Kezdőoldal > Tápanyagok > Szántóföldi műtrágyák > Műtrágya kevert
Kategóriák
 
Letöltés

Műtrágya kevert

Ebben a kategóriában a kevert műtrágyák találhatók. A műtrágyázás hasznos segítője a növénytermesztéssel foglalkozó gazdáknak. Mivel a haszonnövények a lehető legnagyobb mértékben felhasználásra kerülnek, kiesnek abból a körforgásból, amely során az elpusztuló növények gazdagítják a talajt. Ezt a hiányt pótolják megfelelő szerekkel, hogy tápanyagokban gazdag, egészséges talajba vethessék a vetőmagokat.

A szántóföldi műtrágyák orvosolják a talaj problémáit, optimális környezetet teremtve a növények növekedéséhez. A műtrágya kevert típusai élen járnak a talaj javításának és tápanyaggal való ideális ellátottságának terén. 

A kevert műtrágyák széles kínálata 1 helyen!

Tovább a részletekre
18 termék  a 18 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A műtrágyázás jelentősége

A műtrágyák segítségével biztosíthatjuk növényeink számára a szükséges tápanyagokat, ráadásul olyan formában, amely könnyen hasznosítható a növények számára. Amennyiben talajunknak és a termeszteni kívánt növényünk igényeinek megfelelő típusú és összetételű műtrágyát alkalmazunk, egyszerre segíthetjük a növényeink fejlődését, miközben a talaj általános jellemzőit is sikeresen javíthatjuk.  A műtrágyában található hatóanyagok a lehető legjobban hasznosulnak, és támogatják sikereinket a növénytermesztés során.
A műtrágya segítségével a növények számára szükséges anyagok jelenléte a növénynek megfelelő arányban és formában lesznek jelen.

A műtrágya kevert formája

A kevert műtrágyák két vagy esetenként több összetevőből álló műtrágyák, az összetételben a kémiai szempont is érvényesül. Az ideális kombináció eredményeképpen a növények gyorsabban és egészségesen fejlődnek.
Minősített, hatékony és környezetbarát műtrágyáink kevert típusai között válogathatsz összetételük, valamint a javasolt növénypopuláció alapján. Széles kínálatunkban biztosan megtalálod az optimális támogatást az általad termesztett növényekhez a tápanyagok között.

Hogyan tároljuk szakszerűen és biztonságosan a műtrágyát? 

Részletek a Primag Blog oldalán

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+