We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Fabaceaes > Egyptian clover
Request for quotationDeliveryDelivery
Egyptian clover

Mi, itt a Primagnál elkötelezetten hiszünk abban, hogy a gazda sikere a mi sikerünk is, s éppen ezért mindent megteszünk, hogy a lehető legnagyobb értéket nyújtsuk számukra. Ezért kínáljuk számodra is a vetőmagok között fellelhető legmagasabb, fémzárolt minőséget, amelynek segítségével nő a termésbiztonság és garantálható az eredményes növénytermesztés. Az alexandriai here a pillangósvirágúak közé tartozik, s nagyon fontos talajtakaró növényünk, mely eredetileg Egyiptomból származik. Sokrétű felhasználhatóság és remek takarónövény. Nézz körül a pillangós vetőmagok között, és válassz igényeid szerint!

Az alexandriai here fontos talajtakaró növény.

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Az alexandriai here előnyei

Erőteljes nyár végi, illetve kora őszi fejlődése miatt kiválóan alkalmas korai vetésű takarónövény vetőmagok közé. Egyformán alkalmas takarónövényként, puffadást nem okozó takarmánynövényként, valamint zöldtrágyanövényként történő felhasználásra. Mindezek mellett nagyon gyakran hasznosítják méhlegelőként is, sikerrel. 

Az alexandriai here pillangós, egynyári, gyors növekedést produkáló növény, amely számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ilyen pozitív tulajdonsága, hogy jelentősen javítja a talajt, és talajtakaróként természetes módon csökkenti a talajjal szembeni eróziót. Gyomelnyomó képessége kiemelkedő. Nagy mennyiségben képes megkötni a talajban a nitrogént. 

Vannak hátrányok is?

Gyökérzete miatt nem alkalmas homokos, száraz talajokban történő termesztésre. Ezenfelül legeltetésre nem az alexandriai here a legalkalmasabb növény, mivel a taposást kevésbé tűri jól.

Miért válaszd mégis?

Ha fontos, hogy hosszú időn keresztül vethető, illetve egy ideális köztesnövényt keresel, válaszd az alexandriai herét! Hiszen ugyan nagy zöldtömeget képez, de télen -7 foknál elfagy. Ezt vedd figyelembe, ha őszi takarónövényként szeretnéd alkalmazni!Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

Message

Questions, messages? Share it with us!