Kezdőoldal > Műszaki termékek > Tartály
Kategóriák
 
Letöltés

Tartály

A folyékony anyagok - műtrágya, ivóvíz, esővíz, AdBlue - tárolására alkalmas telepített tartályok korszerű megoldást nyújtanak a felhasználók számára, hiszen takarékosak, hatékonyak és biztonságosak. Ezek a tartályok kifejezetten a folyékony műtrágyák, például a Nitrosol tulajdonságaihoz és igényeihez lettek kialakítva. UV-álló polietilénből készülnek, rotációs öntéssel, ami ellenáll a korróziónak, a mechanikai sérüléseknek, ez növeli a tartály élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket. A folyékony műtrágyák tárolására ezek a tartályok tökéletes megoldást jelentenek. Az áttetsző kialakítás lehetővé teszi a tartályban lévő műtrágya szintjének megfigyelését.

Telepített vagy szállítható,folyékony anyagok tárolására alkalmas Nitrosol tartályok egyedi méretben! 

Tovább a részletekre
9 termék  a 9 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényed van, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A speciális folyékony műtrágya tartály előnyei és jellemzői a következők:

  • Rotációs öntéssel, egy darabból készül, ami növeli a tartály szilárdságát és stabilitását. A tartály nem igényel acél tartókeretet, így könnyebb és olcsóbb a szállítása és telepítése.
  • Zárt és légtelenítővel ellátott, ami megakadályozza, hogy a folyékony műtrágya elpárologjon, vagy levegővel érintkezve bomoljon. Ez javítja a folyékony műtrágya minőségét és hatékonyságát, valamint csökkenti a környezeti károkat és a tűzveszélyt.
  • Szintjelzővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyen ellenőrizze a folyékony műtrágya mennyiségét a tartályban. Ez segít a folyékony műtrágya Felső feltöltő rendszerrel van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy a folyékony műtrágya a tartályba kerüljön anélkül, hogy a tartályt meg kellene nyitni. Ez csökkenti a folyékony műtrágya veszteségét és a szennyeződés kockázatát.
  • Alsó kivételezési ponttal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a folyékony műtrágya a tartályból kiszívható legyen egy csap segítségével. Ez megkönnyíti a folyékony műtrágya kiszolgálását és adagolását.
  • Forgatási lehetőséget biztosít, ami azt jelenti, hogy a folyékony műtrágya a tartályban keverhető és homogenizálható. Ez javítja a folyékony műtrágya egyenletes eloszlását és összetételét, valamint megakadályozza a folyékony műtrágya kristályosodását.
     

A speciális folyékony műtrágya tartály a folyékony műtrágyák tulajdonságaihoz és igényeihez igazodik, és számos előnnyel jár a tárolás és kimérés szempontjából. A speciális folyékony műtrágya tartály használata növeli a folyékony műtrágya hatékonyságát és gazdaságosságát, valamint csökkenti a folyékony műtrágya veszteségét és kockázatát. Egy szakmailag hiteles és megbízható megoldás a folyékony műtrágya felhasználók számára. A folyékony anyagok - műtrágya, ivóvíz, esővíz, AdBlue - tárolására alkalmas telepített tartályok hasznosak a felhasználók számára, mert takarékosak, hatékonyak és biztonságosak. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a mezőgazdasági termelés növeléséhez és a környezet védelméhez.
 

Szóróanyag tárolók minden esetre:

  • A tartós és esztétikus felitató anyag tároló különböző színekben és méretekben ideális megoldást nyújanak só, homok, felitatóanyag tárolására közterületen vagy akár benzinkutakon is, 5 év garanciával!

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!