Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Szudánifű
Kategóriák
 
Letöltés

Szudánifű

A szudánifű olyan takarmánynövény, amely szélsőséges időjárási viszonyok közepette is jól termeszthető, köszönhetően kiváló tűrőképességének és a széles időablaknak, amelyen belül a vetése kivitelezhető. Kiváló minőségű fémzárolt vetőmagjainkkal könnyedén biztosítod a lehető legjobb kezdetet a növénytermesztéshez. Legyen elsődleges célod a kiemelkedő zöldhozam, a vékony szár vagy a kitűnő emészthetőség, válogatott szudánifű vetőmagjaink között megtalálod a céljaidnak leginkább megfelelőt. Az egész országban sikeresen termeszthető vetőmagokat kínálunk.

A szudánifű kiváló takarmánynövényünk.

Tovább a részletekre
10 termék  a 10 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A szudánifű jelentősége a gabonafélék között

Az egyre gyakoribb szélsőséges időjárási körülmények egyre inkább arra sarkallják a gazdákat, hogy a megszokott vetőmagok és növények mellett olyan alternatív megoldásokat találjanak, amelyekben a változó körülmények között is bízhatnak. A gabonafélék vetőmagjai között ezt az alternatív utat képviseli a szudánifű.

Miért érdemes szudánifüvet termesztened?

A szudánifű jól boldogul kedvezőtlen időjárási viszonyok között is. A szárazságot kifejezetten jól tűri, annak a képességének hála, hogy a rendelkezésre álló vizet remekül tudja hasznosítani. Vetési ideje tág intervallumban mozog, április végétől egészen augusztusig vethető, így a vetésforgóba könnyen beilleszthető. Búza után is következhet, másodvetésben.

Nagy zöldhozamot garantál a szudánifű és háromszori kaszálásra is számíthatsz. Bajnoknak számít a gyomok elnyomásában, ez a kedvező tulajdonsága pedig könnyen kivitelezhetővé teszi a biotermesztést. Jól ellenáll a kártevőknek és a betegségeknek egyaránt. 

A szudánifű széleskörűen hasznosítható az állati takarmányozás területén, hiszen alkalmas legeltetési célokra, de szénázás, valamint széna készítéséhez is nagyszerűen megfelel. 

Kedvező költségek, széleskörű felhasználhatóság és biztos hozam - ezt kínálja a szudánifű.

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!