We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Grasses > Park grass mixture
Request for quotationDeliveryDelivery
Park grass mixture

A Primag megbízható és magas minőségű, fémzárolt vetőmagjai közül kerülnek ki a parkfű keverékek is. Amikor fűmagot választunk, a megbízható forrás épp olyan fontos, mint bármely más vetőmag esetén. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a hangzatos feliratok a csomagoláson a valódi tulajdonságokról árulkodnak-e, vagy a következő nyáron ismét azzal szembesülsz, hogy nem szép, esetleg hiányos a gyeped. Parkfű keverékeinkben a fűféléket úgy válogatták össze, hogy képes legyen azoknak a környezeti tényezőknek megfelelni, amelyre választottad őket.

Parkfűkeverékek széles kínálata 1 helyen!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Parkfű keverékek minden igényhez

A fűfélék vetőmagjainak széles kínálatából nem maradhatnak ki a parkfű keverékek sem. A parkfű keverékek alkalmasak pázsit vagy gyep képzésére. Éppen ezért kertépítésre, parkok füvesítésére, valamint különböző sportokhoz, játékokhoz is remek alapot kínál a belőlük születő pázsit. 

Válassz a céljaid szerint!

Ha a kerted elsősorban játszókert, illetve ha sporttevékenységhez keresel megfelelő pázsitfüvet, akkor a Sport Biliárd vagy a Golf Champion lesz a jó választás. Mindkét típus szép, exkluzív megjelenésű gyepet hoz létre. A gyep kevesebb törődést igényel, viszont képes ellenállni a nagy igénybevételnek is.

Ha ragaszkodsz a díszpázsithoz, akkor a Pázsit Niagarát ajánljuk. Sűrű pázsitot képez, amely rendkívül elegáns látványt nyújt. Parkokba és díszkertekbe is ajánljuk.

Minden kertben előfordulnak árnyékos részek, illetve olyan területek, amelyek kitettek az egész nap tűző napsütésnek. Az ilyen problémákra is fel vagyunk készülve. Az Árnyéktűrő Lugas kiválóan helytáll árnyékos területeken is, ezért gyümölcsösökbe és szőlőkbe is ajánljuk. A Szárazságtűrő Kentaur a száraz időszakokban is képes túlélni.

Ha pedig domboldalra vagy lejtős területre keresel fűmagot, a Töltés fűmag lesz a tökéletes választás. Ez a keverék képes gyökérzetével megóvni a talajt az eróziótól.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

Message

Questions, messages? Share it with us!