Kezdőoldal > Tápanyagok > Talajjavító anyag
Kategóriák
 
Letöltés

Talajjavító anyag

A talaj biológiai működésének zavarai napjainkban egyre látványosabbak, friss felmérések szerint Magyarországon akár 3 millió hektárnyi mezőgazdasági területen is szükség lehet szakszerű talajjavításra. A talajok kimerülését nagyrészt a talajsavanyodás okozza, és a növénytermesztés számára évről évre kedvezőtlenebbek a feltételek. A technológiák rohamos fejlődésével egyre hatékonyabbak a célzott tápanyagok, és egyre jobb eredményt mutat a talajjavító anyagok rendszeres alkalmazása. Nemcsak megállítják a negatív folyamatokat, de a fenntartható fejlődést is szolgálják. A talajjavítóanyagok egy része felhasználható az új Agro-ökológiai Programban is. Az AÖP-ben alkalmazható termékeket összegyűjtve ITT találod meg.

A legkorszerűbb talajjavítóanyagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
9 termék  a 9 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A savanyú talajok szerkezete tömörebb, hiszen az a kalcium hiányzik belőle leginkább, ami a föld egészséges morzsalékosságát adná. Talajsavanyodás esetén rossz a talaj víz- és levegőgazdálkodása, gyenge a biológiai aktivitása, és éppen abban a rétegben romlik leginkább a talajminőség, ahol a növény gyökérzete felveszi a tápanyagokat. A kémiai talajjavítás egészséges talajéletet eredményez, megbízható módszer a talaj és a növénykultúrák termékenységének fokozására is. 

Talajjavító anyagok: amitől igazán terem a termőföld

különböző tápanyagok hozzájárulnak a talaj megfelelő pH-értékének kialakításához, alkalmasak a talajsavanyodás megállítására, sőt javítják a talaj szerkezetének minőségét, növelik a talajélet aktivitását, és akár 30?40%-os terméstöbbletet is eredményeznek.

A meszezés alapvetően a pH-érték semlegesítését és a talaj jobb tápanyagellátását célozza. Jó irányba tolja a talaj biológiai, fizikai és kémiai tulajdonságait. Javul a talaj szerkezete és szervesanyag-tartalma. Jobb lesz a tápanyagforgalom, nő a mikroorganizmusok száma, élénkül a talajban a mikrobiológiai aktivitás. A talaj könnyebben felveszi a tápanyagokat, de ellenállóbb lesz a toxikus elemekkel szemben. 

Böngéssz! Olvass! Válassz!

Webáruházunk kínálatában kizárólag megbízható forrásból származó, minősített talajjavító anyagok szerepelnek. Csak tiszta és természetazonos tápanyagokat forgalmazunk, amelyeknek hatékonysága már bizonyított. Böngéssz a folyamatosan frissülő Tápanyag kategóriában, és a Talajjavító anyagok gombra kattintva megtalálod a leghatékonyabb megoldásokat. Mészkőlisztre vagy mészkőőrleményre lehet szükséged? Klikkelj, és tudj meg mindent a hatóanyagokról, sőt a várható eredményekről is.

Kínálatunkban keresni is könnyű! Használd a szűrőt, és keress rá a megfelelő talajjavítóra: hatóanyag, dózis vagy akár szemcseméret szerint. A részletes termékleírásokat az adott márkára kattintva megtalálod. 

Vállalkozásunk több évtizedes szakmai tapasztalatra épül, és munkatársaink a nap 24 órájában készen állnak arra, hogy segítsenek megtalálni az igényeidnek leginkább megfelelő megoldást. Az értékes szakmai tapasztalatok mellett rengeteg tudásanyagot is összegyűjtöttünk az elmúlt 30 évben, és mindezt boldogan megosztjuk veled azért, hogy megkönnyítsük a munkádat. Itt az oldalon tetemes mennyiségű információt találsz talajjavításról, trágyázásról, a gazdálkodást érintő összes témáról.

Érdemes gyakran felkeresned az oldalunkat. Térj vissza többször ide, hiszen mindig találsz nálunk újdonságot. Klikkelj, és nézd meg szezonális akciós kínálatunkat is, mert ezt a kategóriát az aktualitásoknak megfelelően folyamatosan frissítjük. Előfordul, hogy egy termék csak előjegyezhető, de biztos lehetsz abban, hogy amikor szükséged lesz rá, mindent ott találsz a kezed ügyében. Házhoz szállítással az ország minden pontjára eljutunk.

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+