We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Feed mixtures > Butterfly mixture
Request for quotationDeliveryDelivery
Butterfly mixture

Takarmánykeverékeink mindegyike kiváló fémzárolt minőségű vetőmagokat tartalmaz, amelyekkel garantált magas terméshozam és termésbiztonság érhető el. A magas minőségnek köszönhetően nem kell pluszban ráfordítandó idővel, munkával vagy költségekkel számolnod, így a munkád kiszámíthatóbbá, sikereid pedig biztosabbá válnak. A pillangós keverékek többféle területen és talajon is jól termeszthetőek. A takarmány értéke nagy mértékben növekszik, ha takarmányfüvekkel együtt veted. Javítják a talajt, növelik annak nitrogénszintjét. Szálas takarmányként is hasznosíthatóak.

Többféle területen és talajon is jól termeszthetőek. 

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Pillangós keverékek a takarmányozásban

A pillangós keverékek többféle környezetben és különböző adottságú talajokban is jól érzik magukat és szépen fejlődnek. Jól társíthatóak, vethetők füves keverékekkel együtt, ilyenkor a takarmány minőségét jelentős mértékben gazdagítják. Ugyanakkor fehérjében gazdag szálas takarmányként is kiválóak. Jól emészthető és értékes fehérjét jelentenek az állatok számára. Szálas takarmányként az egyik legfontosabb takarmánynövényünk.

A pillangósok pozitív tulajdonságai

A pillangósok javítják a talaj szerkezetét és növelik annak nitrogéntartalmát, valamint a benne lévő tápanyagokat elérhetővé teszik az utánuk következő növények számára. A vetési sorrendbe jól beilleszthetőek és könnyen, jól gépesíthető a termesztésük. 

További előnyök: a zöldtrágyázás

Az AKG-ban 5 év alatt minimum egyszer szükséges vagy zöldtrágyanövény termesztése vagy istállótrágya/baktériumtrágya kijuttatása. A pillangós keverékek az AKG-ban is megállják helyüket, de a zöldítés esetén is remekül alkalmazhatóak. A zöldtrágyázás növeli a talaj termékenységét és javítja minőségét, számos pozitív hatásán túl termésnövelő hatása is bizonyított. Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!