We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Oil plants > Sunflower
Request for quotationDeliveryDelivery
Sunflower

A napraforgó termesztésének jelentősége a belőle készülő - elsősorban, de nem kizárólag - étkezési célokra felhasznált olajának köszönhetően kiemelkedő. Ipari alkalmazása is számottevő, valamint takarmányozási szempontból is releváns.

Mint minden növény esetében, a napraforgónál is igaz, hogy a fémzárolt vetőmag garantáltan magas minősége nyújtja azt a megbízható kiindulópontot, amely megalapozza a növénytermesztés későbbi sikerét. Magas terméshozamot, termésbiztonságot és kiemelkedő olajtermést kínálnak magas minőségű napraforgó vetőmagjaink.

A legkiválóbb napraforgó vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

A Pioneer, KWS és Syngenta hibridek esetében a rendeléshez a területi képviselő által leigazolt VOUCHER szükséges.

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A napraforgó felhasználása

A napraforgó az egyik legnépszerűbb, elsősorban olajáért termesztett növényünk. Az emberi étkezésben betöltött szerepe elsődleges, ugyanakkor széles körű az ipari felhasználása is. Használja például a festékipar, műanyagipar és a textilipar, de a szappangyártás és a kozmetikai ipar is él vele alapanyagként. Ráadásként a biodízel gyártásban is szerepet kap. 

Az olaj gyártásakor melléktermékként születő napraforgó-pogácsa és magdara értékes takarmányként szolgálnak, de a napraforgót zöldtakarmányozásra és silózásra is használhatjuk. Magját nem csak a madarak szeretik, a sütőipar is használja, de megpörkölve is ízletes csemege. Mézelő növényként is kiváló, ráadásul a méhek a beporzásról is gondoskodnak.

Napraforgó vetőmagjaink

Biztonságosan termeszthető, genetikailag ellenálló, valamint magas termést nyújtó napraforgókat kínálunk. Dinamikus fejlődés, magas terméspotenciál. Tőszámsűrítésre is alkalmas napraforgót is választhatsz. Szárazságra nem érzékeny, és magas stressztűrő képességgel bíró növény. Korai, középkorai, középérésű, középkésői érésű fajták, LO, HO, hagyományos és csíkos típusok várnak kínálatunkban.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!