Kezdőoldal > Műszaki termékek > Érdekesség
Kategóriák
 
Letöltés

Érdekesség

Napjainkban a műszaki fejlődés sebessége igen felgyorsult. Haladunk kell minden téren az újdonságokkal, nincs ez másképp a Primagnál sem. Igyekszünk bemutatni a gazdálkodásban alkalmazható, praktikus és korszerű megoldásokat, melyekkel bővíthetjük az általunk forgalmazott műszaki termékek palettáját. 

Műszaki újdonságaink, érdekességeink egy helyen.... 

Tovább a részletekre
8 termék  a 8 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényed van, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A gazdálkodásban és egyéb területeken, mint a takarmánytárolás vagy a hulladékgazdálkodás nagyon hasznos lehet a madárkárcsökkentésére a Primag által forgalmazott Scarybird madárriasztó szett.  Praktikus és hatékony megoldás több területen is. Ehhez is kapcsolódóan ajánljuk vásárlóink figyelmébe a vadriaszó lombtágyáinkat is, melyek szintén is a vadak távoltartásását és a vadkár csökkentését segítik. 

modern időjárásfigyelő és előrejelző rendszerek is hatékonyan segíthetik partnereink mindennapi munkáját. Ezek olyan időjáráselőrejelző eszközök, megoldások, melyekkel könnyebb lehet az alkalmazkodás a klímaváltozáshoz! 

A területen is használható dróntöltő rendszerek nagy előnyt jelentenek a mezőgazdasági drónhasználatban, hiszen lehetővé teszik, hogy a drónokat a munkaterület közelében töltsék fel és újratöltsék a permetező anyaggal. Ezáltal csökkentik a drónok üzemanyag-fogyasztását, növelik a hatékonyságot és a biztonságot, valamint környezetbarátabbá teszik a növényvédelmet és a gyomírtást.

A területen is használható dróntöltő rendszerek általában mobil állomások, amelyek könnyen szállíthatók és telepíthetők. Ezek az állomások automatikusan felismerik a drónokat, amelyek a töltőállomás fölé repülnek, és vezeték nélküli vagy érintkezős módon töltik fel az akkumulátorokat. Emellett a dróntöltő rendszerek képesek a permetező anyagot is keverni és adagolni, így a drónoknak nem kell visszatérniük a bázisra, hogy újratöltsék a tartályukat. A dróntöltő rendszerek általában távolról is irányíthatók és felügyelhetők, így a drónhasználók könnyen ellenőrizhetik a drónok állapotát és a töltőállomás működését.

A területen is használható dróntöltő rendszerek fontosak, mert számos előnnyel járnak a mezőgazdasági drónhasználatban. Először is, csökkentik a drónok üzemanyag-fogyasztását, hiszen a drónoknak nem kell nagy távolságokat megtenniük a töltéshez és az újratöltéshez. Ezáltal csökkentik a károsanyag-kibocsátást és a költségeket is. Másodszor, növelik a hatékonyságot és a biztonságot, hiszen a drónok több időt tölthetnek a munkaterületen, és kevesebb időt a töltéssel és az újratöltéssel. Ezáltal gyorsabban és pontosabban végezhetik el a növényvédelmet és a gyomírtást, és elkerülhetik a drónok lemerüléséből vagy lezuhanásából adódó kockázatokat. Harmadszor, környezetbarátabbá teszik a növényvédelmet és a gyomírtást, hiszen a dróntöltő rendszerek a permetező anyagot optimálisan keverik és adagolják, így csökkentik a felesleges anyagfelhasználást és a környezetszennyezést.

Összefoglalva, a területen is használható dróntöltő rendszerek fontosak, mert lehetővé teszik, hogy a drónokat a munkaterület közelében töltsék fel és újratöltsék a permetező anyaggal. Ezáltal csökkentik a drónok üzemanyag-fogyasztását, növelik a hatékonyságot és a biztonságot, valamint környezetbarátabbá teszik a növényvédelmet és a gyomírtást. A területen is használható dróntöltő rendszerek tehát nagy előnyt jelentenek a mezőgazdasági drónhasználatban. 

 

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+