségekkel szemben. 

A durumbúza vetése kukorica után általában nem javasolt, de erre alkalmas durumbúza vetőmagunk is van. Magas termőképességű fajtákat kínálunk. Választhatsz magas fehérjetartalmú, magas termőképességű, valamint kiemelkedő ellenálló képességű fajtákat is. Gyengébb minőségű talaj mellett is, valamint öntözés nélkül is magas hozamot garantáló fajtát is találsz nálunk. Vetésidő szerint tavaszi és őszi durumbúza vetőmagok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!