Kezdőoldal > Vetőmagok > Takarmány keverékek > Takarmányfű keverék
Kategóriák
 

Takarmányfű keverék

Takarmányfű keverék vetőmagjaink az állatok takarmányozását szolgálják. Magas minőséggel és széles választékkal várunk. A fémzárolt minőség garantálja számodra a kiváló startot és az egészséges, strapabíró legelőt, valamint a kiemelkedő terméshozamot.

A keverékben található növények igénye szerint választhatod ki a termőhely adottságainak megfelelő fajtát. Elsősorban legelőnek vagy szálastakarmánynak javasolt, de silózáshoz is megfelelő keverékek közül tudsz választani. A takarmányfű keverék mindegyike jó gyomelnyomó képességgel rendelkezik.

Válassz a termőhely adottságainak megfelelő keveréket!

Tovább a részletekre
17 termék  a 17 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

 | Kisokos/Hasznos ...


Takarmányfű keverék típusok

A takarmánykeverék vetőmagjaink mindegyike magas hozamot garantál. Takarmányfű keverékeink többféle termőhelyen képesek megélni, éppen ezért, már a listából történő választáskor érdemes figyelembe venned, hogy száraz, vizes, átlagos vagy kifejezetten jó az a termőhely, ahol a vetőmagokat szeretnéd elvetni, így a meglévő adottságok, s a vetőmagból kikelő növények igényei passzolni fognak egymáshoz, a növények pedig szépen növekednek majd.

Egyes keverékek inkább legelőnek, míg mások inkább kaszálónak alkalmasak, utóbbiak többnyire silózáshoz, valamint szénakészítéshez is tökéletesen megfelelnek. A legelőnek való keverékek tartós legelőnek is alkalmasak, rendkívül hosszú élettartamúak és jól bírják a tiprást is. 

Kifejezetten tejelő állatokhoz, lovakhoz, illetve juhok számára alkalmas keverékeket is találsz nálunk.

Takarmányfű keverékeink általános jellemzői

Mindegyik takarmányfű keverék jó minőségű, az állatok számára pedig jól emészthető táplálékforrás. Kiemelkedő gyomelnyomó képességgel bírnak. Azon keverékek, amelyekben pillangósvirágúak is megtalálhatóak, magasabb fehérjetartalmat biztosítanak és talaj nitrogéntartalmát is gazdagítják.

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!