We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds
Request for quotationDeliveryDelivery
Seeds

Nálunk elérhető az összes olyan hazai vetőmagszaporító gazdaság és nemesítőház kínálata, akikre mi is büszkék lehetünk, hiszen az általuk termesztett vetőmagok a magyar szántóföld kiváló minőségét is közvetítik. Ebben a kategóriában a teljes vetőmagválasztékot megtalálod: gabonaféléket, olajos növényeket, pillangósokat, fűféléket, hüvelyeseket, takarmány keverékeket, zöldségeket és zöldtrágya növényeket. Mind megbízható forrásból származnak, és fenntartható gazdálkodást tesznek lehetővé. Itt könnyen megrendelhető és megfizethető a biztonságos és versenyképes minőség.

Ebben a kategóriában a teljes vetőmagválasztékot megtalálod.

Go to details ...

A folyamatos fejlődésben hiszünk, de két dolog mindig állandó marad a portfóliónkban: a legmagasabb minőségű, professzionális vetőmagokat kínáljuk versenyképes áron, valamint megbízható módon szolgáljuk ki aktuális igényeidet azért, hogy fenntartsuk a jó érzést: minden partnerünk a legjobb megoldást kapja tőlünk. Büszkék vagyunk a gazdaságodra, hiszen a mi munkánk gyümölcse is nálad lesz learatható!

Fenntarthatóság és kiválóság minden egyes vetőmagban

Mára a világ összes termőföldjén alapvető elvárás a jó minőség és a nyomon követhetőség. Minden gondos gazda jól tudja, hogy a magas terméshozam csak egészséges, szennyeződésektől és káros gyommagoktól mentes vetőmag használatával lehetséges. A kiegyensúlyozott, piacképes termelés egyik legfontosabb feltétele a minősített vetőmag használata, hiszen ez a fajta, ún. fémzárolt vetőmag számos kiváló tulajdonsággal bír, és kézzelfogható értéket képvisel. Használatával azt biztosítjuk, hogy a kivetett mag előre garantált mértékben csírázik, ezért nagy termésbiztonságot ad, sőt többlettermést is eredményez.

Tudtad ezt? A fémzárolás a vetőmagok minősítésének utolsó fázisa. Ez az a lépés, amikor az egyszerű mag hivatalosan is vetőmaggá válik. A garantált minőségű vetőmaggal jó előre bebiztosítható a sikeres növénytermesztéshez szükséges faj- és fajtaazonos, genetikailag is tiszta, jó minőségű kiindulási alap. A fémzárolt vetőmag csökkenti az idő- és munkaráfordítást, kisebb lesz az előre nem látható többletköltség, valamint a minőségvesztés és a növényvédelmi kockázat is minimalizálható. Mi kizárólag ellenőrzött keretek között megtermelt és Vetőmag Minősítő Bizonyítvánnyal ellátott vetőmagokat fogalmazunk azért, hogy garantáljuk a fajtatisztaságot és a magas használati értéket.

100% elkötelezettség, 100% elégedettség

Közel 30 éve vagyunk jelen a földeken, ismerjük a problémáidat, és igyekszünk teljesíteni az elvárásaidat. Részt veszünk a mindennapjaidban, figyelemmel kísérjük a munkádat, mert a Te sikered a mi szívügyünk. Alapításunk óta minden hozzánk forduló gazdát ellátunk innovatív vetőmagmegoldásokkal azért, hogy számodra mindig a legmagasabb minőséget biztosítsuk. Ezekhez a vetőmagokhoz csapatunk minden tagja hozzáadja szakértelmének legjavát is. Munkatársaink örömmel segítenek megtalálni az igényednem megfelelő vetőmagot. Rendelj online, hívj minket, vagy írj nekünk!

A Primag vállalkozás 1991 óta jelent egyre növekvő szenvedélyt nekünk és a velünk kapcsolatban álló gazdáknak egyaránt. A 100%-os megelégedettség érdekében egyszerű hozzáférést biztosítunk a legjobb minőségű alapanyagokhoz, pár kattintással elérhetővé tesszük az összes szükséges vetőmagot, tápanyagot, sőt műszaki terméket is. Ha vetőmagot rendelsz a Primag-tól, biztos lehetsz benne, hogy azt ellenőrizték, megfelelően csomagolták és zökkenőmentesen, időre kiszállítják az ország egész területén. 

Subscribe to newsletter

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Blog