Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Bastard perje

A fűfélék esetében is a legmagasabb minőségű vetőmagokat kínáljuk. Rendkívül széles választékot találsz webáruházunkban, ha fűfélét keresel. Így bármilyen célból akarsz is fűmagot vetni, biztosan megtalálod azt a fajtát, amely megfelel az elvárásaidnak. A bastard perje kiváló választás, ha céljaid között a legeltetés, valamint a kaszálás szerepel az első helyen, viszont nem való díszkertekbe pázsit képzésére. A bastard perje egy hibrid perje, amely jó minőségű szálastakarmányt nevel. Mivel rendelkezik az elődjei pozitív jellemzőivel, ezért számos jó tulajdonsággal bír.

A bastard perje egy hibrid perje, amely jó minőségű szálastakarmányt nevel. 

Tovább a részletekre
Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Mi is az a bastard perje?

A bastard szó jelentése: keverékfaj. A bastard perje egy olyan hibrid perje, amely az évelő és az olasz perje ötvözéseként született meg. Ennek a keresztezésnek köszönheti, hogy számos pozitív tulajdonság fejlődött ki benne, amely a szülőkben eleve jelen volt. Részben az angol perjére, részben az olaszra ütött, de ezek mellett átmeneti formákat is őriz.

A bastard perje felhasználhatósága, alkalmazási területe

A legelő és a kaszáló telepítésekor érdemes tisztában lenni azzal, hogy hosszú távú beruházásra készülünk. Ennek megfelelően kell megválasztani a területhez, talajhoz és éghajlati viszonyokhoz, valamint a táplálni kívánt tenyészállatokhoz, illetve haszonállatokhoz leginkább illő, nekik legjobban megfelelő vetőmagokat. A bastard perje kitűnő szálastakarmány. 

A bastard perje abban az esetben is nagyszerű választás, ha intenzív kaszálásra szánt terület esetén szeretnél többféle vetőmagot használni. Ebben az esetben a bastard perje mellett az angol perjével, olasz perjével, valamint réti csenkesz, illetve vörös csenkesz vetőmagok alkalmazásával kiegyensúlyozott, nagyon jó minőségű takarmány nyerhető. AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás