We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Oil plants > Large-seeded flax 
Request for quotationDeliveryDelivery
Large-seeded flax 

Az olajos növények számtalan területen értékesíthetőek, mivel felhasználásuk rendkívül sokrétű. Az étkeztetésen túl az ipar számos területén hasznosíthatóak. A Vetőmag Minősítő Bizonyítvánnyal rendelkező fémzárolt minőségű vetőmagok, így az olajlen is, számtalan előnnyel rendelkeznek. Ilyen előny a garantált fajtaazonosság, a növénytermesztés során felmerülő kockázatok előfordulásának minimalizálása a jó minőség révén, valamint a kiemelkedő termésbiztonság, sőt, az általuk könnyen elérhető terméstöbblet is. A fémzárolt olajlen vetőmag tehát kitűnő választás számodra.

Az olajlen sokféle területen hasznosítható.

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Az olajlen jelentősége

Az olajlen a többi olajos növényhez hasonlóan sokféle területen hasznosítható. Étkezési célú felhasználásán túl ipari területeken, például a festék- és lakkgyártásban, a gyógyszeriparban, valamint a nyomdaiparban is fontos szerepet tölt be. Kínálatunkban ráadásul még biotermesztésre is találsz megfelelő fajtát. 

Olajlen a kínálatunkban

A biotermesztésre javasolt fajta mellett takarmányozási célokra is alkalmas vetőmag is elérhető. Abban megegyeznek vetőmagjaink, hogy étkezési és ipari célokra mindegyik alkalmas. Étkeztetésre az olajlen hidegen sajtolt olaját használják. Az olajlen jól alkalmazkodik a körülményekhez és nagyon jól bírja a szárazságot. A kifejezetten száraz, csapadékmentes időszakokban is megbízhatóan bő termést hoz, ami egy fontos jellemző napjaink időjárási anomáliái végett.

Biotermesztésre alkalmas olajlen vetőmagunk is kiváló alkalmazkodóképességgel bír, emellett ellenállóképessége is kiemelkedő. Olajtartalma, valamint Omega-3 tartalma is nagyon magas, előbbi 40%, utóbbi 50% feletti. Előveteményre igényes, mivel a gyomirtó szer maradványaira kényes. A kalászosok után érdemes vetni. Ideális utóveteményként pedig a búza következhet utána. Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!