Segíthetünk?
Zoltán

MegnevezésZoltán

Érésidőigen korai

Vetésidőtavaszi

Csávázáscsávázatlan

Szap.fokfajta

Norma70-90 kg/ha

Ajánlásipari/étkezési/öko

Jellemzőseptorica rezisztens

Státuszelőjegyezhető

Szeretnéd tudni mennyibe kerül?

Először válassz kiszerelést, majd add meg a mennyiséget!

Ez a termék jelenleg előjegyezhető!

kg
Tovább az előjegyzéshez

Ez a termék jelenleg csak előjegyezhető. Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg az adataidat!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Megadom az adataimat
Nettó egységárBruttó egységárKiszerelésMennyiségBruttó összesen
Kosárba teszem

Ennél a mennyiségnél már olyan árat ajánlunk neked, amivel sokkal jobban jársz!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Ajánlatot kérek

Szuperkorai olajlen fajta

Kiváló termőképességű és olajtartalmú, biotermesztésre is ajánlott szuperkorai fajta, amely rendkívül kiegyenlített állományú.
Alacsony, vastag, erős szárú, szárazságtűrése és szárszilárdsága kiváló, ezért jól sűríthető, csapadékosabb években sem dől meg.
Alkalmazkodóképessége szintén kiváló.
Olaja étkezési célra is alkalmas.

Főbb jellemzői:

  • Termőképessége 2,1-3,5 t/ha
  • Magja barna
  • Levele lándzsás alakú, sötétzöld színű
  • Sűrű állományban is több elágazást fejleszt
  • Kezdeti fejlődése erőteljes
  • Septorica linicola rezisztens
  • Olajtartalma 41-43%
  • Omega-3 zsírsav-tartalma 50% feletti

Termesztési és agrotechnikai javaslatok:

  • Előveteménnyel szemben igényes, a gyomirtószer maradványokra érzékeny
  • Legjobb előveteményei: kalászos gabonák
  • Kiváló előveteménye a búzának, az utána kerülő búzák kevesebb N-műtrágyával is jóval nagyobb termést adnak, mint más előveteményt követően
  • Vetési idő: korán, a kitavaszodástól függően március 5-25. között
  • Vetési mélység: 2-3 cm
  • Optimális tápanyagigény: 50-100 kg/ha N, 30 kg/ha P2O5, 60 kg/ha K2O

Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kérdés-Üzenet

Oszd meg velünk!