We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

SearchSearchRequest for quotationRequest for quotationOrderOrderDeliveryDelivery Ez csak van

Bags

Növekedésükben segítjük a felhasználókat azzal, hogy könnyen elérhetővé tesszük számukra az összes szükséges vetőmagot, tápanyagot, de akár zsákot is. A folyamatos fejlődésben hiszünk, de két dolog mindig állandó nálunk: kiváló ár-érték arányt kínálunk, és nagy szakértelemmel szolgáltatunk azért, hogy fenntartsuk a jó érzést: minden partnerünk a legjobb megoldást kapja tőlünk. Büszkék vagyunk a vállalkozásodra, hiszen a mi munkánk gyümölcse nálad lesz learatható. Örömmel veszünk részt minden munkafolyamatban, a termés, áru körültekintő begyűjtésében és tárolásában is.

Széles méret és kialakítás választék!

Go to details ...

Zsák, zsák, telizsák

A jutazsák mára a múlté, helyette kiemelkedő minőségű, rugalmas és tiszta csomagolási megoldásokat ajánlunk figyelmedbe, amelyek értékes terményeid biztonságos tárolását és szállítását teszik lehetővé, miközben megfelelnek minden élelmiszeripari előírásnak is. Korszerű zsákokat és azok töltőeszközeit kínáljuk. Egyre népszerűbbek a modern szövetkonténerek, amelyek igen sokféleképpen felhasználhatóak, hiszen akár saját súlyuk ezerszeresét is elbírják. 

Mi a Big-Bag zsák?

A Big-Bag zsák tulajdonképpen egy összehajtogatható, könnyű és flexibilis konténer, amely elsősorban ömlesztett termények tárolására szolgál és azt garantálja, hogy a benne táolt termék a környezeti hatásoktól védve maradjon. Rugalmas polipropilén szövetből készül és maximálisan hozzáalakítható a felhasználó igényeihez. A Big-Bag zsák könnyen kezelhető csomagolóeszköz, amely egyszerre oldja meg az összes szükséges feladatot: a csomagolást, a szállítást, a tárolást.

A zsákok mérete, töltőtömege széles skálán mozog, de fajlagos költségük minden méretben rendkívül alacsony, mert a bennük tárolt anyag mennyiségéhez képest a zsákok súlya minimális. A Big-Bag zsák egyszerű berendezésekkel tölthető és praktikusan mozgatható. Üresen halmozva kis helyen elfér, a rendelkezésre álló zsákok mennyisége könnyen leszámolható.

Mi a Q-Bag zsák?

A formatartó Q-Bag zsák ideális a gabona vagy más szemes termény csomagolására és tárolására. Higiénikus, szagtalan és tiszta csomagolást tesz lehetővé, amely segít megőrizni a termény minőségét és ízét a szennyeződés kockázatának kizárásával. Anyaga megfelel a vonatkozó összes nemzetközi élelmiszeripari szabványnak, kizárja a fizikai sérülés lehetőségét, megóvja a becsomagolt termény alakját és állagát. A Q-Bag zsák optimalizálja a rakodási sebességet és a szállítási kapacitást, valamint véd az esetleges szivárgástól. A Q-Bag zsákok belső panelszerkezete biztosítja, hogy a zsák egyenesen álljon a raklapon vagy a teherautó platóján, így garantálja az optimális rakodást. A Q-Bag zsákokat általában bevonattal és porzáró varrásokkal gyártják azért, hogy a töltés, a tárolás, a szállítás és a kiürítés során védelmet biztosítsanak a kiömlés ellen. 

A te sikered a mi szívügyünk

Kínálatunkban kizárólag hiteles gyártók termékei szerepelnek. Nálunk néhány klikkeléssel könnyen elérhető és megfizethető a biztonságos, költséghatékony minőség. Mi azzal járulunk hozzá környezetünk fenntarthatóságához, hogy széles választékunkban csak környezetbarát és újrahasznosítható anyagok szerepelnek.

30 éves tapasztalatunkkal igyekszünk biztosítani a 100%-os megelégedettséget a gazdálkodók számára. Szakértelmünk legjavát csapatunk minden tagja hozzáadja a beszerzésedhez. Ha csomagolóanyagot rendelsz a Primag-tól, biztos lehetsz benne, hogy annak minőségét ellenőrizték, és zökkenőmentesen, időre kiszállítják az ország egész területén.

Subscribe to newsletter

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Blog
Az őszi árpa termesztése, igényei és felhasználása
A csaknem feledésbe merült köles termesztése egyszerűen
AÖP - Letölthetőek az előzetes szerlisták
A Feltételesség szabályrendszere a 2023-2027