Kezdőoldal > Vetőmagok > Zöldtrágya növények > Négermag
Kategóriák
 
Letöltés

Négermag

A négermag remek választásnak bizonyul, ha zöldtrágya növény vetésében gondolkozol. A kínálatunkban található fémzárolt minőségű vetőmagok garantálják mind a fajtaazonosságot, mind a kiváló minőséget. A fémzárolt vetőmagokból egészséges és ellenálló növények fejlődnek, amelyek kiváló terméshozammal dicsekedhetnek. A négermag olyan egynyári zöldtrágya növény, amely ismert remek gyomelnyomó képességéről, valamint kiemelkedő alkalmazkodóképességéről. A négermag az éghajlat, valamint a talaj jellemzői terén is nagy toleranciával rendelkezik.

Négermag is népszerű zöldtrágya növényünk.

Tovább a részletekre
1 termék  a 1 termékből
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A zöldtrágya növények előnyei

A zöldtrágya növények között a környezeti feltételekre és a talajra sem érzékeny négermag kiváló választás a vetőmagok között. A zöldtrágyázás során alkalmazott takarónövények számos pozitív hatással bírnak a talajra és a növénytermesztésre nézve. Védik a talajt a talajeróziótól, javítják a talaj szerkezetét és tápanyagban is gazdagítják. Pozitív hatással vannak a talajéletre, növelik a biodiverzitást és elnyomják a gyomokat is. A végeredmény a tápanyagban gazdagabb és termékenyebb talaj.

A négermag jellemző tulajdonságai

A négermag olyan egynyári növény, amely számtalan előnyös tulajdonság birtokában van. Ilyen a gyors növekedés és az éghajlatra és talajra nézve mutatott igénytelensége is. A négermag számára a meleg, a mérsékelten száraz, valamint a csapadékos területek is tökéletesen megfelelnek. Talaj tekintetében pedig a laza és nehéz agyagos talajok is megfelelnek számára. A csírázáshoz egy kevés nedvességre szüksége van.

Gyomelnyomó képessége nagyon jó, erős mikorrhiza rendszer jellemzi.

A korai fagyokra érzékeny. Javasolt vetési ideje a július, ilyenkor augusztus végén várható virágzása. A talajba virágzás idején érdemes bedolgozni.

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!