We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Cereals > Sudan grass
Request for quotationDeliveryDelivery
Sudan grass

A szudánifű olyan takarmánynövény, amely szélsőséges időjárási viszonyok közepette is jól termeszthető, köszönhetően kiváló tűrőképességének és a széles időablaknak, amelyen belül a vetése kivitelezhető. Kiváló minőségű fémzárolt vetőmagjainkkal könnyedén biztosítod a lehető legjobb kezdetet a növénytermesztéshez. Legyen elsődleges célod a kiemelkedő zöldhozam, a vékony szár vagy a kitűnő emészthetőség, válogatott szudánifű vetőmagjaink között megtalálod a céljaidnak leginkább megfelelőt. Az egész országban sikeresen termeszthető vetőmagokat kínálunk.

A szudánifű kiváló takarmánynövényünk.

Go to details ...

A szudánifű jelentősége a gabonafélék között

Az egyre gyakoribb szélsőséges időjárási körülmények egyre inkább arra sarkallják a gazdákat, hogy a megszokott vetőmagok és növények mellett olyan alternatív megoldásokat találjanak, amelyekben a változó körülmények között is bízhatnak. A gabonafélék vetőmagjai között ezt az alternatív utat képviseli a szudánifű.

Miért érdemes szudánifüvet termesztened?

A szudánifű jól boldogul kedvezőtlen időjárási viszonyok között is. A szárazságot kifejezetten jól tűri, annak a képességének hála, hogy a rendelkezésre álló vizet remekül tudja hasznosítani. Vetési ideje tág intervallumban mozog, április végétől egészen augusztusig vethető, így a vetésforgóba könnyen beilleszthető. Búza után is következhet, másodvetésben.

Nagy zöldhozamot garantál a szudánifű és háromszori kaszálásra is számíthatsz. Bajnoknak számít a gyomok elnyomásában, ez a kedvező tulajdonsága pedig könnyen kivitelezhetővé teszi a biotermesztést. Jól ellenáll a kártevőknek és a betegségeknek egyaránt. 

A szudánifű széleskörűen hasznosítható az állati takarmányozás területén, hiszen alkalmas legeltetési célokra, de szénázás, valamint széna készítéséhez is nagyszerűen megfelel. 

Kedvező költségek, széleskörű felhasználhatóság és biztos hozam - ezt kínálja a szudánifű.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!