Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Kezdőoldal > Vetőmagok > Takarmány keverékek > Takarmányfű keverék
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Takarmányfű keverék

Takarmányfű keverék vetőmagjaink az állatok takarmányozását szolgálják. Magas minőséggel és széles választékkal várunk. A fémzárolt minőség garantálja számodra a kiváló startot és az egészséges, strapabíró legelőt, valamint a kiemelkedő terméshozamot.

A keverékben található növények igénye szerint választhatod ki a termőhely adottságainak megfelelő fajtát. Elsősorban legelőnek vagy szálastakarmánynak javasolt, de silózáshoz is megfelelő keverékek közül tudsz választani. A takarmányfű keverék mindegyike jó gyomelnyomó képességgel rendelkezik.

A keverékben található növények igénye szerint választhatod ki a termőhely adottságainak megfelelő fajtát. 

Tovább a részletekre

Görgess lejjebb! Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Takarmányfű keverék típusok

A takarmánykeverék vetőmagjaink mindegyike magas hozamot garantál. Takarmányfű keverékeink többféle termőhelyen képesek megélni, éppen ezért, már a listából történő választáskor érdemes figyelembe venned, hogy száraz, vizes, átlagos vagy kifejezetten jó az a termőhely, ahol a vetőmagokat szeretnéd elvetni, így a meglévő adottságok, s a vetőmagból kikelő növények igényei passzolni fognak egymáshoz, a növények pedig szépen növekednek majd.

Egyes keverékek inkább legelőnek, míg mások inkább kaszálónak alkalmasak, utóbbiak többnyire silózáshoz, valamint szénakészítéshez is tökéletesen megfelelnek. A legelőnek való keverékek tartós legelőnek is alkalmasak, rendkívül hosszú élettartamúak és jól bírják a tiprást is. 

Kifejezetten tejelő állatokhoz, lovakhoz, illetve juhok számára alkalmas keverékeket is találsz nálunk.

Takarmányfű keverékeink általános jellemzői

Mindegyik takarmányfű keverék jó minőségű, az állatok számára pedig jól emészthető táplálékforrás. Kiemelkedő gyomelnyomó képességgel bírnak. Azon keverékek, amelyekben pillangósvirágúak is találhatóak, magasabb fehérjetartalmat képesek biztosítani és biztosítják a talaj magas nitrogéntartalmát is. AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás