Kezdőoldal > Vetőmagok > Takarmány keverékek > Takarmányfű keverék
Kategóriák
 
Letöltés

Takarmányfű keverék

Takarmányfű keverék vetőmagjaink az állatok takarmányozását szolgálják. Magas minőséggel és széles választékkal várunk. A fémzárolt minőség garantálja számodra a kiváló startot és az egészséges, strapabíró legelőt, valamint a kiemelkedő terméshozamot.

A keverékben található növények igénye szerint választhatod ki a termőhely adottságainak megfelelő fajtát. Elsősorban legelőnek vagy szálastakarmánynak javasolt, de silózáshoz is megfelelő keverékek közül tudsz választani. A takarmányfű keverék mindegyike jó gyomelnyomó képességgel rendelkezik.

Válassz a termőhely adottságainak megfelelő keveréket!

Tovább a részletekre
17 termék  a 17 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Takarmányfű keverék típusok

A takarmánykeverék vetőmagjaink mindegyike magas hozamot garantál. Takarmányfű keverékeink többféle termőhelyen képesek megélni, éppen ezért, már a listából történő választáskor érdemes figyelembe venned, hogy száraz, vizes, átlagos vagy kifejezetten jó az a termőhely, ahol a vetőmagokat szeretnéd elvetni, így a meglévő adottságok, s a vetőmagból kikelő növények igényei passzolni fognak egymáshoz, a növények pedig szépen növekednek majd.

Egyes keverékek inkább legelőnek, míg mások inkább kaszálónak alkalmasak, utóbbiak többnyire silózáshoz, valamint szénakészítéshez is tökéletesen megfelelnek. A legelőnek való keverékek tartós legelőnek is alkalmasak, rendkívül hosszú élettartamúak és jól bírják a tiprást is. 

Kifejezetten tejelő állatokhoz, lovakhoz, illetve juhok számára alkalmas keverékeket is találsz nálunk.

Takarmányfű keverékeink általános jellemzői

Mindegyik takarmányfű keverék jó minőségű, az állatok számára pedig jól emészthető táplálékforrás. Kiemelkedő gyomelnyomó képességgel bírnak. Azon keverékek, amelyekben pillangósvirágúak is megtalálhatóak, magasabb fehérjetartalmat biztosítanak és talaj nitrogéntartalmát is gazdagítják.

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!