Kezdőoldal > Vetőmagok > Olajos növények > Olajlen
Kategóriák
 
Letöltés

Olajlen

Az olajos növények számtalan területen értékesíthetőek, mivel felhasználásuk rendkívül sokrétű. Az étkeztetésen túl az ipar számos területén hasznosíthatóak. A Vetőmag Minősítő Bizonyítvánnyal rendelkező fémzárolt minőségű vetőmagok, így az olajlen is, számtalan előnnyel rendelkeznek. Ilyen előny a garantált fajtaazonosság, a növénytermesztés során felmerülő kockázatok előfordulásának minimalizálása a jó minőség révén, valamint a kiemelkedő termésbiztonság, sőt, az általuk könnyen elérhető terméstöbblet is. A fémzárolt olajlen vetőmag tehát kitűnő választás számodra.

Az olajlen sokféle területen hasznosítható.

Tovább a részletekre
5 termék  a 5 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Az olajlen jelentősége

Az olajlen a többi olajos növényhez hasonlóan sokféle területen hasznosítható. Étkezési célú felhasználásán túl ipari területeken, például a festék- és lakkgyártásban, a gyógyszeriparban, valamint a nyomdaiparban is fontos szerepet tölt be. Kínálatunkban ráadásul még biotermesztésre is találsz megfelelő fajtát. 

Olajlen a kínálatunkban

A biotermesztésre javasolt fajta mellett takarmányozási célokra is alkalmas vetőmag is elérhető. Abban megegyeznek vetőmagjaink, hogy étkezési és ipari célokra mindegyik alkalmas. Étkeztetésre az olajlen hidegen sajtolt olaját használják. Az olajlen jól alkalmazkodik a körülményekhez és nagyon jól bírja a szárazságot. A kifejezetten száraz, csapadékmentes időszakokban is megbízhatóan bő termést hoz, ami egy fontos jellemző napjaink időjárási anomáliái végett.

Biotermesztésre alkalmas olajlen vetőmagunk is kiváló alkalmazkodóképességgel bír, emellett ellenállóképessége is kiemelkedő. Olajtartalma, valamint Omega-3 tartalma is nagyon magas, előbbi 40%, utóbbi 50% feletti. Előveteményre igényes, mivel a gyomirtó szer maradványaira kényes. A kalászosok után érdemes vetni. Ideális utóveteményként pedig a búza következhet utána. 

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!