Kezdőoldal > Tápanyagok > Szántóföldi műtrágyák > Műtrágya kevert
Kategóriák
 

Műtrágya kevert

Ebben a kategóriában a kevert műtrágyák találhatók. A műtrágyázás hasznos segítője a növénytermesztéssel foglalkozó gazdáknak. Mivel a haszonnövények a lehető legnagyobb mértékben felhasználásra kerülnek, kiesnek abból a körforgásból, amely során az elpusztuló növények gazdagítják a talajt. Ezt a hiányt pótolják megfelelő szerekkel, hogy tápanyagokban gazdag, egészséges talajba vethessék a vetőmagokat.

A szántóföldi műtrágyák orvosolják a talaj problémáit, optimális környezetet teremtve a növények növekedéséhez. A műtrágya kevert típusai élen járnak a talaj javításának és tápanyaggal való ideális ellátottságának terén. 

A kevert műtrágyák széles kínálata 1 helyen!

Tovább a részletekre
25 termék  a 25 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


A műtrágyázás jelentősége

A műtrágyák segítségével biztosíthatjuk növényeink számára a szükséges tápanyagokat, ráadásul olyan formában, amely könnyen hasznosítható a növények számára. Amennyiben talajunknak és a termeszteni kívánt növényünk igényeinek megfelelő típusú és összetételű műtrágyát alkalmazunk, egyszerre segíthetjük a növényeink fejlődését, miközben a talaj általános jellemzőit is sikeresen javíthatjuk.  A műtrágyában található hatóanyagok a lehető legjobban hasznosulnak, és támogatják sikereinket a növénytermesztés során.
A műtrágya segítségével a növények számára szükséges anyagok jelenléte a növénynek megfelelő arányban és formában lesznek jelen.

A műtrágya kevert formája

A kevert műtrágyák két vagy esetenként több összetevőből álló műtrágyák, az összetételben a kémiai szempont is érvényesül. Az ideális kombináció eredményeképpen a növények gyorsabban és egészségesen fejlődnek.
Minősített, hatékony és környezetbarát műtrágyáink kevert típusai között válogathatsz összetételük, valamint a javasolt növénypopuláció alapján. Széles kínálatunkban biztosan megtalálod az optimális támogatást az általad termesztett növényekhez a tápanyagok között.

Hogyan tároljuk szakszerűen és biztonságosan a műtrágyát? 

Részletek a Primag Blog oldalán

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!