Kezdőoldal > Vetőmagok > Fűfélék > Bastard perje
 

Bastard perje

A fűfélék esetében is a legmagasabb minőségű vetőmagokat kínáljuk. Rendkívül széles választékot találsz webáruházunkban, ha fűfélét keresel. Így bármilyen célból akarsz is fűmagot vetni, biztosan megtalálod azt a fajtát, amely megfelel az elvárásaidnak. A bastard perje kiváló választás, ha céljaid között a legeltetés, valamint a kaszálás szerepel az első helyen, viszont nem való díszkertekbe pázsit képzésére. A bastard perje egy hibrid perje, amely jó minőségű szálastakarmányt nevel. Mivel rendelkezik az elődjei pozitív jellemzőivel, ezért számos jó tulajdonsággal bír.

A bastard perje egy hibrid perje,

Tovább a részletekre
1 termék  a 1 termékből
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

 | Kisokos/Hasznos ...


Mi is az a bastard perje?

A bastard szó jelentése: keverékfaj. A bastard perje egy olyan hibrid perje, amely az évelő és az olasz perje ötvözéseként született meg. Ennek a keresztezésnek köszönheti, hogy számos pozitív tulajdonság fejlődött ki benne, amely a szülőkben eleve jelen volt. Részben az angol perjére, részben az olaszra ütött, de ezek mellett átmeneti formákat is őriz.

A bastard perje felhasználhatósága, alkalmazási területe

A legelő és a kaszáló telepítésekor érdemes tisztában lenni azzal, hogy hosszú távú beruházásra készülünk. Ennek megfelelően kell megválasztani a területhez, talajhoz és éghajlati viszonyokhoz, valamint a táplálni kívánt tenyészállatokhoz, illetve haszonállatokhoz leginkább illő, nekik legjobban megfelelő vetőmagokat. A bastard perje kitűnő szálastakarmány. 

A bastard perje abban az esetben is nagyszerű választás, ha intenzív kaszálásra szánt terület esetén szeretnél többféle vetőmagot használni. Ebben az esetben a bastard perje mellett az angol perjével, olasz perjével, valamint réti csenkesz, illetve vörös csenkesz vetőmagok alkalmazásával kiegyensúlyozott, nagyon jó minőségű takarmány nyerhető. 

 | Cikkajánló
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
2023.09.12. | Szakmai cikkek
Tritikálé: a modern mezőgazdaság innovatív gabonája. A ciikkünkből kiderül, hogy miért növekszik a népszerűsége a termesztésben és feldolgozásban.
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi repce Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi búza Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!