Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Rozs
Kategóriák
 
Letöltés

Rozs

Kiváló tulajdonságokkal rendelkező, fémzárolt minőségű rozs vetőmagok közül válogathatsz a kínálatunkban. Ahogy azt mindenki tudja, a rozs értékes emberi táplálék, amely nagyon jó hatást gyakorol az emésztésre, valamint az egészségre. Ezenfelül a rozs remek takarmánynövény is, a zöldrozs szilázs remek tápanyagtartalommal rendelkezik. Kifejezetten sok szalmát ad, amelyet az almozáson kívül energiatermelésre, illetve például hőszigetelő építőanyagok gyártásakor is használnak. Szemtermése a sör, valamint az égetett szeszek előállításához is keresett termék. 

A tehenészetek számára a rozs az egyik legkiválóbb takarmány.

Tovább a részletekre
21 termék  a 21 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A rozs termesztésének előnyei

A gabonafélék vetőmagjai között a rozs méltán az egyik legkeresettebb. Széles körű felhasználhatósága mellett kifejezett alkalmazkodóképesség jellemzi, e tekintetben bajnok a gabonafélék között. Mind a hidegtűrése, mind a szárazságtűrése kiemelkedő, ezért nagy biztonsággal termeszthető növény. A szélsőséges időjárási viszonyokon túl a gyenge termőképességű talajon is jó termést hoz. 

Az erjesztett szálas takarmányok között a rozs a legkorábban betakarítható, miközben a közel hasonló időben érő tömegtakarmányokhoz képest jóval kedvezőbb termelési költségekkel kell számolni a rozs esetében. Mivel április közepi aratással számolhatsz, ezért utána még következhet a kukorica vagy más tavaszi vetésű növény is. 

Ryefood rozs szilázs - a legjobb a legjobbak között

A Ryefood rozs szilázs a rozs vetőmagok között a legjobb, ha a termesztett tömegtakarmánnyal szemben elvárod a kiváló minőséget és a kiemelkedően nagy hozamot. A szakszerű termesztés mellett akár kifejezetten rossz minőségű talajon is kiváló eredményeket érhetsz el vele.

Kiemelkedő tápanyagtartalmának és jó emészthetőségének köszönhetően a tejelő tehenészetek számára ez a legjobb tömegtakarmány.

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!