Kezdőoldal > Műszaki termékek > Szivattyúk > Tartály szivattyú
Kategóriák
 
Letöltés

Tartály szivattyú

A hordószivattyúk a biztonságos és megbízható ballon- és hordószivattyúzást biztosítják az ipartól a laborokig! Különféle agresszív savas és lúgos folyadékok biztonságos és balesetmentes átfejtésére használj Te is hordószivattyúkat. Az öntési, újratöltési, átfejtési lehetőségek, amelyek nemcsak veszélyesek, fárasztóak és időigényesek, hanem egyszerűen már nem naprakészek és gazdaságosak a mai biztonsági előírásokkal. Túl magas a mérgező füst belélegzése, a folyadék kiöntése és a sérülés veszélyének való kitettség veszélye.A hordószivattyúk és tartályszivattyúk alkalmasak semleges, agresszív, nem gyúlékony és könnyen gyúlékony, vékony vagy enyhén viszkózus folyadékok biztonságos és gazdaságos átfejtésére és lefejtésére, valamint tiszta vagy szennyezett folyadékok mobil vagy helyhez kötött különböző méretű tartályokból.

Kiváló szivattyú megoldások 1 helyen! 

Tovább a részletekre
11 termék  a 11 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényed van, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A hordó és tartályszivattyúk előnyei a következők:

  • BIZTONSÁG: A hordó és tartályszivattyúk megakadályozzák a folyadékok kifröccsenését, kiszivárgását, túlcsordulását vagy felgyulladását, így csökkentve a balesetek és a környezetszennyezés kockázatát. A hordó és tartályszivattyúk közül néhány ATEX bizonylattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy robbanásveszélyes környezetben is használhatók.
     
  • HATÉKONYSÁG: A hordó és tartályszivattyúk nagy teljesítményt és átfolyást biztosítanak, így gyorsan és pontosan szállíthatják a folyadékokat. A hordó és tartályszivattyúk közül néhány képes nagy viszkozitású vagy sűrű anyagokat is szivattyúzni, mint például a kenőanyagokat, a festékeket vagy a ragasztókat.
     
  • RUGALMASSÁG: A hordó és tartályszivattyúk különböző méretű és alakú hordókhoz, tartályokhoz vagy edényzetekhez illeszkednek, és különböző folyadékokhoz alkalmasak. A hordó és tartályszivattyúk közül néhány mobil vagy hidraulikus, ami azt jelenti, hogy könnyen mozgathatók és telepíthetők.
  • MEGBÍZHATÓSÁG: A hordó és tartályszivattyúk hosszú élettartamúak és karbantartásbarátok, így csökkentve az üzemeltetési költségeket és a leállási időt. A hordó és tartályszivattyúk közül néhány mágneskuplungos vagy olajmentes szeleptechnikával rendelkezik, ami növeli a stabilitást és a blokádmentességet.


A hordó és tartályszivattyúk tehát olyan szivattyúk, amelyeket a folyadékok kezelésének biztonsága, hatékonysága, rugalmassága és megbízhatósága érdekében használnak. A gyártók szakértelmet, minőséget és ügyfélszolgálatot nyújtanak a hordó és tartályszivattyúk területén. A  szivattyúrészek alapkivitelben kiváló minőségű, sav- és lúgálló műanyagokból, ellenálló alumíniumból, erősen ötvözött rozsdamentes acélból készülnek. Látható, hogy a gyártó figyelembe veszi a jelenlegi nemzetközi biztonsági előírásokat és irányelveket.

Az IBC tartályok vitathatatlanul a legszélesebb körben használt szállító- és tárolóeszközök a vegyianyagok számára az iparban. Annak érdekében, hogy ezeket a tartályokat felülről vagy alul ki lehessen üríteni, megfelelő megoldásokra van szükség. A szivattyúrészeinket ezért megfelelő hosszúságban kaphatók, valamint olyan hordószivattyúk is, amelyeket csak tartályokhoz terveztek.

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!