Kezdőoldal > Vetőmagok > Fűfélék > Parkfű keverék
Kategóriák
 
Letöltés

Parkfű keverék

A Primag megbízható és magas minőségű, fémzárolt vetőmagjai közül kerülnek ki a parkfű keverékek is. Amikor fűmagot választunk, a megbízható forrás épp olyan fontos, mint bármely más vetőmag esetén. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a hangzatos feliratok a csomagoláson a valódi tulajdonságokról árulkodnak-e, vagy a következő nyáron ismét azzal szembesülsz, hogy nem szép, esetleg hiányos a gyeped. Parkfű keverékeinkben a fűféléket úgy válogatták össze, hogy képes legyen azoknak a környezeti tényezőknek megfelelni, amelyre választottad őket.

Parkfűkeverékek széles kínálata 1 helyen!

Tovább a részletekre
18 termék  a 18 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Parkfű keverékek minden igényhez

A fűfélék vetőmagjainak széles kínálatából nem maradhatnak ki a parkfű keverékek sem. A parkfű keverékek alkalmasak pázsit vagy gyep képzésére. Éppen ezért kertépítésre, parkok füvesítésére, valamint különböző sportokhoz, játékokhoz is remek alapot kínál a belőlük születő pázsit. 

Válassz a céljaid szerint!

Ha a kerted elsősorban játszókert, illetve ha sporttevékenységhez keresel megfelelő pázsitfüvet, akkor a Sport Biliárd vagy a Golf Champion lesz a jó választás. Mindkét típus szép, exkluzív megjelenésű gyepet hoz létre. A gyep kevesebb törődést igényel, viszont képes ellenállni a nagy igénybevételnek is.

Ha ragaszkodsz a díszpázsithoz, akkor a Pázsit Niagarát ajánljuk. Sűrű pázsitot képez, amely rendkívül elegáns látványt nyújt. Parkokba és díszkertekbe is ajánljuk.

Minden kertben előfordulnak árnyékos részek, illetve olyan területek, amelyek kitettek az egész nap tűző napsütésnek. Az ilyen problémákra is fel vagyunk készülve. Az Árnyéktűrő Lugas kiválóan helytáll árnyékos területeken is, ezért gyümölcsösökbe és szőlőkbe is ajánljuk. A Szárazságtűrő Kentaur a száraz időszakokban is képes túlélni.

Ha pedig domboldalra vagy lejtős területre keresel fűmagot, a Töltés fűmag lesz a tökéletes választás. Ez a keverék képes gyökérzetével megóvni a talajt az eróziótól.

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+