Kezdőoldal > Vetőmagok > Takarmány keverékek > Pillangós keverék
Kategóriák
 
Letöltés

Pillangós keverék

Takarmánykeverékeink mindegyike kiváló fémzárolt minőségű vetőmagokat tartalmaz, amelyekkel garantált magas terméshozam és termésbiztonság érhető el. A magas minőségnek köszönhetően nem kell pluszban ráfordítandó idővel, munkával vagy költségekkel számolnod, így a munkád kiszámíthatóbbá, sikereid pedig biztosabbá válnak. A pillangós keverékek többféle területen és talajon is jól termeszthetőek. A takarmány értéke nagy mértékben növekszik, ha takarmányfüvekkel együtt veted. Javítják a talajt, növelik annak nitrogénszintjét. Szálas takarmányként is hasznosíthatóak.

Többféle területen és talajon is jól termeszthetőek. 

Tovább a részletekre
7 termék  a 7 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Pillangós keverékek a takarmányozásban

A pillangós keverékek többféle környezetben és különböző adottságú talajokban is jól érzik magukat és szépen fejlődnek. Jól társíthatóak, vethetők füves keverékekkel együtt, ilyenkor a takarmány minőségét jelentős mértékben gazdagítják. Ugyanakkor fehérjében gazdag szálas takarmányként is kiválóak. Jól emészthető és értékes fehérjét jelentenek az állatok számára. Szálas takarmányként az egyik legfontosabb takarmánynövényünk.

A pillangósok pozitív tulajdonságai

A pillangósok javítják a talaj szerkezetét és növelik annak nitrogéntartalmát, valamint a benne lévő tápanyagokat elérhetővé teszik az utánuk következő növények számára. A vetési sorrendbe jól beilleszthetőek és könnyen, jól gépesíthető a termesztésük. 

További előnyök: a zöldtrágyázás

Az AKG-ban 5 év alatt minimum egyszer szükséges vagy zöldtrágyanövény termesztése vagy istállótrágya/baktériumtrágya kijuttatása. A pillangós keverékek az AKG-ban is megállják helyüket, de a zöldítés esetén is remekül alkalmazhatóak. A zöldtrágyázás növeli a talaj termékenységét és javítja minőségét, számos pozitív hatásán túl termésnövelő hatása is bizonyított. 

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!