Kezdőoldal > Vetőmagok > Zöldségek > Csemegekukorica
Kategóriák
 
Letöltés

Csemegekukorica

A csemegekukorica a nyár igazi slágere, a főtt kukorica illata nélkül talán a strandot sem tudnánk elképzelni. A nálunk megszokott, legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagoknak köszönhetően a termesztés sikeréért már a kezdet kezdetén megtehetjük a lehető legtöbbet, csökkentve az esetleg felmerülő kockázatok valószínűségét. Termesztése némileg nagyobb odafigyelést kíván meg, mint a takarmánykukoricáé. Válogatott hibridjeink ellenállóak a vírusokkal szemben és nagyon erős növekedés jellemzi őket. Nagy termőképesség és gyönyörű termés várható. Ismerd meg kínálatunkat!

Nézz körül itt is!

Tovább a részletekre
27 termék  a 27 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...

Rezisztencia jelölés:

MDMV Kukorica csíkos mozaikvírus


A csemegekukorica termesztési igényei

A csemegekukorica a középkötött és humuszos talajokat kedveli, de más talajon sem lehetetlen a termesztése, ha kielégítjük a jelentkező igényeit, azaz például gondoskodunk az öntözéséről. A vízellátottság szerepe mindig meghatározó a csemegekukorica fejlődése, valamint a termés nagysága szempontjából.

Ismerd meg csemegekukorica kínálatunkat!

A zöldségek vetőmagjai között találhatjuk a csemegekukorica vetőmagokat is. Válogatott hibridek és kiváló minőség mellett remek ellenállóképesség és további értékes tulajdonságok jellemzik csemegekukorica kínálatunkat. 

Szép termés, erős növekedés, valamint vírusrezisztencia - ezek a legfontosabb tulajdonságok, amelyek a csemegekukorica hibridjeinket jellemzik. Ezen felül nagyon jó a csövek berakottsága, amelyek nagyméretűek és szuperédes ízüknek köszönhetően rendkívül keresettek. Igen korai, korai, középérésű és középkésői érésidejű csemegekukoricák közül válogathatsz. 

A kiváló szárszilárdságnak, valamint az erőteljes gyökérzetnek köszönhetően a kukoricák ellenállóképessége és stressztűrőképessége is kiemelkedő. Válassz a legjobb csemegekukoricák közül!

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!