We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Green fertilizers > Guizotia flower
Request for quotationDeliveryDelivery
Guizotia flower

A négermag remek választásnak bizonyul, ha zöldtrágya növény vetésében gondolkozol. A kínálatunkban található fémzárolt minőségű vetőmagok garantálják mind a fajtaazonosságot, mind a kiváló minőséget. A fémzárolt vetőmagokból egészséges és ellenálló növények fejlődnek, amelyek kiváló terméshozammal dicsekedhetnek. A négermag olyan egynyári zöldtrágya növény, amely ismert remek gyomelnyomó képességéről, valamint kiemelkedő alkalmazkodóképességéről. A négermag az éghajlat, valamint a talaj jellemzői terén is nagy toleranciával rendelkezik.

Négermag is népszerű zöldtrágya növényünk.

Go to details ...

A zöldtrágya növények előnyei

A zöldtrágya növények között a környezeti feltételekre és a talajra sem érzékeny négermag kiváló választás. A zöldtrágyázás során alkalmazott takarónövények számos pozitív hatással bírnak a talajra és a növénytermesztésre nézve. Védik a talajt a talajeróziótól, javítják a talaj szerkezetét és tápanyagban is gazdagítják. Pozitív hatással vannak a talajéletre, növelik a biodiverzitást és elnyomják a gyomokat is. A végeredmény a tápanyagban gazdagabb és termékenyebb talaj.

A négermag jellemző tulajdonságai

A négermag olyan egynyári növény, amely számtalan előnyös tulajdonság birtokában van. Ilyen a gyors növekedés és az éghajlatra és talajra nézve mutatott igénytelensége is. A négermag számára a meleg, a mérsékelten száraz, valamint a csapadékos területek is tökéletesen megfelelnek. Talaj tekintetében pedig a laza és nehéz agyagos talajok is megfelelnek számára. A csírázáshoz egy kevés nedvességre szüksége van.

Gyomelnyomó képessége nagyon jó, erős mikorrhiza rendszer jellemzi.

A korai fagyokra érzékeny. Javasolt vetési ideje a július, ilyenkor augusztus végén várható virágzása. A talajba virágzás idején érdemes bedolgozni.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!