Kezdőoldal > Vetőmagok > Hüvelyesek > Bükköny
Kategóriák
 
Letöltés

Bükköny

Ebbe a kategóriába a bükköny különböző fajtái kerültek. A Vetőmag Minősítő Bizonyítvánnyal rendelkező fémzárolt minőségű vetőmagok közül kerülnek ki a hüvelyes vetőmagok is. Ez a minőség garantálja a fajtatisztaságot, a termésbiztonságot, sőt, akár többlettermés is elérhető vele. Ezeken felül ezzel a technikával megvalósítható a kockázatok minimalizálása, amellett, hogy kevesebb idő és anyagi ráfordítás válik szükségessé. Kiszámíthatóbbá válik a növénytermesztés a magas minőségű vetőmagoknak köszönhetően.
A hüvelyesek között a bükköny az egyike a legkeresettebb vetőmagoknak, ezért ebből a vetőmagból is széles kínálattal várunk. 

A legkiválóbb bükköny vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
14 termék  a 14 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A bükköny érdemei

A bükköny magas fehérjetartalommal rendelkező hüvelyes takarmánynövény. Kiváló talajtakaró, nagyszerű választás zöldtrágyázáshoz. A talaj minőségét javítja, dúsítja annak nitrogén összetételét. 

A bükköny típusai

Pannon, tavasz és szöszös bükköny típusokat is megtalálsz nálunk. 

A tavasz bükkönyök gazdag zöldtakarmányt adnak, viszont nagyon nem szeretik a szárazságot. Tavaszi árpával és zabbal is sikerrel termeszthetők.

Az őszi szöszös bükköny viszont jól alkalmazkodik, a szárazságot és a hideget is jól tűri, télálló. Korán kaszálható, és elég nagy zöldtömeget nevel, aminek mennyisége függ a talaj minőségétől, a csapadék mennyiségétől, valamint a társnövényektől is. Rozs és búza társaságában például kiváló zöldtakarmányt ad, valamint silózásra is megfelelő.

A pannón bükköny dicsekedhet a bükkönyök között a legjobb takarmányértékkel. Ha gabonafélékkel vetjük együtt, akkor ez adja a legkorábbi zöldtakarmányt is. Fonnyasztani és szilázsként is alkalmas. A hideget tűri, fagyálló. Korai betakaríthatósága miatt tulajdonképpen bármilyen utóvetemény következhet utána.

 

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+