Kezdőoldal > Műszaki termékek > IBC tartályok > IBC tartály szett
Kategóriák
 
Letöltés

IBC tartály szett

Az IBC tartály szettek használata  korszerű megoldást jelent a folyadékok tárolására és szállítására, különösen a veszélyes folyadékok esetében, mint a gázolaj, a benzin. Az IBC tartály szettek segítségével kialakíthatók gázolajkutak, mobilkutak, mobil benzinkutak, amelyek praktikusak, biztonságosak és költséghatékonyak. Az IBC tartály szettek lehetővé teszik az IBC tartályok (Intermediate Bulk Container) használatát gázolajkutak, mobilkutak, mobil benzinkutak kialakításához. Az IBC tartályok közepes mennyiségű folyadék tárolására és szállítására alkalmas eszközök, amelyek sokoldalúak, hosszú élettartamúak és költséghatékonyak.

 

ADR minősítésű mobil gázolajkutak széles kínálata 1 helyen! 

Tovább a részletekre
23 termék  a 23 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényeid vannak, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Az IBC tartály szettek általában tartalmazzák a következő elemeket:

 • Az IBC tartályt, amelynek mérete, anyaga és típusa a szállítandó folyadéktól függ. A leggyakoribb méret a 1000 literes, a leggyakoribb anyag a HDPE (nagy sűrűségű polietilén), a leggyakoribb típus pedig a rácsos, amely egy fém keretben helyezkedik el a műanyag ballon.
   
 • Az IBC tartály csatlakozót, amely lehetővé teszi a tartályhoz való csatlakozást különböző méretű és típusú csövekkel, tömlőkkel, szelepekkel, pumpákkal stb. A csatlakozók általában S60 menettel rendelkeznek, és többféle belső menettel kaphatók, például 1/2", 3/4" vagy 1".
   
 • Az IBC tartály leeresztő szelepet, amely a tartály alján található, és lehetővé teszi a folyadék kiürítését a tartályból. A leeresztő szelep általában 2" átmérőjű, és különböző kialakítású lehet, például golyós, pillangós, csavaros stb.
   
 • Az IBC tartály tömítést, amely a tartály és a csatlakozó között biztosítja a szivárgásmentes illeszkedést. A tömítés anyaga és formája a szállított folyadék típusától függ, például lehet EPDM, NBR, Viton, lapos, gyűrűs stb.
   
 • Az IBC tartály kupakot, amely a tartály tetején található, és lehetővé teszi a tartály nyitását és zárását. A kupak általában 6" átmérőjű, és különböző színű és típusú lehet, például piros, kék, zöld, szelepes, szellőzős stb.


Az IBC tartály szettek előnyei a következők:

 • BIZTONSÁG: Az IBC tartályok megfelelnek az UN ADR szabványoknak, amelyek biztosítják, hogy a tartályok biztonságosak legyenek a veszélyes folyadékok, például a gázolaj, a benzin vagy a repülő üzemanyag tárolásához és szállításához. A tartályok ellenállnak az ütéseknek, a hőnek, a nyomásnak, a korróziónak, a UV sugárzásnak, és megfelelő jelölésekkel vannak ellátva a tartalom típusa és mennyisége szerint.
   
 • JOGI ELŐNYÖK: Az előírásoknak megfelelő tartály használata megfelel a környezetvédelmi és az ADR/IBC előírásoknak, és jogi előnyöket eredményezhet, mivel megakadályozza a környezeti szennyezést és a szabálytalan szállítás miatt bekövetkező bírságokat a jogi előírások megsértése miatt.
   
 • SZÁLLÍTÁSs: Az IBC tartályok könnyen és biztonságosan szállíthatók, mivel a tartályok anyaga, kialakítása, rögzítése lehetővé teszi a folyadékok hatékony és előírásoknak megfelelő szállítását. Az IBC tartályok egymásra rakhatók, így helyet és költséget takarítanak meg a szállítás során. Az IBC tartályok üres állapotban összecsukhatók vagy összehajthatók, így még kevesebb helyet foglalnak el a visszaúton.
   
 • SOKOLDALÚSÁG: Az IBC tartályok különféle méretben, felszereltségben, átalakításban kaphatók, így lehetővé teszik a folyadékok tárolását és szállítását különböző mennyiségben, a szállítási igényektől függően. Az IBC tartályokat különböző célokra lehet használni, például gázolajkutak, mobilkutak, mobil benzinkutak kialakításához, amelyek gyorsan és egyszerűen telepíthetők és üzemeltethetők.

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!