We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Nutrients
SearchSearchRequest for quotationRequest for quotationOrderOrderDeliveryDelivery Ez csak van

Nutrients

Három évtizede vagyunk jelen a földeken és figyeljük a gazdálkodás mindennapos kihívásait. Jól ismerjük a problémáidat, hiszen a Te sikered a mi szívügyünk. Elkötelezetten vállaljuk, hogy segítünk neked optimális körülményeket teremteni a gazdálkodásban. Mit szeretnénk? Kiváló és fenntartható talajminőséget és megbízható terméshozamot. Ezért folyamatosan keressük az eredményes és ideális megoldásokat, hogy olyan komplex tápanyagválasztékot kínáljunk, amelynek célja a növények, a talaj táplálásának maximalizálása és ezen keresztül a termelők profitjának növelése.

Komplex tápanyagválasztékot kínálunk!

Go to details ...

A növénytermesztés számára évről évre kedvezőtlenebbek a környezeti feltételek, de szerencsére egyre több új technológia szolgálja a fenntartható fejlődést és az egészséges talajélet biztosítását. Egyre népszerűbb és egyszerűbb feladat a talajkondicionálók, tápanyagok rendszeres alkalmazása, amely a talajbiológia sokféleségét felhasználva elősegíti a negatív folyamatok megállítását.

Korszerű alternatívák, hatékony tápanyagok

Szántóföldi és szervestrágyák innovatív választékát kínáljuk, mert tudjuk, hogy a jó minőségű trágya nagy mértékben növeli a termékenységet, képes a legkülönbözőbb talajok biológiai, kémiai és fizikai állapotának javítására, így a termőföld visszaszerzi életerejét és biológiai aktivitásának egyensúlyát.

A különböző talajjavító anyagok és biostimulátorok hozzájárulnak a talaj megfelelő pH-értékének kialakításához, javítják a talajminőséget, és növelik a talajélet aktivitását. Rendszeresen, időben alkalmazva megerősítik a növény ellenállóképességét, így az jobban tűri a szélsőséges környezeti hatásokat is.

A starter műtrágyázás komoly hatással van valamennyi termesztett növényünk kezdeti fejlődésére, ideális gyökeresedésére. Közreműködésük sokat javít a terméshozamon és a növények aszálytűrő képességén. Korszerű starterek, mikrogranulátumok és mikrostarterek széles választéka elérhető a kínálatunkban.

Felborulni látszik a talajok mikrobiológiai egyensúlya, csökken a földekben élő hasznos mikrobák, gombák és baktériumok mennyisége. Pedig baktériumok nélkül nem lenne a talajban nitrogén, sőt nem tudna megtörténni a szármaradványok lebontása sem, így azután nem lenne miből felépíteni az új növényt. Ezt a folyamatot segíti a mikroorganizmusok számának mesterséges növelése a talajbaktériumok kijuttatásával.

Előfordulhat, hogy a növény gyökérzete nem tud elegendő tápanyagot felvenni, vagy egy adott növekedési fázisban van szüksége több éltető anyagra. A levélen keresztül történő magas hatóanyag-tartamú, nagy tisztaságú tápanyag adagolása kiváló eredménnyel alkalmazható módszer, a lombtrágyák számtalan előnyös hatása megmutatkozik a magas terméshozamban. 

Szenvedélyünk a jó termőföld

Kínálatunkban magyar és nemzetközi gyártók minősített termékei szerepelnek, olyan tiszta, környezetbarát, természetazonos tápanyagok, amelyek hatékonysága már bizonyított. Néhány klikkeléssel könnyen elérhető és megfizethető a biztonságos, versenyképes minőség. 

Szakértelmének legjavát csapatunk minden tagja hozzáadja ezekhez a mezőgazdasági tápanyagokhoz, hiszen jól tudjuk, hogy a helytelen felhasználás következtében egyetlen termék sem működik megfelelően, sőt az elvárt eredmény elmaradhat. Ha tápanyagot rendelsz a Primag-tól, biztos lehetsz benne, hogy azt ellenőrizték, megfelelően csomagolták és zökkenőmentesen, időre kiszállítják az ország egész területén.

Subscribe to newsletter

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Blog
Az őszi árpa termesztése, igényei és felhasználása
A csaknem feledésbe merült köles termesztése egyszerűen
AÖP - Letölthetőek az előzetes szerlisták
A Feltételesség szabályrendszere a 2023-2027