Kezdőoldal > Zsákok > Standard Big-Bag zsákok > Új Big-Bag
Kategóriák
 
Letöltés

Új Big-Bag

A kiváló minőség mellett az elérhető legmodernebb termékekkel segítünk a munkádban, és támogatjuk ezzel a te fejlődésedet is. Éppen ezért találod meg nálunk a legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagok mellett a növények termesztéséhez szükséges megbízható és modern fejlesztésű tápanyagokat és kertészeti termékeket. Természetesen a kemény és sikeres munka gyümölcsének learatása után a minőségi tárolási, csomagolási termékeket, így a Big-Bag új zsákokat is megvásárolhatod nálunk. Így kísérünk végig a munkád során a kezdetektől egészen az értékesítésig.

Széles méret és kialakítás kínálatban. 

Tovább a részletekre
24 termék  a 24 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényed van, írd meg pontosan a specifikációt (külső méret, szövetsúly, SWL, kialakítás, minőség, felirat ...) és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Big-Bag új zsákok

Biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miért érdemes ezt a zsákot választanod? Számtalan olyan előnnyel rendelkezik, amely segíti a munkádat. Egyrészt azáltal, hogy megkönnyíti a munkádat, másrészt azáltal, hogy még akkor sincs a terhedre, amikor éppen nincsen szükséged rá.

Hogyan könnyíti meg a munkát a Big-Bag?

Az új Big-Bag zsákok kiemelten könnyen kezelhetőek. Nagyon könnyűek, ezért nem adnak plusz súlyt az amúgy is nehéz csomaghoz. Anyaguk rugalmas polipropilén szövet. Képzelj el egy olyan konténert, amely rugalmas, flexibilis, rendkívül könnyű és egyszerűen összehajtogathatod, amikor nincs rá szükséged. Ez a Big-Bag.

A Big-Bag zsákok tisztán tartják a bennük tárolt holmit, terményt, legyen az bármi. Párazáró, bélelt kivitelben és igény szerint porzáró típusban is elérhető, de lélegző fajtájú is vásárolható. Mindezt attól függően választhatod, hogy mit szeretnél tárolni benne. A zsákok kialakítása is a vele való munkát hivatott egyszerűbbé tenni. Felül lehet nyitott, szoknyás vagy töltőcsonkos, míg alul zárt vagy ürítőcsonkos változatok közül választhatsz.

Az új zsákok mellett lehetőséged van használt zsákokat vásárolni a költséghatékony és környezettudatos vásárlás jegyében.

 

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!