Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Energiafű

Az energiafű tulajdonságai révén egy nagyon izgalmas növény. Fontos szerepe van a talaj védelmében, s nagymértékben képes javítani a talaj jellemzőit, mégsem ezen tulajdonságai miatt szeretjük. Hiszen az energiafű magas fűtőértékkel rendelkezik, amely a fafélék és szalmafélék fűtőértékénél magasabb, sőt, majdnem eléri a barnaszénét is.

Fémzárolt minőségű vetőmagjainknak köszönhetően garantált a fajtabiztonság, valamint a kiváló vetőmagnak köszönhetően elérhető a legjobb start is. A jó kezdet nyomán egészséges növényekre és bőséges hozamra számíthatsz. 

Az energiafű tulajdonságai révén egy nagyon izgalmas növény. 

Tovább a részletekre
Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Miért válaszd az energiafüvet?

A fűfélék vetőmagjai rendkívül sokfélék, s köztük különleges helyet foglal el az energiafű. Ez az évelő és bokros szálfű vethető egészen az első fagyokig, de a legmelegebb nyári időszak is alkalmas a vetésére, amennyiben megfelelő öntözést tudunk biztosítani számára.

Az energiafű egyre nagyobb szerepet tölt be a hő és az áram termelésében. Olcsó és környezetbarát fűtőanyag, amelynek fűtőértéke rendkívül magas. Hasznosítása megfelelő előkészítés után történik.

Az energiafű tulajdonságai

Jól tűri a szárazságot, de a fagy és a magas sótartalom sem okoz problémát neki. Magas ökológiai toleranciája van. Védi a termőtalajt, javítja a talaj szerkezetét és biológiai talajjavításra alkalmas. A talajra nem igényes. A betegségekkel szembeni ellenálló képessége magas. Az erdőhöz képest alacsony költséggel telepíthető és hasznosítható, ráadásul sokkal gyorsabban hasznosítható is. Ha váltani szeretnél más szántóföldi növény termesztésére, könnyedén megteheted.

Széles körű ipari felhasználhatósága van, így alkalmas a papíriparban, rostiparban, valamint az építőiparban történő hasznosításra egyaránt. Az energiafű hasznosításával csökkenhet az erdők kitermelése.AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás