Kezdőoldal > Rólunk
 | Rólunk

Primag - 1991 óta lendületben

Száz százalékban magyar tulajdonú, második generációs vállalkozásként három évtizede vagyunk jelen a mezőgazdasági alapanyag forgalmazás piacán, figyelemmel kísérve és megtapasztalva a gazdálkodás, a termelés mindennapos kihívásait.
Jól ismerjük a gazdák problémáit, az ő sikerük a mi szívügyünk.  

Fontos számunkra, hogy lépést tartsunk a korral és fiatalos lendülettel tekintsünk a jövőre. 

Vetőmagok, tápanyagok, big-bag zsákok, műszaki termékek folyamatosan bővülő választékával és teljeskörű logisztikai szolgáltatással nyújtunk gyors és kényelmes megoldást Partnereink számára.

  • Folyamatosan bővülő kínálat
  • Dinamikus webshop
  • Országos lefedettség
  • Gyors szállítás
     

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei közé tartozunk. Hiszen bizalom nélkül nincs siker. 

 

Folyamatosanbővülő kínálat
Dinamikuswebshop
Országoslefedettség
Gyorsszállítás

Fenntarhatóság és felelősség vállalás a Primag-nál

Minden nap felelősen gondoskodunk a környezetünkről, amelyre munkánkkal hatással vagyunk. A környezettudatos gazdálkodás fontos nekünk, a biotermelői kör kiemelt ellátásával is ökotudatos működésünket célozzuk meg. 
Vállalati filozófiánk alapja a felelősségvállalás, az őszinteség, az etikus magatartás partnereinkkel és munkatársainkkal szemben.
A társadalmi felelősségvállalás gondolatát jótékonysági szervezeteken keresztül érvényesítjük, kiemelten segítjük a vakok és gyengén látók, a cukorbetegek, a mozgássérültek, a hátrányos helyzetű gyermekek helyzetének, életminőségének javítását.
A Primag aktív tagja a Patrónus Lions Club Győrnek.

Kiválóság és minőség

A dinamikus és folyamatos fejlődésben hiszünk, de két dolog mindig állandó marad a portfóliónkban: a legmagasabb minőségű, professzionális termékeket kínáljuk versenyképes áron, valamint igyekszünk maximálisan megfelelni ügyfeleink elvárásainak.
Működésünk során kiemelt szempontnak tekintjük, hogy könnyen elérhetőek legyünk.
Erősségünk, hogy odafigyelünk az online kapcsolattartás minőségére, minden ajánlatkérésre pontosan reagálunk, kínálati infókkal a megrendelőink rendelkezésére állunk a nap bármely időszakában.

Letisztult és kiszámítható értékesítési folyamatokra törekszünk - minden ott legyen, éppen akkor, amikor szükséged van rá. 

Mottónk is ez: egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!

Rendelni vagy ajánlatot kérni és megkapni a terméket nálunk ilyen egyszerű

Böngéssz

és a szűrők segítségével válaszd ki a neked megfelelő terméket!

Ha az adott termék rendelhető

státuszban van, akkor kövesd a rendelési folyamatot, vagy írhatsz üzenetet, egyedi kérés esetén pedig telefonon is tudunk egyeztetni.

Ajánlatkérés státusz esetén

add meg a mennyiséget, kövesd a folyamatot és rövid időn belül e-mailben küldjük az ajánlatot.

Ha az adott termék előrendelhető

ez esetben is megadhatod a mennyiséget és az elérhetőségedet, s amint elérhető lesz keresett termék, azonnal értesítünk e-mailben.

Fizess

biztonságosan és gyorsan banki átutalással!

Minden megrendelést

házhozszállítunk. Amennyiben a termék raktáron van, 3-5 munkanapon belül odaér hozzád, bárhol is laksz az országban.

Jól tudjuk, milyen sok szempontot kell figyelembe venned a keresett termékek megvásárlásakor, ezért munkatársaink örömmel segítenek megtalálni az igényeidnek megfelelő, tökéletes megoldást.

 | Elismeréseink

   Bisnode AAA minősétés 2023     Dun & Bradstreet AAA Certificate 2023 

 Digitalis vállalkozás 2017     Év kisvállalkozása 2006 - Presztizs Díj

GINOP-8.3.5-18 Hitelprogram 2023

    

 | Ügyfeleink mondták

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas

Kérdésed van? Nem találod azt, amit keresel?

Keress minket bátran, oszd meg velünk a problémáidat, tedd fel a kérdéseidet,
hiszen csapatunk kereskedelmi tevékenysége több évtizedes szakmai tapasztalatra épül.

Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!