Segíthetünk?
Kezdőoldal > Zsákok > Big-Bag zsákok
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Big-Bag zsákok

Ebben a kategóriában korszerű Big-Bag zsákokat ajánlunk figyelmedbe, amelyek értékes terményeid biztonságos tárolását és szállítását teszik lehetővé. A Big-Bag olyan flexibilis konténer, amely tiszta, rugalmas, és megfelel minden élelmiszeripari előírásnak. Mérete és kivitelezése maximálisan alakítható az igényeidhez, és megoldja összes aktuális feladatodat: az egyszerű csomagolást és tárolást, a gazdaságos szállítást.
Fenntarthatósági céljaid elérését azzal segítjük, hogy új Big-Bag zsákok mellett portfóliónkban szerepelnek az egyszer már használt, jó minőségű Big-Bag zsákok is.

Ebben a kategóriában korszerű Big-Bag zsákokat ajánlunk figyelmedbe, amelyek értékes terményeid biztonságos tárolását és szállítását teszik lehetővé. 

Tovább a részletekre

A Zsákok kategóriájában megtalálod a kisméretű Polipropilén, a Q-Bag és a Big-Bag zsákok választékát, amely minden környezeti hatástól megvédi terményeidet. Egyre több gazda használja ezeket a szövetkonténereket, mert rendkívüli flexibilitással rendelkeznek: elvárásaidnak megfelelően használhatóak, és saját súlyuk akár ezerszeresét is elbírják. Ez a polipropilén szövetből készült, rugalmas falú csomagolóeszköz változatos kivitelben elérhető. 

Miért éppen a Big-Bag?

Az extra réteggel bevont, vízzáró tulajdonságokkal bíró Big-Bag zsák például műtrágya fedett helyen történő tárolásához lehet alkalmas. A rétegzetlen, lélegző anyagú Big-Bag pedig akár a nagyobb fajsúlyú gabonafélék tiszta és praktikus szállításához megfelelő.

Létezik párazáró funkcióval rendelkező, plusz polietilén fóliabetéttel ellátott Big-Bag zsák is. A csomagolóeszköz modern anyaga megbízható módon ellenáll a lúgoknak és savaknak. Van belső szerkezettel megerősített, formatartó Big-Bag, amelyet kifejezetten laza anyagok szállítására és tárolása terveztek. 

Az egy- kettő- vagy négypontos hevederfüllel ellátott Big-Bag zsák praktikusan mozgatható, és egyszerű berendezésekkel, könnyen megtölthető. Használatukkal fel tudsz készülni a szezonra, hiszen üresen halmozva ezek a zsákok kis helyen elférnek, és az összehajtogatott zsákok mennyisége könnyen megszámolható. Létezik teljesen nyitott Big-Bag zsák, sőt elérhető szoknyás kivitelben is, ami azt jelenti, hogy a zsák teljes kerületében szétnyitható és bezárható. 

A Big-Bag zsákok kiválasztásának kiindulópontja az anyag vagy termény, amit majd beletöltesz, mert ennek fajtája és tömege határoz meg egy sor további tényezőt és minőséget. Fontos adat a töltő- és ürítőcsonk mérete is, mert ennek összhangban kell lennie az általad alkalmazott berendezésekkel.

Használt és új Big-Bag zsákok

Egyszer már használt, de még jó minőségű, használt Big-Bag zsákjaink közül választani tudsz kialakítás szerint, vagy aszerint, hogy mit tároltak benne előzőleg. Feltüntetjük számodra, hogy milyen minőségű az adott zsák. Megtalálod a méretezését, valamint a terhelhetőségét is.

Mindkét Big-Bag zsák kategóriában használd a szűrőket, mert ezzel gyorsabban eljutsz a legjobb megoldáshoz: az infók megadása szűkíti a keresést. Böngészhetsz a Big-Bag zsák mérete, kialakítása alapján, sőt különleges jellemzőket is feltüntettünk azért, hogy könnyebben ki tudd választani a neked megfelelőt.

Az ajánlásban szerepel az is, ha a Big-Bag zsák rendelkezik párazáró vagy porzáró tulajdonsággal. Kezdd azzal, hogy megnézed a terhelhetőségét: közel 40 új terméket találsz 500 kg-tól 1250 kg-ig. Fontos információ a rendelhetőség, illetve az előjegyezhetőség státusza, mert ezek a zsákok nem mindig elérhetőek, de ha megrendeled tőlünk az adott terméket, mi azonnal elkezdjük intézni a házhoz szállítást!

Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Blog
Hírlevél feliratkozás

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!