Kezdőoldal > Vetőmagok > Zöldtrágya növények > Mustár
Kategóriák
 
Letöltés

Mustár

A takarónövények termesztése voltaképpen egy komplett technológiának tekinthető, amellyel megvalósíthatóvá válik a fenntartható mezőgazdaság, és amely által valósággal megújul a talaj szerkezete és termékenysége. A mustár a többi takarónövényhez hasonlóan rendkívül jó hatással van a talajra nézve. Egyrészt megvédi az eróziós hatásoktól, javítja a talaj szerkezetét, biztosítja a nitrogén elérhetőségét a többi növény számára, és nagy hatékonysággal tudja elnyomni a gyomokat. A mustár zöldtrágyaként is komoly értéket képvisel. Kiváló minőséget, fémzárolt vetőmagokat kínálunk.

A mustár népszerű zöldtrágyanövényünk.

Tovább a részletekre
2 termék  a 2 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A mustár, mint takarónövény

A zöldtrágya növények termesztése számos szempontból pozitívan befolyásolja a növénytermesztés gyakorlatát. A zöldtrágyázás eredményeképpen a talaj regenerálódik, miközben mind a szerkezet, mind a termékenység nagymértékű javulást mutat, ezek hatására pedig a növénytermesztés is sikeresebbé válik. A zöldtrágya növényekkel megvalósítható a zöldítés. 

A mustár jelentősége

A mustár népszerű zöldtrágyanövény, amellyel gyorsan érhetők el pozitív változások, miközben termesztése kifejezetten gazdaságos. Tenyészideje rövid. A gyomokat kiválóan visszaszorítja. Keverékekben is vethető. Nitrogénben gazdag és jó szerkezetű talajt biztosít. A talajban lévő nitrogént köti meg, jelentős gyökérrendszerének köszönhetően, s képes azt a talajfelszín közelében konzerválni. Korai és késői vetésben is termeszthető, a vetésforgóba jól beilleszthető.

Javasoljuk dombvidékeken történő alkalmazását a talajerózió elleni hatékony védelem érdekében. 

A mustárral zöldtrágyázott talaj tehát egészségesebb, s kedvező állapotokat, például humuszban is jóval gazdagabb talajt képest biztosítani az utána következő növények számára. Ha zöldtrágyanövényt szeretnél termeszteni, érdemes tenned egy próbát a mustárral.

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!