Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Szudánifű
 

Szudánifű

A szudánifű olyan takarmánynövény, amely szélsőséges időjárási viszonyok közepette is jól termeszthető, köszönhetően kiváló tűrőképességének és a széles időablaknak, amelyen belül a vetése kivitelezhető. Kiváló minőségű fémzárolt vetőmagjainkkal könnyedén biztosítod a lehető legjobb kezdetet a növénytermesztéshez. Legyen elsődleges célod a kiemelkedő zöldhozam, a vékony szár vagy a kitűnő emészthetőség, válogatott szudánifű vetőmagjaink között megtalálod a céljaidnak leginkább megfelelőt. Az egész országban sikeresen termeszthető vetőmagokat kínálunk.

A szudánifű kiváló takarmánynövényünk.

Tovább a részletekre
12 termék  a 12 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


A szudánifű jelentősége a gabonafélék között

Az egyre gyakoribb szélsőséges időjárási körülmények egyre inkább arra sarkallják a gazdákat, hogy a megszokott vetőmagok és növények mellett olyan alternatív megoldásokat találjanak, amelyekben a változó körülmények között is bízhatnak. A gabonafélék vetőmagjai között ezt az alternatív utat képviseli a szudánifű.

Miért érdemes szudánifüvet termesztened?

A szudánifű jól boldogul kedvezőtlen időjárási viszonyok között is. A szárazságot kifejezetten jól tűri, annak a képességének hála, hogy a rendelkezésre álló vizet remekül tudja hasznosítani. Vetési ideje tág intervallumban mozog, április végétől egészen augusztusig vethető, így a vetésforgóba könnyen beilleszthető. Búza után is következhet, másodvetésben.

Nagy zöldhozamot garantál a szudánifű és háromszori kaszálásra is számíthatsz. Bajnoknak számít a gyomok elnyomásában, ez a kedvező tulajdonsága pedig könnyen kivitelezhetővé teszi a biotermesztést. Jól ellenáll a kártevőknek és a betegségeknek egyaránt. 

A szudánifű széleskörűen hasznosítható az állati takarmányozás területén, hiszen alkalmas legeltetési célokra, de szénázás, valamint széna készítéséhez is nagyszerűen megfelel. 

Kedvező költségek, széleskörű felhasználhatóság és biztos hozam - ezt kínálja a szudánifű.

 | Cikkajánló
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
2023.09.12. | Szakmai cikkek
Tritikálé: a modern mezőgazdaság innovatív gabonája. A ciikkünkből kiderül, hogy miért növekszik a népszerűsége a termesztésben és feldolgozásban.
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi repce Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi búza Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!