Kezdőoldal > Műszaki termékek > Tartály
Kategóriák
 
Letöltés

Tartály

A folyékony anyagok - műtrágya, ivóvíz, esővíz, AdBlue - tárolására alkalmas telepített tartályok korszerű megoldást nyújtanak a felhasználók számára, hiszen takarékosak, hatékonyak és biztonságosak. Ezek a tartályok kifejezetten a folyékony műtrágyák, például a Nitrosol tulajdonságaihoz és igényeihez lettek kialakítva. UV-álló polietilénből készülnek, rotációs öntéssel, ami ellenáll a korróziónak, a mechanikai sérüléseknek, ez növeli a tartály élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket. A folyékony műtrágyák tárolására ezek a tartályok tökéletes megoldást jelentenek. Az áttetsző kialakítás lehetővé teszi a tartályban lévő műtrágya szintjének megfigyelését.

Telepített vagy szállítható,folyékony anyagok tárolására alkalmas Nitrosol tartályok egyedi méretben! 

Tovább a részletekre
9 termék  a 9 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényed van, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A speciális folyékony műtrágya tartály előnyei és jellemzői a következők:

  • Rotációs öntéssel, egy darabból készül, ami növeli a tartály szilárdságát és stabilitását. A tartály nem igényel acél tartókeretet, így könnyebb és olcsóbb a szállítása és telepítése.
  • Zárt és légtelenítővel ellátott, ami megakadályozza, hogy a folyékony műtrágya elpárologjon, vagy levegővel érintkezve bomoljon. Ez javítja a folyékony műtrágya minőségét és hatékonyságát, valamint csökkenti a környezeti károkat és a tűzveszélyt.
  • Szintjelzővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyen ellenőrizze a folyékony műtrágya mennyiségét a tartályban. Ez segít a folyékony műtrágya Felső feltöltő rendszerrel van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy a folyékony műtrágya a tartályba kerüljön anélkül, hogy a tartályt meg kellene nyitni. Ez csökkenti a folyékony műtrágya veszteségét és a szennyeződés kockázatát.
  • Alsó kivételezési ponttal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a folyékony műtrágya a tartályból kiszívható legyen egy csap segítségével. Ez megkönnyíti a folyékony műtrágya kiszolgálását és adagolását.
  • Forgatási lehetőséget biztosít, ami azt jelenti, hogy a folyékony műtrágya a tartályban keverhető és homogenizálható. Ez javítja a folyékony műtrágya egyenletes eloszlását és összetételét, valamint megakadályozza a folyékony műtrágya kristályosodását.
     

A speciális folyékony műtrágya tartály a folyékony műtrágyák tulajdonságaihoz és igényeihez igazodik, és számos előnnyel jár a tárolás és kimérés szempontjából. A speciális folyékony műtrágya tartály használata növeli a folyékony műtrágya hatékonyságát és gazdaságosságát, valamint csökkenti a folyékony műtrágya veszteségét és kockázatát. Egy szakmailag hiteles és megbízható megoldás a folyékony műtrágya felhasználók számára. A folyékony anyagok - műtrágya, ivóvíz, esővíz, AdBlue - tárolására alkalmas telepített tartályok hasznosak a felhasználók számára, mert takarékosak, hatékonyak és biztonságosak. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a mezőgazdasági termelés növeléséhez és a környezet védelméhez.
 

Szóróanyag tárolók minden esetre:

  • A tartós és esztétikus felitató anyag tároló különböző színekben és méretekben ideális megoldást nyújanak só, homok, felitatóanyag tárolására közterületen vagy akár benzinkutakon is, 5 év garanciával!

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+