Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
IBC

Az IBC tartályok három legelőnyösebb tulajdonsága közül az első, hogy nem igényelnek speciális szállítóeszközt. Egyszerűen szállíthatók, mert egy-egy tartály normál raklap méretű, így a pick-upokra (pl. Toyota Hilux, Nissan Navara, Ford Ranger) vagy a kisteherautók rakterébe is belefér. Egymásra rakhatóak, ezzel megkönnyítik a pakolást, a szállítást és a tartályok tárolását, lehetővé teszik a helytakarékos megoldásokat. Többször használhatóak, hiszen a megfelelő tisztítás után újra és újra megtölthetőek – természetesen a rendeltetésszerű használathoz meghatározott anyagokkal. 

Az IBC tartályok három legelőnyösebb tulajdonsága közül az első, hogy nem igényelnek speciális szállítóeszközt. 

Tovább a részletekre
Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Az IBC tartályok többször felhasználható, szabványos raklap méretű tárolóeszközök, amelyeket azért terveztek, hogy megkönnyítsék a folyadékok biztonságos tárolását és szállítását. Különféle folyadékokhoz többféle kivitelben kaphatóak. A konkrét célnak megfelelő, strapabíró anyaguk rendkívül sokoldalúvá teszi az alkalmazásukat. 

Miből készül az IBC tartály?

A HDPE nagy sűrűségű polietilén, amit kiváló kémiai ellenállóképessége miatt használnak különböző flakonok, védőcsövek és vízcsövek előállítására. Az IBC tartályok leggyakrabban ebből az erős, korszerű műanyagból készülnek megerősített kerettel vagy fémráccsal, de létezik acélból készült tartály is. 

IBC tartályok és az extrák

Kínálatunkban 1000-1050 liter űrtartalmú, műanyag IBC tartályok, valamint mobil gázolajkutak is szerepelnek. Külső helyszínekre javasoljuk a 12 V-ról működtethető gázolajszivattyúval ellátott IBC tartályt, a telephelyen belüli használatra pedig a 230 V-ról működtethető változatot. 

A mobil gázolajkút IBC tartályokat gyári műbizonylattal, valamint ADR szakértő által összeállított, a betartandó szabályokat tartalmazó útmutatóval adjuk át, így minden gazda elkerülheti a jelentős összegű büntetéseket. A gázolajtartályok 5 évig használhatók közúton, és félidőnél újra kell engedélyeztetni őket bármelyik megyeszékhelyen. Az ADR dokumentum felsorolja a szabályozásokat gázolaj közúti szállítása esetén. Ez a dokumentum minden tőlünk rendelt IBC tartályhoz alapfelszereltség, így megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint rendelni tőlünk egy tartályt. 

Robbanásveszélyes folyadékok, oldószerek tárolására kínálunk 1050 literes, földelt IBC tartályt, amely a hegesztett, galvanizált acélból készült kerettől lett még biztonságosabb. Az esővíz, illetve a nem veszélyes folyadékok, pl. élelmiszeripari alapanyagok tárolására alkalmas 1000 literes IBC tartályokat a szükséges élelmiszer-tanúsítvánnyal együtt küldjük. 

Fontos megemlíteni az IBC tartályok alá helyezhető kármentő tálcát, amely meggátolja például a tankoláskor lecsöppenő gázolaj vagy más veszélyes anyag, például folyékony műtrágya talajba jutását. Ne hagyd, hogy véletlenül elfolyjon a tartály értékes tartalma, amely nem kíméli sem a környezetet, sem a pénztárcádat! A kármentő tálca 1050 liter űrtartalmú, ezért biztonságosan felfogja az esetlegesen sérült tartályból kiszivárgó vagy csöpögő folyadékot. Magas minőségű polietilénből készül, ezért tökéletes a veszélyes anyagot tároló IBC tartályok alá. 

IBC tartály házhoz szállítással

Mint az összes termékünknél, itt is fontosnak tartjuk kiemelni, hogy kizárólag minősített termékeket forgalmazunk, és mindent kiszállítunk. Rendelj időben, hogy mire szükséged lesz rá, minden nálad legyen a 3-5 munkanapot igénylő házhoz szállításunkkal! Szakértelmünkkel szívesen segítünk kiválasztani az elképzeléseidnek és igényeidnek legmegfelelőbb megoldást. AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás