Kezdőoldal > Műszaki termékek > IBC tartályok > IBC tartály
Kategóriák
 
Letöltés

IBC tartály

Az IBC tartályok három legelőnyösebb tulajdonsága közül az első, hogy nem igényelnek speciális szállítóeszközt. Egyszerűen szállíthatók, mert egy-egy tartály normál raklap méretű, így a pick-upokra (pl. Toyota Hilux, Nissan Navara, Ford Ranger) vagy a kisteherautók rakterébe is belefér. Egymásra rakhatóak, ezzel megkönnyítik a pakolást, a szállítást és a tartályok tárolását, lehetővé teszik a helytakarékos megoldásokat. Többször használhatóak, hiszen a megfelelő tisztítás után újra és újra megtölthetőek – természetesen a rendeltetésszerű használathoz meghatározott anyagokkal. 

Az IBC tartályok, mobil gázolajkutak gyors szállítással!

Tovább a részletekre
6 termék  a 6 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényeid vannak, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Az IBC tartályok többször felhasználható, szabványos raklap méretű tárolóeszközök, amelyeket azért terveztek, hogy megkönnyítsék a folyadékok biztonságos tárolását és szállítását. Különféle folyadékokhoz többféle kivitelben kaphatóak. A konkrét célnak megfelelő, strapabíró anyaguk rendkívül sokoldalúvá teszi az alkalmazásukat. 

Miből készül az IBC tartály?

A HDPE nagy sűrűségű polietilén, amit kiváló kémiai ellenállóképessége miatt használnak különböző flakonok, védőcsövek és vízcsövek előállítására. Az IBC tartályok leggyakrabban ebből az erős, korszerű műanyagból készülnek megerősített kerettel vagy fémráccsal, de létezik acélból készült tartály is. 

IBC tartályok és az extrák

Kínálatunkban 1000-1050 liter űrtartalmú, műanyag IBC tartályok, valamint mobil gázolajkutak is szerepelnek. Külső helyszínekre javasoljuk a 12 V-ról működtethető gázolajszivattyúval ellátott IBC tartályt, a telephelyen belüli használatra pedig a 230 V-ról működtethető változatot. 

A mobil gázolajkút IBC tartályokat gyári műbizonylattal, valamint ADR szakértő által összeállított, a betartandó szabályokat tartalmazó útmutatóval adjuk át, így minden gazda elkerülheti a jelentős összegű büntetéseket. A gázolajtartályok 5 évig használhatók közúton, és félidőnél újra kell engedélyeztetni őket bármelyik megyeszékhelyen. Az ADR dokumentum felsorolja a szabályozásokat gázolaj közúti szállítása esetén. Ez a dokumentum minden tőlünk rendelt IBC tartályhoz alapfelszereltség, így megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint rendelni tőlünk egy tartályt. 

Robbanásveszélyes folyadékok, oldószerek tárolására kínálunk földelt IBC tartályt, amely a hegesztett, galvanizált acélból készült kerettől lett még biztonságosabb. Az esővíz, illetve a nem veszélyes folyadékok, pl. élelmiszeripari alapanyagok tárolására alkalmas 1000 literes IBC tartályokat a szükséges élelmiszer-tanúsítvánnyal együtt küldjük. 

Fontos megemlíteni az IBC tartályok alá helyezhető kármentő tálcát, amely meggátolja például a tankoláskor lecsöppenő gázolaj vagy más veszélyes anyag, például folyékony műtrágya talajba jutását. Ne hagyd, hogy véletlenül elfolyjon a tartály értékes tartalma, amely nem kíméli sem a környezetet, sem a pénztárcádat! A kármentő tálca biztonságosan felfogja az esetlegesen sérült tartályból kiszivárgó vagy csöpögő folyadékot. Magas minőségű polietilénből készül, ezért tökéletes a veszélyes anyagot tároló IBC tartályok alá. 

IBC tartály házhoz szállítással

Mint az összes termékünknél, itt is fontosnak tartjuk kiemelni, hogy kizárólag minősített termékeket forgalmazunk, és mindent kiszállítunk. Rendelj időben, hogy mire szükséged lesz rá, minden nálad legyen a 3-5 munkanapot igénylő házhoz szállításunkkal! Szakértelmünkkel szívesen segítünk kiválasztani az elképzeléseidnek és igényeidnek legmegfelelőbb megoldást. 

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!