We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Oil radish

Webáruházunk kizárólag megbízható forrásból származó, a legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagokat kínálja. Ez az olajretek esetében sincs másképp. Ez a minőség garantálja a lehető legjobb startot a növénytermesztésben, majd az egészséges és ellenálló növényeket, valamint a bő termést. Az olajretek fontos zöldtrágya növény, amely kiemelkedő mértékben képes pozitív hatást gyakorolni a talaj minőségére, valamint szerkezetére. Magyarországon is egyre nő a népszerűsége. Felhasználhatósága pedig széles körű. A gyomok ellen is hatásosan bevethető, az utóvetemények szempontjából is hasznos.

Az olajretek kiváló zöldtrágya növényünk.

Go to details ...

Az olajretek hasznosítása

Az olajretek kiváló zöldtakarmány, valamint vadlegelőként és zöldtrágya növényként is hasznosítható.

Miért érdemes az olajretket választanod?

Az olajretek vethető két gabona termesztése között, valamint kifejezetten javasolt burgonya előveteményeként alkalmazni, hiszen képes csökkenteni annak vírusos rozsdafoltosodását. A cukorrépa betegségeivel is szembeszáll, ha előveteményként használjuk. 

Az olajretek hatékonyan csökkenti a káros nematódák, valamint a fonálférgek jelenlétét a talajban. Hatékony fegyver a növények kórokozóinak csökkentésében. 

Mivel gyorsan fejlődik, s hamar takarja a talajt, ezért alkalmas a gyomok visszaszorítására. Zöldtrágya növényként való hasznosítása azért is megfontolandó, mivel nagy mennyiségű zöldhozamot kínál, amely így a talajba dolgozva eredményesen javítja a talaj minőségét. 

Gyökérzetének köszönhetően képes feltárni a talaj tápanyagtartalmát, ezáltal elérhetővé teszi azt az utóvetemények számára. A talaj szerkezete, valamint termékenysége is növekedni fog az olajreteknek köszönhetően. 

Az olajretek tehát számos problémára képes hatékony megoldást kínálni. Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!