Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Műtrágya kevert

Ebben a kategóriában a kevert műtrágyák találhatók. A műtrágyázás hasznos segítője a növénytermesztéssel foglalkozó gazdáknak. Mivel a haszonnövények a lehető legnagyobb mértékben felhasználásra kerülnek, kiesnek abból a körforgásból, amely során az elpusztuló növények gazdagítják a talajt. Ezt a hiányt pótolják megfelelő szerekkel, hogy tápanyagokban gazdag, egészséges talajba vethessék a vetőmagokat.

A szántóföldi műtrágyák orvosolják a talaj problémáit, optimális környezetet teremtve a növények növekedéséhez. A műtrágya kevert típusai élen járnak a talaj javításának és tápanyaggal való ideális ellátottságának terén. 

A kevert műtrágyák két vagy esetenként több összetevőből álló műtrágyák, az összetételben a kémiai szempont is érvényesül. 

Tovább a részletekre

Görgess lejjebb! Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

A műtrágyázás jelentősége

A műtrágyák segítségével biztosíthatjuk növényeink számára a szükséges tápanyagokat, ráadásul olyan formában, amely könnyen hasznosítható a növények számára. Amennyiben talajunknak és a termeszteni kívánt növényünk igényeinek megfelelő típusú és összetételű műtrágyát alkalmazunk, egyszerre segíthetjük a növényeink fejlődését, miközben a talaj általános jellemzőit is sikeresen javíthatjuk.  A műtrágyában található hatóanyagok a lehető legjobban hasznosulnak, és támogatják sikereinket a növénytermesztés során.
A műtrágya segítségével a növények számára szükséges anyagok jelenléte a növénynek megfelelő arányban és formában lesznek jelen.

A műtrágya kevert formája

A kevert műtrágyák két vagy esetenként több összetevőből álló műtrágyák, az összetételben a kémiai szempont is érvényesül. Az ideális kombináció eredményeképpen a növények gyorsabban és egészségesen fejlődnek.
Minősített, hatékony és környezetbarát műtrágyáink kevert típusai között válogathatsz összetételük, valamint a javasolt növénypopuláció alapján. Széles kínálatunkban biztosan megtalálod az optimális támogatást az általad termesztett növényekhez.AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás