We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Feed mixtures > Forage grass mixture
Request for quotationDeliveryDelivery
Forage grass mixture

Takarmányfű keverék vetőmagjaink az állatok takarmányozását szolgálják. Magas minőséggel és széles választékkal várunk. A fémzárolt minőség garantálja számodra a kiváló startot és az egészséges, strapabíró legelőt, valamint a kiemelkedő terméshozamot.

A keverékben található növények igénye szerint választhatod ki a termőhely adottságainak megfelelő fajtát. Elsősorban legelőnek vagy szálastakarmánynak javasolt, de silózáshoz is megfelelő keverékek közül tudsz választani. A takarmányfű keverék mindegyike jó gyomelnyomó képességgel rendelkezik.

Válassz a termőhely adottságainak megfelelő keveréket!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Takarmányfű keverék típusok

A takarmánykeverék vetőmagjaink mindegyike magas hozamot garantál. Takarmányfű keverékeink többféle termőhelyen képesek megélni, éppen ezért, már a listából történő választáskor érdemes figyelembe venned, hogy száraz, vizes, átlagos vagy kifejezetten jó az a termőhely, ahol a vetőmagokat szeretnéd elvetni, így a meglévő adottságok, s a vetőmagból kikelő növények igényei passzolni fognak egymáshoz, a növények pedig szépen növekednek majd.

Egyes keverékek inkább legelőnek, míg mások inkább kaszálónak alkalmasak, utóbbiak többnyire silózáshoz, valamint szénakészítéshez is tökéletesen megfelelnek. A legelőnek való keverékek tartós legelőnek is alkalmasak, rendkívül hosszú élettartamúak és jól bírják a tiprást is. 

Kifejezetten tejelő állatokhoz, lovakhoz, illetve juhok számára alkalmas keverékeket is találsz nálunk.

Takarmányfű keverékeink általános jellemzői

Mindegyik takarmányfű keverék jó minőségű, az állatok számára pedig jól emészthető táplálékforrás. Kiemelkedő gyomelnyomó képességgel bírnak. Azon keverékek, amelyekben pillangósvirágúak is megtalálhatóak, magasabb fehérjetartalmat biztosítanak és talaj nitrogéntartalmát is gazdagítják.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!