We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Fabaceaes > Red clover
Request for quotationDeliveryDelivery
Red clover

A vöröshere az egyik legkiválóbb szálastakarmányként hasznosított növény a pillangósok között. Kiváló talajjavító, gyönyörű virágú, magas fehérjetartalmú növény, amelynek a termesztését érdemes megfontolni minden olyan területen, ahol a lucerna gazdaságos termesztése nem kivitelezhető. A kínálatunkban elérhető, a legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagok biztosítják a lehető legjobb kezdetet, csökkentik a növénytermesztést kísérő kockázatokat és az ebből származó veszteségeket, továbbá ellenálló, egészséges növények fejlődnek belőlük.

Az egyik legkiválóbb szálastakarmány növényünk. 

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!

A vöröshere előnyei

A pillangósvirágú növények családját gazdagító vöröshere kiváló talajjavító. Magas fehérjetartalmának köszönhetően kiváló tápértékű szénát biztosít a takarmányozáshoz. 

Ha biztosítva van a vöröshere számára a szükséges mennyiségű öntözés, akkor akár évente három alkalommal is kaszálható. Öntözés híján meg kell elégedned a kétszeri öntözéssel. Élettartama 2-3 év.

A vöröshere igényei

Megtermékenyüléséhez rovarok porzása szükséges. 

Mivel a hűvösebb, csapadékosabb környezetet kedveli, ezért ilyen jellemzőkkel bíró területeken érdemes vetni. A csapadék, illetve öntözés esetében nem csak a mennyiség, hanem az eloszlás is fontos tényező, ráadásul a vöröshere az ideális páratartalomra is érzékeny.

A közepesen kötött, magas tápanyagtartalommal rendelkező és jó vízgazdálkodású, nedves talajon számíthatunk a legjobb hozamra, de mészben szegény talaj is alkalmas a termesztésére.

Talajra kevésbé igényes, de van kedvence, ez pedig a közepesen kötött, magas tápanyagtartalmú és jó vízgazdálkodású, nedves talaj - ezen tudja elérni a legjobb terméshozamot. Mészben szegény talajokon is megterem. A tápanyagigény kielégítéséhez az elővetemény szervestrágyázása, valamint a vöröshere műtrágyázása szükséges.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery