Kezdőoldal > Vetőmagok > Fűfélék > Energiafű
Kategóriák
 
Letöltés

Energiafű

Az energiafű tulajdonságai révén egy nagyon izgalmas növény. Fontos szerepe van a talaj védelmében, s nagymértékben képes javítani a talaj jellemzőit, mégsem ezen tulajdonságai miatt szeretjük. Hiszen az energiafű magas fűtőértékkel rendelkezik, amely a fafélék és szalmafélék fűtőértékénél magasabb, sőt, majdnem eléri a barnaszénét is.

Fémzárolt minőségű vetőmagjainknak köszönhetően garantált a fajtabiztonság, valamint a kiváló vetőmagnak köszönhetően elérhető a legjobb start is. A jó kezdet nyomán egészséges növényekre és bőséges hozamra számíthatsz. 

Az energiafű egy nagyon izgalmas növény. 

Tovább a részletekre
1 termék  a 1 termékből
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Miért válaszd az energiafüvet?

A fűfélék vetőmagjai rendkívül sokfélék, s köztük különleges helyet foglal el az energiafű. Ez az évelő és bokros szálfű vethető egészen az első fagyokig, de a legmelegebb nyári időszak is alkalmas a vetésére, amennyiben megfelelő öntözést tudunk biztosítani számára.

Az energiafű egyre nagyobb szerepet tölt be a hő és az áram termelésében. Olcsó és környezetbarát fűtőanyag, amelynek fűtőértéke rendkívül magas. Hasznosítása megfelelő előkészítés után történik.

Az energiafű tulajdonságai

Jól tűri a szárazságot, de a fagy és a magas sótartalom sem okoz problémát neki. Magas ökológiai toleranciája van. Védi a termőtalajt, javítja a talaj szerkezetét és biológiai talajjavításra alkalmas. A talajra nem igényes vetőmag. A betegségekkel szembeni ellenálló képessége magas. Az erdőhöz képest alacsony költséggel telepíthető és hasznosítható, ráadásul sokkal gyorsabban hasznosítható is. Ha váltani szeretnél más szántóföldi növény termesztésére, könnyedén megteheted.

Széles körű ipari felhasználhatósága van, így alkalmas a papíriparban, rostiparban, valamint az építőiparban történő hasznosításra egyaránt. Az energiafű hasznosításával csökkenhet az erdők kitermelése.

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+