Kezdőoldal > Műszaki termékek > Szivattyúk > Tartály szivattyú
Kategóriák
 
Letöltés

Tartály szivattyú

A hordószivattyúk a biztonságos és megbízható ballon- és hordószivattyúzást biztosítják az ipartól a laborokig! Különféle agresszív savas és lúgos folyadékok biztonságos és balesetmentes átfejtésére használj Te is hordószivattyúkat. Az öntési, újratöltési, átfejtési lehetőségek, amelyek nemcsak veszélyesek, fárasztóak és időigényesek, hanem egyszerűen már nem naprakészek és gazdaságosak a mai biztonsági előírásokkal. Túl magas a mérgező füst belélegzése, a folyadék kiöntése és a sérülés veszélyének való kitettség veszélye.A hordószivattyúk és tartályszivattyúk alkalmasak semleges, agresszív, nem gyúlékony és könnyen gyúlékony, vékony vagy enyhén viszkózus folyadékok biztonságos és gazdaságos átfejtésére és lefejtésére, valamint tiszta vagy szennyezett folyadékok mobil vagy helyhez kötött különböző méretű tartályokból.

Kiváló szivattyú megoldások 1 helyen! 

Tovább a részletekre
11 termék  a 11 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényed van, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A hordó és tartályszivattyúk előnyei a következők:

  • BIZTONSÁG: A hordó és tartályszivattyúk megakadályozzák a folyadékok kifröccsenését, kiszivárgását, túlcsordulását vagy felgyulladását, így csökkentve a balesetek és a környezetszennyezés kockázatát. A hordó és tartályszivattyúk közül néhány ATEX bizonylattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy robbanásveszélyes környezetben is használhatók.
     
  • HATÉKONYSÁG: A hordó és tartályszivattyúk nagy teljesítményt és átfolyást biztosítanak, így gyorsan és pontosan szállíthatják a folyadékokat. A hordó és tartályszivattyúk közül néhány képes nagy viszkozitású vagy sűrű anyagokat is szivattyúzni, mint például a kenőanyagokat, a festékeket vagy a ragasztókat.
     
  • RUGALMASSÁG: A hordó és tartályszivattyúk különböző méretű és alakú hordókhoz, tartályokhoz vagy edényzetekhez illeszkednek, és különböző folyadékokhoz alkalmasak. A hordó és tartályszivattyúk közül néhány mobil vagy hidraulikus, ami azt jelenti, hogy könnyen mozgathatók és telepíthetők.
  • MEGBÍZHATÓSÁG: A hordó és tartályszivattyúk hosszú élettartamúak és karbantartásbarátok, így csökkentve az üzemeltetési költségeket és a leállási időt. A hordó és tartályszivattyúk közül néhány mágneskuplungos vagy olajmentes szeleptechnikával rendelkezik, ami növeli a stabilitást és a blokádmentességet.


A hordó és tartályszivattyúk tehát olyan szivattyúk, amelyeket a folyadékok kezelésének biztonsága, hatékonysága, rugalmassága és megbízhatósága érdekében használnak. A gyártók szakértelmet, minőséget és ügyfélszolgálatot nyújtanak a hordó és tartályszivattyúk területén. A  szivattyúrészek alapkivitelben kiváló minőségű, sav- és lúgálló műanyagokból, ellenálló alumíniumból, erősen ötvözött rozsdamentes acélból készülnek. Látható, hogy a gyártó figyelembe veszi a jelenlegi nemzetközi biztonsági előírásokat és irányelveket.

Az IBC tartályok vitathatatlanul a legszélesebb körben használt szállító- és tárolóeszközök a vegyianyagok számára az iparban. Annak érdekében, hogy ezeket a tartályokat felülről vagy alul ki lehessen üríteni, megfelelő megoldásokra van szükség. A szivattyúrészeinket ezért megfelelő hosszúságban kaphatók, valamint olyan hordószivattyúk is, amelyeket csak tartályokhoz terveztek.

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+