Kezdőoldal > Vetőmagok > Pillangósok > Alexandriai here
Kategóriák
 
Letöltés

Alexandriai here

Mi, itt a Primagnál elkötelezetten hiszünk abban, hogy a gazda sikere a mi sikerünk is, s éppen ezért mindent megteszünk, hogy a lehető legnagyobb értéket nyújtsuk számukra. Ezért kínáljuk számodra is a vetőmagok között fellelhető legmagasabb, fémzárolt minőséget, amelynek segítségével nő a termésbiztonság és garantálható az eredményes növénytermesztés. Az alexandriai here a pillangósvirágúak közé tartozik, s nagyon fontos talajtakaró növényünk, mely eredetileg Egyiptomból származik. Sokrétű felhasználhatóság és remek takarónövény. Nézz körül a pillangós vetőmagok között, és válassz igényeid szerint!

Az alexandriai here fontos talajtakaró növény.

Tovább a részletekre
5 termék  a 5 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Küld el üzenetben, hogy milyen fajokból, milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Az alexandriai here előnyei

Erőteljes nyár végi, illetve kora őszi fejlődése miatt kiválóan alkalmas korai vetésű takarónövény vetőmagok közé. Egyformán alkalmas takarónövényként, puffadást nem okozó takarmánynövényként, valamint zöldtrágyanövényként történő felhasználásra. Mindezek mellett nagyon gyakran hasznosítják méhlegelőként is, sikerrel. 

Az alexandriai here pillangós, egynyári, gyors növekedést produkáló növény, amely számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ilyen pozitív tulajdonsága, hogy jelentősen javítja a talajt, és talajtakaróként természetes módon csökkenti a talajjal szembeni eróziót. Gyomelnyomó képessége kiemelkedő. Nagy mennyiségben képes megkötni a talajban a nitrogént. 

Vannak hátrányok is?

Gyökérzete miatt nem alkalmas homokos, száraz talajokban történő termesztésre. Ezenfelül legeltetésre nem az alexandriai here a legalkalmasabb növény, mivel a taposást kevésbé tűri jól.

Miért válaszd mégis?

Ha fontos, hogy hosszú időn keresztül vethető, illetve egy ideális köztesnövényt keresel, válaszd az alexandriai herét! Hiszen ugyan nagy zöldtömeget képez, de télen -7 foknál elfagy. Ezt vedd figyelembe, ha őszi takarónövényként szeretnéd alkalmazni!

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+