We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Bags > Big-Bags
Request for quotationDeliveryDelivery
Big-Bags

Ebben a kategóriában korszerű Big-Bag zsákokat ajánlunk figyelmedbe, amelyek értékes terményeid biztonságos tárolását és szállítását teszik lehetővé. A Big-Bag olyan flexibilis konténer, amely tiszta, rugalmas, és megfelel minden élelmiszeripari előírásnak. Mérete és kivitelezése maximálisan alakítható az igényeidhez, és megoldja összes aktuális feladatodat: az egyszerű csomagolást és tárolást, a gazdaságos szállítást.
Fenntarthatósági céljaid elérését azzal segítjük, hogy új Big-Bag zsákok mellett portfóliónkban szerepelnek az egyszer már használt, jó minőségű Big-Bag zsákok is.

Széles méret és kialakítás választék!

Go to details ...

A Zsákok kategóriájában megtalálod a kisméretű Polipropilén, a Q-Bag és a Big-Bag zsákok választékát, amely minden környezeti hatástól megvédi terményeidet. Egyre több gazda használja ezeket a szövetkonténereket, mert rendkívüli flexibilitással rendelkeznek: elvárásaidnak megfelelően használhatóak, és saját súlyuk akár ezerszeresét is elbírják. Ez a polipropilén szövetből készült, rugalmas falú csomagolóeszköz változatos kivitelben elérhető. 

Miért éppen a Big-Bag?

Az extra réteggel bevont, vízzáró tulajdonságokkal bíró Big-Bag zsák például műtrágya fedett helyen történő tárolásához lehet alkalmas. A rétegzetlen, lélegző anyagú Big-Bag pedig akár a nagyobb fajsúlyú gabonafélék tiszta és praktikus szállításához megfelelő.

Létezik párazáró funkcióval rendelkező, plusz polietilén fóliabetéttel ellátott Big-Bag zsák is. A csomagolóeszköz modern anyaga megbízható módon ellenáll a lúgoknak és savaknak. Van belső szerkezettel megerősített, formatartó Big-Bag, amelyet kifejezetten laza anyagok szállítására és tárolása terveztek. 

Az egy- kettő- vagy négypontos hevederfüllel ellátott Big-Bag zsák praktikusan mozgatható, és egyszerű berendezésekkel, könnyen megtölthető. Használatukkal fel tudsz készülni a szezonra, hiszen üresen halmozva ezek a zsákok kis helyen elférnek, és az összehajtogatott zsákok mennyisége könnyen megszámolható. Létezik teljesen nyitott Big-Bag zsák, sőt elérhető szoknyás kivitelben is, ami azt jelenti, hogy a zsák teljes kerületében szétnyitható és bezárható. 

A Big-Bag zsákok kiválasztásának kiindulópontja az anyag vagy termény, amit majd beletöltesz, mert ennek fajtája és tömege határoz meg egy sor további tényezőt és minőséget. Fontos adat a töltő- és ürítőcsonk mérete is, mert ennek összhangban kell lennie az általad alkalmazott berendezésekkel.

Használt és új Big-Bag zsákok

Egyszer már használt, de még jó minőségű, használt Big-Bag zsákjaink közül választani tudsz kialakítás szerint, vagy aszerint, hogy mit tároltak benne előzőleg. Feltüntetjük számodra, hogy milyen minőségű az adott zsák. Megtalálod a méretezését, valamint a terhelhetőségét is.

Mindkét Big-Bag zsák kategóriában használd a szűrőket, mert ezzel gyorsabban eljutsz a legjobb megoldáshoz: az infók megadása szűkíti a keresést. Böngészhetsz a Big-Bag zsák mérete, kialakítása alapján, sőt különleges jellemzőket is feltüntettünk azért, hogy könnyebben ki tudd választani a neked megfelelőt.

Az ajánlásban szerepel az is, ha a Big-Bag zsák rendelkezik párazáró vagy porzáró tulajdonsággal. Kezdd azzal, hogy megnézed a terhelhetőségét: közel 40 új terméket találsz 500 kg-tól 1250 kg-ig. Fontos információ a rendelhetőség, illetve az előjegyezhetőség státusza, mert ezek a zsákok nem mindig elérhetőek, de ha megrendeled tőlünk az adott terméket, mi azonnal elkezdjük intézni a házhoz szállítást!

Subscribe to newsletter

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Message

Questions, messages? Share it with us!

30 év alatt a piacon

Border from here and beyond

Dinamikus növekedés

Expert customer service

72 órán belüli szállítás

We offer a solution

Széles választék

30 years in full swing

Blog