Kezdőoldal > Zsákok > Alaktartó Big-Bag zsákok > Használt Q-Bag
Kategóriák
 
Letöltés

Használt Q-Bag

A Primag egyet jelent a magas minőséggel, de más fontos szempontjaink is vannak, amelyeket termékkínálatunk összeállításakor alkalmazunk. Ilyen szempont a környezettudatosság és fenntarthatóság, melyeket szívügyünknek tekintünk. Törekvéseinknek megfelelően, amiben csak lehetséges, olyan termékeket és lehetőségeket kínálunk, amelyek a legújabb fejlesztéseket képviselve egyszerre modernek, minőségiek, miközben a fenntarthatóságot is megvalósítják. Kiváló minőségű alaktartó Q-Bag zsákjainkat használt formában, természetesen tökéletes állapotban is megvásárolhatod.

Használt alaktartó Q-Bag zsákok folyamatosan frissülő választékban!

Tovább a részletekre
2 termék  a 2 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Mi az az alaktartó vagy más néven formatartó Q-Bag?

Az alaktartó Q-Bag zsák nem más, mint a Big-Bag zsákok testvére. Mindkét csomagolási forma modern és magas minőséget képvisel. Általuk tökéletesen kivitelezhető mind a tárolás, mind a csomagolás, mind a szállítás. Teherbírásuk kiemelkedő, ugyanakkor kisebb helyet foglalnak el, így könnyedén tárolhatóak, amikor használaton kívül vannak.

Nem egyszerűen strapabíró tárolóeszközöket kaphatunk általuk, hanem valóban képesek megóvni a bennük tartott terményeket, termékeket attól, hogy bármilyen szennyeződés vagy nedvesség érje őket. Attól függően, hogy fontos-e számodra az adott esetben a nedvesség maximális távol tartása, választhatsz teljesen nedvességzáró kivitelt. Ha viszont olyan csomagolást szeretnél, amelyben megvalósul a szellőzés, úgy válaszd a lélegző, egyrétegű változatokat.

Mi a különbség a használt alaktartó Q-Bag és a használt Big-Bag zsákok között?

Az alaktartó vagy formatartó Q-Bag tulajdonképpen csak annyiban más, mint a Big-Bag zsák, hogy formatartó. Ez a tulajdonság azonban kifejezetten előnyös lehet egyes termények tárolása és szállítása esetén, például olyan szemes áru esetén, mint amilyen a kukorica vagy búza. A használt alaktartó Q-Bag zsákok alakja hasáb, így optimálisabb helykihasználást valósítanak meg, mint gömbölydedebb társaik.

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!