Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Vöröshere

A vöröshere az egyik legkiválóbb szálastakarmányként hasznosított növény a pillangósok között. Kiváló talajjavító, gyönyörű virágú, magas fehérjetartalmú növény, amelynek a termesztését érdemes megfontolni minden olyan területen, ahol a lucerna gazdaságos termesztése nem kivitelezhető. A kínálatunkban elérhető, a legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagok biztosítják a lehető legjobb kezdetet, csökkentik a növénytermesztést kísérő kockázatokat és az ebből származó veszteségeket, továbbá ellenálló, egészséges növények fejlődnek belőlük.

A vöröshere az egyik legkiválóbb szálastakarmányként hasznosított növény a pillangósok között. 

Tovább a részletekre

Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

A vöröshere előnyei

A pillangósvirágú növények családját gazdagító vöröshere kiváló talajjavító. Magas fehérjetartalmának köszönhetően kiváló tápértékű szénát biztosít a takarmányozáshoz. 

Ha biztosítva van a vöröshere számára a szükséges mennyiségű öntözés, akkor akár évente három alkalommal is kaszálható. Öntözés híján meg kell elégedned a kétszeri öntözéssel. Élettartama 2-3 év.

A vöröshere igényei

Megtermékenyüléséhez rovarok porzása szükséges. 

Mivel a hűvösebb, csapadékosabb környezetet kedveli, ezért ilyen jellemzőkkel bíró területeken érdemes vetni. A csapadék, illetve öntözés esetében nem csak a mennyiség, hanem az eloszlás is fontos tényező, ráadásul a vöröshere az ideális páratartalomra is érzékeny.

A közepesen kötött, magas tápanyagtartalommal rendelkező és jó vízgazdálkodású, nedves talajon számíthatunk a legjobb hozamra, de mészben szegény talaj is alkalmas a termesztésére.

Talajra kevésbé igényes, de van kedvence, ez pedig a közepesen kötött, magas tápanyagtartalmú és jó vízgazdálkodású, nedves talaj - ezen tudja elérni a legjobb terméshozamot. Mészben szegény talajokon is megterem. A tápanyagigény kielégítéséhez az elővetemény szervestrágyázása, valamint a vöröshere műtrágyázása szükséges.AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás