Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Olajlen

Az olajos növények számtalan területen értékesíthetőek, mivel felhasználásuk rendkívül sokrétű. Az étkeztetésen túl az ipar számos területén hasznosíthatóak. A Vetőmag Minősítő Bizonyítvánnyal rendelkező fémzárolt minőségű vetőmagok, így az olajlen is, számtalan előnnyel rendelkeznek. Ilyen előny a garantált fajtaazonosság, a növénytermesztés során felmerülő kockázatok előfordulásának minimalizálása a jó minőség révén, valamint a kiemelkedő termésbiztonság, sőt, az általuk könnyen elérhető terméstöbblet is. A fémzárolt olajlen vetőmag tehát kitűnő választás számodra.

Az olajlen a többi olajos növényhez hasonlóan sokféle területen hasznosítható.

Tovább a részletekre
Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Az olajlen jelentősége

Az olajlen a többi olajos növényhez hasonlóan sokféle területen hasznosítható. Étkezési célú felhasználásán túl ipari területeken, például a festék- és lakkgyártásban, a gyógyszeriparban, valamint a nyomdaiparban is fontos szerepet tölt be. Kínálatunkban ráadásul még biotermesztésre is találsz megfelelő fajtát. 

Olajlen a kínálatunkban

A biotermesztésre javasolt fajta mellett takarmányozási célokra is alkalmas vetőmag is elérhető. Abban megegyeznek vetőmagjaink, hogy étkezési és ipari célokra mindegyik alkalmas. Étkeztetésre az olajlen hidegen sajtolt olaját használják. Az olajlen jól alkalmazkodik a körülményekhez és nagyon jól bírja a szárazságot. A kifejezetten száraz, csapadékmentes időszakokban is megbízhatóan bő termést hoz, ami egy fontos jellemző napjaink időjárási anomáliái végett.

Biotermesztésre alkalmas olajlen vetőmagunk is kiváló alkalmazkodóképességgel bír, emellett ellenállóképessége is kiemelkedő. Olajtartalma, valamint Omega-3 tartalma is nagyon magas, előbbi 40%, utóbbi 50% feletti. Előveteményre igényes, mivel a gyomirtó szer maradványaira kényes. A kalászosok után érdemes vetni. Ideális utóveteményként pedig a búza következhet utána. AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás