Kezdőoldal > Vetőmagok > Zöldtrágya növények > Olajretek
Kategóriák
 
Letöltés

Olajretek

Webáruházunk kizárólag megbízható forrásból származó, a legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagokat kínálja. Ez az olajretek esetében sincs másképp. Ez a minőség garantálja a lehető legjobb startot a növénytermesztésben, majd az egészséges és ellenálló növényeket, valamint a bő termést. Az olajretek fontos zöldtrágya növény, amely kiemelkedő mértékben képes pozitív hatást gyakorolni a talaj minőségére, valamint szerkezetére. Magyarországon is egyre nő a népszerűsége. Felhasználhatósága pedig széles körű. A gyomok ellen is hatásosan bevethető, az utóvetemények szempontjából is hasznos.

Az olajretek kiváló zöldtrágya növényünk.

Tovább a részletekre
3 termék  a 3 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Az olajretek hasznosítása

Az olajretek kiváló zöldtakarmány, valamint vadlegelőként és zöldtrágya növényként is hasznosítható.

Miért érdemes az olajretket választanod?

Az olajretek vethető két gabona termesztése között, valamint kifejezetten javasolt burgonya előveteményeként alkalmazni, hiszen képes csökkenteni annak vírusos rozsdafoltosodását. A cukorrépa betegségeivel is szembeszáll, ha előveteményként használjuk. 

Az olajretek hatékonyan csökkenti a káros nematódák, valamint a fonálférgek jelenlétét a talajban. Hatékony fegyver a növények kórokozóinak csökkentésében. 

Mivel gyorsan fejlődik, s hamar takarja a talajt, ezért alkalmas a gyomok visszaszorítására. Zöldtrágya növényként való hasznosítása azért is megfontolandó, mivel nagy mennyiségű zöldhozamot kínál, amely így a talajba dolgozva eredményesen javítja a talaj minőségét. 

Gyökérzetének köszönhetően képes feltárni a talaj tápanyagtartalmát, ezáltal elérhetővé teszi azt az utóvetemények számára. A talaj szerkezete, valamint termékenysége is növekedni fog az olajreteknek köszönhetően. 

Az olajretek tehát számos problémára képes hatékony megoldást kínálni. 

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!