Kezdőoldal > Rendelés

Rendelés

Egyszerűen, gyorsan, kényelmesen...
 

 1. Böngéssz és válaszd ki a Neked megfelelő terméket!
   
 2. Ha az adott termék RENDELHETŐ státuszban van, akkor kövesd a folyamatot, vagy küldj egy e-mailt a rendelési információkkal, de akár hívhatsz is bennünket telefonon!
   
 3. A több nálunk kevesebbe kerül! Minél nagyobb mennyiségre kérsz ajánlatot egy szállítási címre - akár TÖBB NÉVRE SZÁMLÁZVA -, annál jobb árat tudunk adni.
   
 4. AJÁNLATKÉRÉS esetén e-mailben fogunk válaszolni, s ha az ajánlatunk megfelel az elképzeléseidnek,  csak néhány adatokat kérünk Tőled:

  számlázási név, számlázási cím, adószám, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím
   
 5. Ha az adott termék ELŐRENDELHETŐ státuszban van, akkor is megadhatod a szükséges mennyiséget az elérhetőségeddel együtt, s amint a szükséges információk birtokában leszünk, értesíteni fogunk.
   
 6. FONTOS: a  megrendeléseket kizárólag kiszállítással tudjuk teljesíteni. Személyes átvételre  - technikai és logisztikai okok miatt  - nincs lehetőség.
   
 7. Minden termékünk gyors és pontos házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a termék raktáron van,  - vagy készre lett jelentve - a szállítási határidő 3-5 munkanap, bárhol is laksz az országban.

  Ez a határidő a szezon aktuális helyzetétől függően - alapanyag, üzemanyag, gazdasági és politikai folyamatok - változhat.  
   
 8. A kiszállítás várható időpontjáról is e-mailben vagy telefonon fogunk értesíteni.
   
 9. A rendeléseddel kapcsolatos dokumentumokat, a számlát ELEKTRONIKUSAN juttatjuk el Hozzád.


Ha kérdésed van, keress minket bátran: ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 
 

Reméljük hamarosan Téged is a Primag elégedett vásárlói között üdvözölhetünk.

Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!