Kezdőoldal > Vetőmagok > Takarmány keverékek > Zöldugar keverék
Kategóriák
 
Letöltés

Zöldugar keverék

A zöldugar keverék ugyanúgy vetett növényeket jelent, ahogy például a zöldtrágya. Akkor mégis mi a különbség? A zöldugar esetében nem szabad elfeledkezni arról, hogy egymás után három éven keresztül kell a legalább három fajból álló vetőmag keveréket vetni és termeszteni. A vetőmag keverékek esetén külön kikötés, hogy legalább egynek pillangósvirágúnak kell lennie. A Primag garantálja mind a zöldugar keverék megfelelő összetételét, mind a minőséget. 

Zöldugar keverékek A-tól Z-ig! 

Tovább a részletekre
15 termék  a 15 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állítsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Küld el üzenetben, hogy milyen fajokból, milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Miért érdemes a zöldugar keverékeket választani?

A takarmány keverékek elsősorban állati takarmányozásra alkalmas vetőmagokból állnak. A zöldugar keverékek nagy hozamú és kiváló tápanyagtartalmú takarmányt nyújtanak, miközben kifejezetten hosszú élettartammal dicsekedhetnek. A zöldugar keverékek megfelelnek a szabályozásnak is, továbbá hatékonyan javítják a talaj jellemzőit is.

A zöldugar keverékek pozitív hatásai

A zöldugar keverékek segítik a talaj termékenységének megőrzését és megújulását. Védik a talajt a talajeróziótól, és jó hatással vannak annak szerkezetére is, mindezt elsősorban a nagy gyökértömeget nevelő növényfajták segítségével valósítják meg, amelyek a humuszképződéshez is hozzájárulnak eképpen. Elnyomják a gyomnövényeket, s így csökkentik az adott területen a gyomok jelenlétét.

A zöldugaron vetett növényekkel növekszik a biodiverzitás, és sokféle élőlény és hasznos szervezet találhat benne lakhelyet, amely hasznos a környezetünk szempontjából. A talajélet is jelentősen fokozódni fog a zöldugar keverékek termesztésének hatására, így ez is pozitív hatással lesz későbbi növénytermesztésünk szempontjából.

A pillangósvirágúaknak köszönhetően nő a talaj nitrogénellátottsága, ezért a zöldugar keverékek után kevesebb műtrágyázásra lesz szükség.

 

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+