Kezdőoldal > Vetőmagok > Zöldtrágya növények > Olajretek
Kategóriák
 

Olajretek

Webáruházunk kizárólag megbízható forrásból származó, a legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagokat kínálja. Ez az olajretek esetében sincs másképp. Ez a minőség garantálja a lehető legjobb startot a növénytermesztésben, majd az egészséges és ellenálló növényeket, valamint a bő termést. Az olajretek fontos zöldtrágya növény, amely kiemelkedő mértékben képes pozitív hatást gyakorolni a talaj minőségére, valamint szerkezetére. Magyarországon is egyre nő a népszerűsége. Felhasználhatósága pedig széles körű. A gyomok ellen is hatásosan bevethető, az utóvetemények szempontjából is hasznos.

Az olajretek kiváló zöldtrágya növényünk.

Tovább a részletekre
3 termék  a 3 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

 | Kisokos/Hasznos ...


Az olajretek hasznosítása

Az olajretek kiváló zöldtakarmány, valamint vadlegelőként és zöldtrágya növényként is hasznosítható.

Miért érdemes az olajretket választanod?

Az olajretek vethető két gabona termesztése között, valamint kifejezetten javasolt burgonya előveteményeként alkalmazni, hiszen képes csökkenteni annak vírusos rozsdafoltosodását. A cukorrépa betegségeivel is szembeszáll, ha előveteményként használjuk. 

Az olajretek hatékonyan csökkenti a káros nematódák, valamint a fonálférgek jelenlétét a talajban. Hatékony fegyver a növények kórokozóinak csökkentésében. 

Mivel gyorsan fejlődik, s hamar takarja a talajt, ezért alkalmas a gyomok visszaszorítására. Zöldtrágya növényként való hasznosítása azért is megfontolandó, mivel nagy mennyiségű zöldhozamot kínál, amely így a talajba dolgozva eredményesen javítja a talaj minőségét. 

Gyökérzetének köszönhetően képes feltárni a talaj tápanyagtartalmát, ezáltal elérhetővé teszi azt az utóvetemények számára. A talaj szerkezete, valamint termékenysége is növekedni fog az olajreteknek köszönhetően. 

Az olajretek tehát számos problémára képes hatékony megoldást kínálni. 

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!