Kezdőoldal > Vetőmagok > Zöldtrágya növények > Sorköztakaró keverék
Kategóriák
 
Letöltés

Sorköztakaró keverék

A zöldtrágyázás összes előnyét kínálják a sorköztakaró keverékek, amelyek olyan válogatott vetőmag keverékeket tartalmaznak, amik a gyümölcsösök, illetve szőlők zöldtrágyázását hivatottak elsősorban megoldani. Ezek a vetőmagkeverékek megbízható forrásból származnak és a legmagasabb, fémzárolt minőséget kínálják a gazdák számára. Optimális start, egészséges növények és az elvárásoknak megfelelő tulajdonságok támogatják a gazdák sikerét. A zöldtrágyanövények elnyomják a gyomokat, javítják a talaj szerkezetét és megóvják az eróziótól.A sorköztakaró növények közül is van olyan, ami felhasználható az új Agrár-Ökológiai Programban is. A választható gyakorlatok tételes listáját IDE kattintva érheted el. Az AÖP-ben alkalmazható termékeket összegyűjtve ITT találod meg.

A zöldtrágyázás összes előnyét kínálják a sorköztakaró keverékek.... hogy járon a 2 AÖP pont

Tovább a részletekre
4 termék  a 4 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állítsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Küld el üzenetben, hogy milyen fajokból, milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Sorköztakaró keverékek gyümölcsösbe, szőlősbe

A zöldtrágyaként hasznosított növények számtalan pozitív hatást gyakorolnak a talajra, amelynek hasznát nem csupán a vetésforgóban utánuk következő növények hasznosíthatják, hanem úgy, ahogy egy gyümölcsös esetén is, a mellette nevelt növények is kamatoztathatják.

A takarónövények a gyümölcsösben és a szőlősökben a sorok közé vetve zölden tartják a talajt, így az esőzések során is segítik a gazda munkáját, nem mosódik ki a talaj, nem kell megküzdeni a hatalmas sárral sem. A takarónövényeknek köszönhetően mindig rendezett lesz a gyümölcsös képe.

A zöldtrágyanövények előnyei

A sorközökbe vetett növények elnyomják a gyomokat és segítenek abban is, hogy a talajban több nedvesség őrződjön meg. Eközben az általuk nevelt nagy zöldtömegnek köszönhetően tápanyagban is gazdagabbá válik a talaj. A talaj megőrzi kiváló szerkezetét és nem kell a talajtömörödéstől sem tartani. A zöldtrágyanövények nyomán jelentős humusztartalom növekedéssel számolhatunk.

Az élő zöld mulcs a hasznos élő szervezeteknek is élőhelyet biztosít és a sokféle növénynek köszönhetően növekszik a fenntarthatóság is. 

A takarónövények többféle szempontból is hasznosnak bizonyulnak, ugyanakkor esztétikus látványt is nyújtanak a gyümölcsösökben.

 

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+