Kezdőoldal > Műszaki termékek > Szivattyúk > Szivattyú szett
Kategóriák
 
Letöltés

Szivattyú szett

A szivattyú szettek olyan készletek, amelyek a szivattyú mellett tartalmazzák a szükséges tartozékokat és kiegészítő termékeket is, mint például a tömlők, a csatlakozók, a pisztolyok, az átfolyásmérők, a szűrők, a szelepek, a tartályok és más elemek.Komplett megoldásokat kínálunk Neked. Függetlenül attól, hogy savak, lúgok, ásványolajok, robbanás veszélyes anyagok vagy oldószerek: mindegyik területre rendelkezünk optimális szivattyútípussal, hordók és tartályok ürítésére. Gyorsan összeszerelhető, néhány egyszerű lépésben készen állnak a használatra. A szivattyú szettek opcionálisan kombinálhatók átfolyásmérővel is. 

Kiváló hordószivattyúk szettek egy helyen!

Tovább a részletekre
7 termék  a 7 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényed van, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


 A szivattyú szettek előnyei a következők:

  • KÉNYELEM: A szivattyú szettek megkönnyítik a vásárlást és a telepítést, mivel nem kell külön-külön beszerezni a szivattyút és a tartozékokat. A szivattyú szettek már össze vannak állítva és tesztelve, így csak csatlakoztatni kell őket a folyadékforráshoz és a célállomáshoz.
     
  • KOMPATIBILITÁS: A szivattyú szettek biztosítják, hogy a szivattyú és a tartozékok egymáshoz illőek és megfelelőek legyenek a kívánt folyadékhoz. A szivattyú szettek elkerülik a csatlakozási problémákat, a tömítési hibákat, a nyomásveszteséget vagy a folyadékminőség romlását, amelyek a nem megfelelő tartozékok használatából adódhatnak.
     
  • GAZDASÁGOSSÁG: A szivattyú szettek általában olcsóbbak, mint ha külön-külön vennénk meg a szivattyút és a tartozékokat. A szivattyú szettek csökkentik a szállítási és telepítési költségeket, valamint a karbantartási és javítási igényeket. A szivattyú szettek növelik a szivattyú hatékonyságát és élettartamát, így hosszú távon megtakarítást eredményeznek.


A szivattyú szettek tehát olyan készletek, amelyek kényelmet, kompatibilitást és gazdaságosságot nyújtanak a szivattyú és a tartozékok vásárlásában és használatában. A szivattyú szettek különböző típusai és méretei elérhetők különböző gyártóktól, akikkel együtt személyre szabott megoldásokat kínálunk a szivattyú szettek területén. 

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!