Kezdőoldal > Vetőmagok > Gabonafélék > Tritikálé
Kategóriák
 
Letöltés

Tritikálé

A Primag a legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagokkal támogatja a gazdákat abban, hogy sikeresek legyenek a növénytermesztésben. A minőségi vetőmagok táborát gazdagítja a tritikálé. A tritikálé vetőmagok rendkívül jó eredményekkel kecsegtetnek. A rozshoz hasonló költségek és várható hozam mellett sokkal tágabb betakarítási idő áll rendelkezésedre, mint amit a rozs esetében megszokhattál, ami megnöveli a rugalmas tervezés lehetőségét. Abrakként, szilázsként is hasznosíthatod, azonban a tritikálé nemcsak takarmánynak, hanem malmi felhasználásra is javasolt.

Kiváló tritikálé vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
32 termék  a 32 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A tritikálé jelentősége

Gabonaféléink között megtalálhatod az igen népszerű tritikálé vetőmagokat is. A minőségi tritikálé vetőmagok segítségével elérhetővé válik a rozsnál elvárt szilázshozam, valamint takarmányérték is. Mindeközben sem a megnövekedett vetőmag mennyiség, sem az agrotechnika szempontjából nincs különbség a két növény között.

A tritikálé nem igényes a talajra nézve, a nagyon gyenge minőségű homoktalaj kivételével minden talajon termeszthető.

Vetésforgóba illesztés és betakarítás

A tritikálé tágabb betakarítási ablaka miatt szabadabban tervezhetsz. Amennyiben április végén történik a tritikálé betakarítása, akkor silókukorica vagy silócirok vetését is tervezheted a tritikálé utánra, tehát a másodvetést is kivitelezheted mellette. A tritikálét a rozs és a lucerna vetése között is termesztheted.

Felhasználhatóság

Mind fehérje, mind rosttartalom szempontjából kiváló beltartalommal bír. Tehenészetek a tritikálé termesztésével csökkenthetik a takarmányozás költségeit. Szilázsként és abraktakarmányként is hasznosítható.  Kiemelkedő fehérje- és sikértartalmának, valamint jó lisztminőségének köszönhetően étkezési, malmi felhasználása is adott.

 

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!