Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Zöldugar keverék

A zöldugar keverék ugyanúgy vetett növényeket jelent, ahogy például a zöldtrágya. Akkor mégis mi a különbség? A zöldugar esetében nem szabad elfeledkezni arról, hogy egymás után három éven keresztül kell a legalább három fajból álló vetőmag keveréket vetni és termeszteni. A vetőmag keverékek esetén külön kikötés, hogy legalább egynek pillangósvirágúnak kell lennie. A Primag garantálja mind a zöldugar keverék megfelelő összetételét, mind a fémzárolt minőséget. Zöldugar keverékeink három, négy illetve hat különböző vetőmagból állnak össze.

A Primag garantálja mind a zöldugar keverék megfelelő összetételét, mind a fémzárolt minőséget.

Tovább a részletekre

Görgess lejjebb! Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Miért érdemes a zöldugar keverékeket választani?

A takarmány keverékek elsősorban állati takarmányozásra alkalmas vetőmagokból állnak. A zöldugar keverékek nagy hozamú és kiváló tápanyagtartalmú takarmányt nyújtanak, miközben kifejezetten hosszú élettartammal dicsekedhetnek. A zöldugar keverékek megfelelnek a szabályozásnak is, továbbá hatékonyan javítják a talaj jellemzőit is.

A zöldugar keverékek pozitív hatásai

A zöldugar keverékek segítik a talaj termékenységének megőrzését és megújulását. Védik a talajt a talajeróziótól, és jó hatással vannak annak szerkezetére is, mindezt elsősorban a nagy gyökértömeget nevelő növényfajták segítségével valósítják meg, amelyek a humuszképződéshez is hozzájárulnak eképpen. Elnyomják a gyomnövényeket, s így csökkentik az adott területen a gyomok jelenlétét.

A zöldugaron vetett növényekkel növekszik a biodiverzitás, és sokféle élőlény és hasznos szervezet találhat benne lakhelyet, amely hasznos a környezetünk szempontjából. A talajélet is jelentősen fokozódni fog a zöldugar keverékek termesztésének hatására, így ez is pozitív hatással lesz későbbi növénytermesztésünk szempontjából.

A pillangósvirágúaknak köszönhetően nő a talaj nitrogénellátottsága, ezért a zöldugar keverékek után kevesebb műtrágyázásra lesz szükség.

 AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás