Kezdőoldal > Vetőmagok > Zöldségek > Csemegekukorica
Kategóriák
 

Csemegekukorica

A csemegekukorica a nyár igazi slágere, a főtt kukorica illata nélkül talán a strandot sem tudnánk elképzelni. A nálunk megszokott, legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagoknak köszönhetően a termesztés sikeréért már a kezdet kezdetén megtehetjük a lehető legtöbbet, csökkentve az esetleg felmerülő kockázatok valószínűségét. Termesztése némileg nagyobb odafigyelést kíván meg, mint a takarmánykukoricáé. Válogatott hibridjeink ellenállóak a vírusokkal szemben és nagyon erős növekedés jellemzi őket. Nagy termőképesség és gyönyörű termés várható. Ismerd meg kínálatunkat!

Nézz körül itt is!

Tovább a részletekre
21 termék  a 21 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...

Rezisztencia jelölés:

MDMV Kukorica csíkos mozaikvírus


A csemegekukorica termesztési igényei

A csemegekukorica a középkötött és humuszos talajokat kedveli, de más talajon sem lehetetlen a termesztése, ha kielégítjük a jelentkező igényeit, azaz például gondoskodunk az öntözéséről. A vízellátottság szerepe mindig meghatározó a csemegekukorica fejlődése, valamint a termés nagysága szempontjából.

Ismerd meg csemegekukorica kínálatunkat!

A zöldségek vetőmagjai között találhatjuk a csemegekukorica vetőmagokat is. Válogatott hibridek és kiváló minőség mellett remek ellenállóképesség és további értékes tulajdonságok jellemzik csemegekukorica kínálatunkat. 

Szép termés, erős növekedés, valamint vírusrezisztencia - ezek a legfontosabb tulajdonságok, amelyek a csemegekukorica hibridjeinket jellemzik. Ezen felül nagyon jó a csövek berakottsága, amelyek nagyméretűek és szuperédes ízüknek köszönhetően rendkívül keresettek. Igen korai, korai, középérésű és középkésői érésidejű csemegekukoricák közül válogathatsz. 

A kiváló szárszilárdságnak, valamint az erőteljes gyökérzetnek köszönhetően a kukoricák ellenállóképessége és stressztűrőképessége is kiemelkedő. Válassz a legjobb csemegekukoricák közül!

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!