We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Bags > Q-Bags
SearchSearchRequest for quotationRequest for quotationOrderOrderDeliveryDelivery Ez csak van

Q-Bags

A Q-Bag zsákok széles kínálatával várunk! A Primag a minőség és fejlődés elkötelezettjeként magas minőségű termékekkel támogatja a gazdálkodókat, ipari termelő üzemeket, hogy a lehető legoptimálisabb feltételek között érhessék el a lehető legjobb eredményeket. Az eredményeidet a szívünkön viseljük, hisz az Te sikered a bizonyíték arra, hogy valóban a leghatékonyabb, legmodernebb és legmagasabb minőséget válogatjuk össze és kínáljuk számodra.

A tárolás és szállítás tekintetében is ezt kínáljuk: kiemelkedő minőséget, modern, rugalmas és tiszta csomagolást javaslunk, amely természetesen az élelmiszeripari előírásoknak is teljes mértékben eleget tesz.

Formatartó, Q-Bag zsákok széles kínálata 1 helyen!

Go to details ...

Modern csomagolás és tárolás

Legyen szó akár tárolásról, akár csomagolásról és szállításról, nagyon fontos, hogy milyen terméket választasz. Egy valóban korszerű zsák nagy teherbírású, használaton kívül csupán kis helyet foglal. Elenyésző súly és könnyű mozgathatóság jellemzi, valamint biztosítja a tiszta és higiénikus tárolást. Emellett ma már alapvető szempont a fenntarthatóság, így egy modern csomagolásnak a fentieken túl környezetkímélőnek is kell lennie.

Q-Bag zsákok - a korszerű megoldás

A Big-Bag zsákok minden fenti szempontnak megfelelnek, ezáltal modern és minőségi megoldást nyújtanak, akár csomagolásról, akár szállításról, akár tárolásról van szó. Rendkívüli teherbírásuknak köszönhetően méltán népszerűek a gazdák között, de más előnyei is vannak.

A polipropilén szövetből készült konténerek rugalmas fallal rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy amikor használaton kívül vannak, kis méretre összehajthatóak legyenek, így ne foglaljanak sok helyet. A merev falú szállító- és tárolóeszközök használaton kívül is rengeteg helyet igényelnek, ez a probléma megszűnik, ha modern Big-Bag-et vagy Q-Bag-et választasz. 

A Q-Bag zsák abban különbözik a Big-Bag zsákoktól, hogy formatartó, így gabona vagy kukorica, esetleg más szemes termény tárolására kitűnő választás! Azáltal, hogy ezt a higiénikus csomagolást választod, garantálod, hogy a benne tárolt termény minősége megmarad, valamint a szennyeződés esélyét teljesen megszünteted. A zsákokban nem fog sérülni a termény és megőrzi alakját, valamint az állagát egyaránt. A Q-Bag alakja hasáb, ami a köralakkal szemben jobb helykihasználást tesz lehetővé.

Mivel a Q-Bag zsák belső panelszerkezettel rendelkezik, ezért egyenesen fog állni akkor is, amikor ki- vagy bepakolják. Ezzel könnyebbé teszi a rakodást és a szállítást. Ezek a zsákok nem szivárognak és speciális bevonatuk és varrásaik biztosítják, hogy ne szóródjon ki belőlük egy szem sem. 

Hogyan válassz?

Egyrészt aszerint válaszd ki a számodra megfelelő csomagolást, hogy mit szeretnél tárolni vagy szállítani benne. Anyaguk, a polipropilén szövet többféle kivitelben létezik, az igények és a használat, valamint a benne tárolt anyag szerint érdemes választani a rétegezetlen és ennek köszönhetően lélegző, illetve az extra réteggel bevont, s ezáltal nedvességzáró változat közül. Az extra réteg lehet egy plusz polipropilén réteg vagy betétfólia. 

Kialakítása szerint is választhatsz. Kétféle kialakítás is elérhető, az egyiknél felül töltőcsonk, alul pedig ürítőcsonk található. A másik típus felül szoknyás kialakítású, alul pedig ugyanúgy ürítőcsonkos, mint a másik. A termékeknél képek segítségével is megmutatjuk, hogyan néz ki a kétféle kialakítás.Nagyon fontos, hogy a zsákok méretét és teherbírását is jól válaszd meg, az igényeidnek megfelelően. Költségkímélő megoldásként nálunk választhatsz nem csak új, hanem egyszer használt, jó minőségű zsákokat is, amelyeknél azt is feltüntetjük, hogy előzőleg mit tároltak bennük.

Subscribe to newsletter

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Message

Questions, messages? Share it with us!

Border from here and beyond

Border from here and beyond

Expert customer service

Expert customer service

We offer a solution

We offer a solution

30 years in full swing

30 years in full swing

Blog
Az őszi árpa termesztése, igényei és felhasználása
A csaknem feledésbe merült köles termesztése egyszerűen
AÖP - Letölthetőek az előzetes szerlisták
A Feltételesség szabályrendszere a 2023-2027