Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Durumbúza
Kategóriák
 
Letöltés

Durumbúza

Ha gazdag és egészséges termést szeretnél elérni, ne érd be a legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagoknál kevesebbel. Kínálatunkban csak a legjobb minőséggel rendelkező, válogatott vetőmagokkal találkozhatsz, melyeket a gazdák tapasztalatai alapján válogattunk össze. Így van ez durumbúza vetőmagjaink esetében is.

A durumbúza kedvelt gabona, melyet az egészséges táplálkozásba érdemes beilleszteni. Kereslete nagy, lisztjét számos formában felhasználják, de elsősorban tészták alapanyaga. Minősége kiváló, koleszterinszegény táplálkozást követő életmód esetén is fogyasztható.

A legkiválóbb durumbúza vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
23 termék  a 23 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A durumbúza felhasználhatósága

A durumbúza vetőmag népszerű a gabonafélék vetőmagjai között. Mindegyik durumbúza vetőmagunk kiválóan alkalmas malom- és tésztaipari felhasználásra, kiemelkedő minőségük miatt. 

A durumbúza jellemzői

A magas minőségnek köszönhetően jó állóképességű növényeid lesznek, amelyek a jó adaptálódási képességnek is a birtokában vannak. A durumbúza általánosságban ellenáll a fagynak és a szárazságot is jól tűri. Az öntözést ugyanakkor meghálálja, általa bővebb terméshozamot hoz. Egyes fajtáink közepes, míg mások kiemelkedő betegségeknek való ellenálló képességgel rendelkeznek, a durumbúzára veszélyes betegségekkel szemben. 

A durumbúza vetése kukorica után általában nem javasolt, de erre alkalmas durumbúza vetőmagunk is van. Magas termőképességű fajtákat kínálunk. Választhatsz magas fehérjetartalmú, magas termőképességű, valamint kiemelkedő ellenálló képességű fajtákat is. Gyengébb minőségű talaj mellett is, valamint öntözés nélkül is magas hozamot garantáló fajtát is találsz nálunk. Vetésidő szerint tavaszi és őszi durumbúza vetőmagok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!