Segíthetünk?
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Szivattyú

Ebben a kategóriában a szivattyúk kerültek elhelyezésre. 30 éve figyeljük a mezőgazdaság mindennapos kihívásait, és elkötelezetten vállaljuk, hogy segítünk megteremteni az optimális körülményeket a gazdálkodáshoz. Megkeressük és az aktuális kínálatunkba illesztjük az ideális, legeredményesebb megoldásokat a vetőmagellátás mellett műszaki területen is. A folyamatos fejlődés idején két dolog maradt állandó: az elérhető legmagasabb minőségű, professzionális műszaki termékeket kínáljuk versenyképes áron, valamint minden alkalommal segítőkészen és megbízhatóan szolgáljuk ki a vásárlóinkat a házhoz szállítással bezárólag. 

Ebben a kategóriában a szivattyúk kerültek elhelyezésre.

Tovább a részletekre

A részletekért kattints a sorra és kövesd a folyamatot!

StátuszTermék neveAjánlásMárkaNettó egységár
Primaq - Prima MagrendelhetőB2 Battery akkuáltalánosLutz51 113.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőB2 Battery akkus szivattyúvegyszerekhezLutz170 708.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőB2 Battery akkutöltőáltalánosLutz37 853.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőB2 Battery Niro akkus szettüzemanyaghozLutz424 244.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőB2 Vario szettvegyszerekhezLutz175 799.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőB2 Vario szivattyúvegyszerekhezLutz146 389.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőB50 IBC szivattyúműtrágya gyors átfejtésLutz565 911.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőElektromos szivattyúüzemanyaghozLutz231 738.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőElektromos szivattyú szettüzemanyaghozLutz278 658.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőMA IBC szivattyúműtrágya átfejtéséreLutz284 400.50 Ft/db
Ajánlott termékeink
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.

Kínálatunkban többféle szivattyú típus létezik. Vannak az akkumulátorról működtethető szivattyúk, amelyek a telephelyen kívül is használhatók, és megvásárolhatók a 220-230 V-tal, azaz hálózatról működtethető típusok is.

Szivattyúk üzemanyag, folyékony műtrágyák és vegyszerek átfejtéséhez 

Mindkét kategóriában megtalálhatók az üzemanyag (gázolaj, glykol, olajalapú kenőanyag, trichlormetán, butylglykol, hidegtisztítók, motorolajok), illetve a legkülönbözőbb vegyszerek (alacsony viszkozitású ásványi olajtermékek, emulziók, oldószerek, vizes oldatok, lúgok, savak, növényi olajok, fertőtlenítők, csávázószerek) lefejtésére kialakított, speciális szivattyúk. 

Kifejezetten a folyékony műtrágyák átfejtéséhez kétféle szivattyúból választhattok. Mindkettő IBC szivattyú, a köztük lévő különbség – többek között – a lefejtés időtartamában van. A B50 IBC szivattyú 5-10 perc alatt üríti ki az 1000 literes IBC tartályt, az MA IBC szivattyúval pedig 20-25 perc szükséges ugyanennyi folyékony műtrágya lefejtéséhez.

Akkumulátorról üzemelő szivattyúk 

A Primagnál az akkumulátoros szivattyúkhoz tetszőleges számban, illetve a szükséges mennyiségben külön-külön lehet megrendelni az üzemeltetéshez szükséges akkumulátort és annak töltőjét. 

Az előrelátó gazdák egy-egy akkumulátortöltőhöz eleve egynél több akkut vásárolnak – részben a biztonságos, folyamatosan végezhető munka érdekében, másrészt pedig megengedhetetlen luxus „tétlenül” állni hagyni egy-egy akkutöltőt a munka dandárjában. Azért is megfontolandó akkumulátorból és töltőből is egyszerre nagyobb mennyiséget vásárolni, mert termékenként más darabszám (az összes műszaki terméknél általában 10 vagy 20 darab) megrendelése esetén szakembereink egyedi árajánlatot adnak.

A szivattyúk más és más sebességgel a legkülönbözőbb folyékony anyagokat képesek átfejteni a legváltozatosabb méretű tárolóedényekből: 

Speciális kiegészítők

Az összes szivattyú és az összes kiegészítő termék Lutz márkájú. A részletes műszaki leírás tanulmányozásán kívül bátran kérd szakembereink tanácsát, akik nagyon szívesen segítenek a legkülönbözőbb, speciális kiegészítők megtalálásában. A legjobb egyedi megoldásokat is felkutatjuk és kidolgozzuk neked. Természetesen vállaljuk a műszaki termékek házhoz szállítását is, azok méretétől függetlenül.