We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Rye

Kiváló tulajdonságokkal rendelkező, fémzárolt minőségű rozs vetőmagok közül válogathatsz a kínálatunkban. Ahogy azt mindenki tudja, a rozs értékes emberi táplálék, amely nagyon jó hatást gyakorol az emésztésre, valamint az egészségre. Ezenfelül a rozs remek takarmánynövény is, a zöldrozs szilázs remek tápanyagtartalommal rendelkezik. Kifejezetten sok szalmát ad, amelyet az almozáson kívül energiatermelésre, illetve például hőszigetelő építőanyagok gyártásakor is használnak. Szemtermése a sör, valamint az égetett szeszek előállításához is keresett termék. 

A tehenészetek számára a rozs az egyik legkiválóbb takarmány.

Go to details ...

A rozs termesztésének előnyei

A gabonafélék vetőmagjai között a rozs méltán az egyik legkeresettebb. Széles körű felhasználhatósága mellett kifejezett alkalmazkodóképesség jellemzi, e tekintetben bajnok a gabonafélék között. Mind a hidegtűrése, mind a szárazságtűrése kiemelkedő, ezért nagy biztonsággal termeszthető növény. A szélsőséges időjárási viszonyokon túl a gyenge termőképességű talajon is jó termést hoz. 

Az erjesztett szálas takarmányok között a rozs a legkorábban betakarítható, miközben a közel hasonló időben érő tömegtakarmányokhoz képest jóval kedvezőbb termelési költségekkel kell számolni a rozs esetében. Mivel április közepi aratással számolhatsz, ezért utána még következhet a kukorica vagy más tavaszi vetésű növény is. 

Ryefood rozs szilázs - a legjobb a legjobbak között

A Ryefood rozs szilázs a rozs vetőmagok között a legjobb, ha a termesztett tömegtakarmánnyal szemben elvárod a kiváló minőséget és a kiemelkedően nagy hozamot. A szakszerű termesztés mellett akár kifejezetten rossz minőségű talajon is kiváló eredményeket érhetsz el vele.

Kiemelkedő tápanyagtartalmának és jó emészthetőségének köszönhetően a tejelő tehenészetek számára ez a legjobb tömegtakarmány.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!