Kezdőoldal > Vetőmagok > Zöldtrágya növények > Négermag
Kategóriák
 

Négermag

A négermag remek választásnak bizonyul, ha zöldtrágya növény vetésében gondolkozol. A kínálatunkban található fémzárolt minőségű vetőmagok garantálják mind a fajtaazonosságot, mind a kiváló minőséget. A fémzárolt vetőmagokból egészséges és ellenálló növények fejlődnek, amelyek kiváló terméshozammal dicsekedhetnek. A négermag olyan egynyári zöldtrágya növény, amely ismert remek gyomelnyomó képességéről, valamint kiemelkedő alkalmazkodóképességéről. A négermag az éghajlat, valamint a talaj jellemzői terén is nagy toleranciával rendelkezik.

Négermag is népszerű zöldtrágya növényünk.

Tovább a részletekre
1 termék  a 1 termékből
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

 | Kisokos/Hasznos ...


A zöldtrágya növények előnyei

A zöldtrágya növények között a környezeti feltételekre és a talajra sem érzékeny négermag kiváló választás a vetőmagok között. A zöldtrágyázás során alkalmazott takarónövények számos pozitív hatással bírnak a talajra és a növénytermesztésre nézve. Védik a talajt a talajeróziótól, javítják a talaj szerkezetét és tápanyagban is gazdagítják. Pozitív hatással vannak a talajéletre, növelik a biodiverzitást és elnyomják a gyomokat is. A végeredmény a tápanyagban gazdagabb és termékenyebb talaj.

A négermag jellemző tulajdonságai

A négermag olyan egynyári növény, amely számtalan előnyös tulajdonság birtokában van. Ilyen a gyors növekedés és az éghajlatra és talajra nézve mutatott igénytelensége is. A négermag számára a meleg, a mérsékelten száraz, valamint a csapadékos területek is tökéletesen megfelelnek. Talaj tekintetében pedig a laza és nehéz agyagos talajok is megfelelnek számára. A csírázáshoz egy kevés nedvességre szüksége van.

Gyomelnyomó képessége nagyon jó, erős mikorrhiza rendszer jellemzi.

A korai fagyokra érzékeny. Javasolt vetési ideje a július, ilyenkor augusztus végén várható virágzása. A talajba virágzás idején érdemes bedolgozni.

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!