Kezdőoldal > Műszaki termékek > Érdekesség
Kategóriák
 
Letöltés

Érdekesség

Napjainkban a műszaki fejlődés sebessége igen felgyorsult. Haladunk kell minden téren az újdonságokkal, nincs ez másképp a Primagnál sem. Igyekszünk bemutatni a gazdálkodásban alkalmazható, praktikus és korszerű megoldásokat, melyekkel bővíthetjük az általunk forgalmazott műszaki termékek palettáját. 

Műszaki újdonságaink, érdekességeink egy helyen.... 

Tovább a részletekre
7 termék  a 7 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényed van, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A gazdálkodásban és egyéb területeken, mint a takarmánytárolás vagy a hulladékgazdálkodás nagyon hasznos lehet a madárkárcsökkentésére a Primag által forgalmazott Scarybird madárriasztó szett.  Praktikus és hatékony megoldás több területen is. Ehhez is kapcsolódóan ajánljuk vásárlóink figyelmébe a vadriaszó lombtágyáinkat is, melyek szintén is a vadak távoltartásását és a vadkár csökkentését segítik. 

modern időjárásfigyelő és előrejelző rendszerek is hatékonyan segíthetik partnereink mindennapi munkáját. Ezek olyan időjáráselőrejelző eszközök, megoldások, melyekkel könnyebb lehet az alkalmazkodás a klímaváltozáshoz! 

A területen is használható dróntöltő rendszerek nagy előnyt jelentenek a mezőgazdasági drónhasználatban, hiszen lehetővé teszik, hogy a drónokat a munkaterület közelében töltsék fel és újratöltsék a permetező anyaggal. Ezáltal csökkentik a drónok üzemanyag-fogyasztását, növelik a hatékonyságot és a biztonságot, valamint környezetbarátabbá teszik a növényvédelmet és a gyomírtást.

A területen is használható dróntöltő rendszerek általában mobil állomások, amelyek könnyen szállíthatók és telepíthetők. Ezek az állomások automatikusan felismerik a drónokat, amelyek a töltőállomás fölé repülnek, és vezeték nélküli vagy érintkezős módon töltik fel az akkumulátorokat. Emellett a dróntöltő rendszerek képesek a permetező anyagot is keverni és adagolni, így a drónoknak nem kell visszatérniük a bázisra, hogy újratöltsék a tartályukat. A dróntöltő rendszerek általában távolról is irányíthatók és felügyelhetők, így a drónhasználók könnyen ellenőrizhetik a drónok állapotát és a töltőállomás működését.

A területen is használható dróntöltő rendszerek fontosak, mert számos előnnyel járnak a mezőgazdasági drónhasználatban. Először is, csökkentik a drónok üzemanyag-fogyasztását, hiszen a drónoknak nem kell nagy távolságokat megtenniük a töltéshez és az újratöltéshez. Ezáltal csökkentik a károsanyag-kibocsátást és a költségeket is. Másodszor, növelik a hatékonyságot és a biztonságot, hiszen a drónok több időt tölthetnek a munkaterületen, és kevesebb időt a töltéssel és az újratöltéssel. Ezáltal gyorsabban és pontosabban végezhetik el a növényvédelmet és a gyomírtást, és elkerülhetik a drónok lemerüléséből vagy lezuhanásából adódó kockázatokat. Harmadszor, környezetbarátabbá teszik a növényvédelmet és a gyomírtást, hiszen a dróntöltő rendszerek a permetező anyagot optimálisan keverik és adagolják, így csökkentik a felesleges anyagfelhasználást és a környezetszennyezést.

Összefoglalva, a területen is használható dróntöltő rendszerek fontosak, mert lehetővé teszik, hogy a drónokat a munkaterület közelében töltsék fel és újratöltsék a permetező anyaggal. Ezáltal csökkentik a drónok üzemanyag-fogyasztását, növelik a hatékonyságot és a biztonságot, valamint környezetbarátabbá teszik a növényvédelmet és a gyomírtást. A területen is használható dróntöltő rendszerek tehát nagy előnyt jelentenek a mezőgazdasági drónhasználatban. 

 

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!