We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Green fertilizers > Spacing supporter mixture
Request for quotationDeliveryDelivery
Spacing supporter mixture

A zöldtrágyázás összes előnyét kínálják a sorköztakaró keverékek, amelyek olyan válogatott vetőmag keverékeket tartalmaznak, amik a gyümölcsösök, illetve szőlők zöldtrágyázását hivatottak elsősorban megoldani. Ezek a vetőmagkeverékek megbízható forrásból származnak és a legmagasabb, fémzárolt minőséget kínálják a gazdák számára. Optimális start, egészséges növények és az elvárásoknak megfelelő tulajdonságok támogatják a gazdák sikerét. A zöldtrágyanövények elnyomják a gyomokat, javítják a talaj szerkezetét és megóvják az eróziótól.

A zöldtrágyázás összes előnyét kínálják a sorköztakaró keverékek.

Go to details ...

Sorköztakaró keverékek gyümölcsösbe, szőlősbe

A zöldtrágyaként hasznosított növények számtalan pozitív hatást gyakorolnak a talajra, amelynek hasznát nem csupán a vetésforgóban utánuk következő növények hasznosíthatják, hanem úgy, ahogy egy gyümölcsös esetén is, a mellette nevelt növények is kamatoztathatják.

A takarónövények a gyümölcsösben és a szőlősökben a sorok közé vetve zölden tartják a talajt, így az esőzések során is segítik a gazda munkáját, nem mosódik ki a talaj, nem kell megküzdeni a hatalmas sárral sem. A takarónövényeknek köszönhetően mindig rendezett lesz a gyümölcsös képe.

A zöldtrágyanövények előnyei

A sorközökbe vetett növények elnyomják a gyomokat és segítenek abban is, hogy a talajban több nedvesség őrződjön meg. Eközben az általuk nevelt nagy zöldtömegnek köszönhetően tápanyagban is gazdagabbá válik a talaj. A talaj megőrzi kiváló szerkezetét és nem kell a talajtömörödéstől sem tartani. A zöldtrágyanövények nyomán jelentős humusztartalom növekedéssel számolhatunk.

Az élő zöld mulcs a hasznos élő szervezeteknek is élőhelyet biztosít és a sokféle növénynek köszönhetően növekszik a fenntarthatóság is. 

A takarónövények többféle szempontból is hasznosnak bizonyulnak, ugyanakkor esztétikus látványt is nyújtanak a gyümölcsösökben.

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!