Kezdőoldal > Tápanyagok > Szántóföldi műtrágyák > Műtrágya mono
Kategóriák
 
Letöltés

Műtrágya mono

A szántóföldi műtrágyákra azért van szükség, hogy a megfelelő tápanyagellátást biztosíthassuk növényeink számára. A természetben a talaj termőképességét képes megőrizni azáltal, hogy a növények pusztulása után újra és újra gazdagítják a talajt az abba visszakerülő szerves anyagaik révén. Ugyanerre szántóföldi termesztéskor nincs lehetőség. Az így keletkező tápanyaghiányt pótoljuk trágyázással. A műtrágya mono a legfontosabb tápanyagok közül csak egyet-egyet tartalmaz, ezzel lehetővé teszi számodra, hogy csak a hiányzó tápanyagokat, s a növényeidnek megfelelő arányban adagold.

Mono műtrágyák széles kínálata 1 helyen!

Tovább a részletekre
21 termék  a 21 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Műtrágya mono

A szántóföldi műtrágyák, köztük a műtrágya mono típusúak is olyan, nem természettől idegen anyagokat tartalmaznak, amelyekkel minőségi módon, a lehető legjobb hasznosulással egészíthetjük ki talajunk tápanyagtartalmát. Így az általunk termesztett növények igényeit a lehető legjobban kielégítjük, s így szépen fejlődő, egészséges növényeket kapunk, s végül bő hozamot és szép termést arathatunk.

A műtrágya mono főbb típusai

A kéntartalmú műtrágya javítja a növények íz- és illatjellemzőit, növeli a betegségekkel, valamint a szélsőséges időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képességet. A kén jelenléte szükséges a fehérjeszintézishez is.

A megfelelően kialakított nitrogéntrágyázásnak köszönhetően növekszik a termés mennyisége és minősége. A pétisó alkalmazásával pedig megállítható a talaj elsavanyodásának folyamata, nő a talaj kalciumtartalma, s így a talaj szerkezete is javul. A folyékony nitrogén műtrágyának egy cseppje sem veszik kárba, miközben gyors felszívódás jellemzi, s rendkívül könnyű vele a munka.

A kálium műtrágyák hatására javul a növények ellenálló képessége, szárazságtűrése, valamint a termés minősége és eltarthatósága is. A foszfor hatására pedig javul a kezdeti fejlődés, valamint a virág és a termés képződése is.

Hogyan tároljuk szakszerűen és biztonságosan a műtrágyát? 

Részletek a Primag Blog oldalán

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!