Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Zab
Kategóriák
 
Letöltés

Zab

A Primag kiváló minőségű fémzárolt vetőmag kínálatának fontos részét képezik a zab vetőmagok. A zab széleskörűen felhasználható, kezdve az abraktakarmányozástól, a szárított takarmányon keresztül az étkezési, valamint gyógyszeripari alkalmazásig, a zab mindegyik területen megállja a helyét. Sokféle haszonállat táplálására alkalmas, nemcsak szemes, hanem darált vagy őrölt formában is. Az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása miatt étkezési célú hasznosítása is magas. Márciusi vetéssel és júniusi, illetve augusztusi betakarítással számolhatunk.

A legkiválóbb zab vetőmagok 1 helyen! 

Tovább a részletekre
25 termék  a 25 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A zab jelentősége

A gabonafélék termesztése mind az állati takarmányozás szempontjából, mind az emberek táplálkozásában betöltött szerepük révén igen jelentős. A zab is ismert széleskörű hasznosíthatóságáról.

Étkezési célú felhasználás

Az emberi egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt a zab fontos szerepet tölt be a táplálkozásban, keresettsége pedig növekvő tendenciát mutat. Zab vetőmagjaink közül az összes fajta hasznosítható malomipari célokra, fenntartva azt, hogy ebben az esetben kiemelt szerepet kell kapnia a megdőlés elleni védekezésnek, a betegségek elleni védekezésnek, az időjárás okozta károk enyhítésének valamint az elszíneződés elleni védekezésnek egyaránt. 

A malmi célokra termesztett zabbal szemben alapvető elvárásoknak kell megfelelni a minőség tekintetében a vetőmagok között, mind a szemek nagysága, mind az idegen anyagoktól és ízektől való mentesség szempontjából.

A zab szerepe az állati takarmányozásban

Az abraktakarmányként hasznosított zab a lovak számára kifejezetten értékes takarmány. A lovakon kívül a juhok számára is alkalmas egész szemként való fogyasztásra, míg teheneknek és borjaknak jellemzően őrölve vagy daraként adják. Pelyvától mentesen sertések számára is kiváló takarmány, baromfiak pedig akár pelyvástól is fogyaszthatják.

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!