We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Vetőmagok > Fűfélék > Bastard perje
Request for quotationDeliveryDelivery
Bastard perje

A fűfélék esetében is a legmagasabb minőségű vetőmagokat kínáljuk. Rendkívül széles választékot találsz webáruházunkban, ha fűfélét keresel. Így bármilyen célból akarsz is fűmagot vetni, biztosan megtalálod azt a fajtát, amely megfelel az elvárásaidnak. A bastard perje kiváló választás, ha céljaid között a legeltetés, valamint a kaszálás szerepel az első helyen, viszont nem való díszkertekbe pázsit képzésére. A bastard perje egy hibrid perje, amely jó minőségű szálastakarmányt nevel. Mivel rendelkezik az elődjei pozitív jellemzőivel, ezért számos jó tulajdonsággal bír.

A bastard perje egy hibrid perje,

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Message

Questions, messages? Share it with us!

Mi is az a bastard perje?

A bastard szó jelentése: keverékfaj. A bastard perje egy olyan hibrid perje, amely az évelő és az olasz perje ötvözéseként született meg. Ennek a keresztezésnek köszönheti, hogy számos pozitív tulajdonság fejlődött ki benne, amely a szülőkben eleve jelen volt. Részben az angol perjére, részben az olaszra ütött, de ezek mellett átmeneti formákat is őriz.

A bastard perje felhasználhatósága, alkalmazási területe

A legelő és a kaszáló telepítésekor érdemes tisztában lenni azzal, hogy hosszú távú beruházásra készülünk. Ennek megfelelően kell megválasztani a területhez, talajhoz és éghajlati viszonyokhoz, valamint a táplálni kívánt tenyészállatokhoz, illetve haszonállatokhoz leginkább illő, nekik legjobban megfelelő vetőmagokat. A bastard perje kitűnő szálastakarmány. 

A bastard perje abban az esetben is nagyszerű választás, ha intenzív kaszálásra szánt terület esetén szeretnél többféle vetőmagot használni. Ebben az esetben a bastard perje mellett az angol perjével, olasz perjével, valamint réti csenkesz, illetve vörös csenkesz vetőmagok alkalmazásával kiegyensúlyozott, nagyon jó minőségű takarmány nyerhető. Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery