Kezdőoldal > Műszaki termékek > IBC tartályok > IBC tartály szett
Kategóriák
 
Letöltés

IBC tartály szett

Az IBC tartály szettek használata  korszerű megoldást jelent a folyadékok tárolására és szállítására, különösen a veszélyes folyadékok esetében, mint a gázolaj, a benzin. Az IBC tartály szettek segítségével kialakíthatók gázolajkutak, mobilkutak, mobil benzinkutak, amelyek praktikusak, biztonságosak és költséghatékonyak. Az IBC tartály szettek lehetővé teszik az IBC tartályok (Intermediate Bulk Container) használatát gázolajkutak, mobilkutak, mobil benzinkutak kialakításához. Az IBC tartályok közepes mennyiségű folyadék tárolására és szállítására alkalmas eszközök, amelyek sokoldalúak, hosszú élettartamúak és költséghatékonyak.

 

ADR minősítésű mobil gázolajkutak széles kínálata 1 helyen! 

Tovább a részletekre
23 termék  a 23 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényeid vannak, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Az IBC tartály szettek általában tartalmazzák a következő elemeket:

 • Az IBC tartályt, amelynek mérete, anyaga és típusa a szállítandó folyadéktól függ. A leggyakoribb méret a 1000 literes, a leggyakoribb anyag a HDPE (nagy sűrűségű polietilén), a leggyakoribb típus pedig a rácsos, amely egy fém keretben helyezkedik el a műanyag ballon.
   
 • Az IBC tartály csatlakozót, amely lehetővé teszi a tartályhoz való csatlakozást különböző méretű és típusú csövekkel, tömlőkkel, szelepekkel, pumpákkal stb. A csatlakozók általában S60 menettel rendelkeznek, és többféle belső menettel kaphatók, például 1/2", 3/4" vagy 1".
   
 • Az IBC tartály leeresztő szelepet, amely a tartály alján található, és lehetővé teszi a folyadék kiürítését a tartályból. A leeresztő szelep általában 2" átmérőjű, és különböző kialakítású lehet, például golyós, pillangós, csavaros stb.
   
 • Az IBC tartály tömítést, amely a tartály és a csatlakozó között biztosítja a szivárgásmentes illeszkedést. A tömítés anyaga és formája a szállított folyadék típusától függ, például lehet EPDM, NBR, Viton, lapos, gyűrűs stb.
   
 • Az IBC tartály kupakot, amely a tartály tetején található, és lehetővé teszi a tartály nyitását és zárását. A kupak általában 6" átmérőjű, és különböző színű és típusú lehet, például piros, kék, zöld, szelepes, szellőzős stb.


Az IBC tartály szettek előnyei a következők:

 • BIZTONSÁG: Az IBC tartályok megfelelnek az UN ADR szabványoknak, amelyek biztosítják, hogy a tartályok biztonságosak legyenek a veszélyes folyadékok, például a gázolaj, a benzin vagy a repülő üzemanyag tárolásához és szállításához. A tartályok ellenállnak az ütéseknek, a hőnek, a nyomásnak, a korróziónak, a UV sugárzásnak, és megfelelő jelölésekkel vannak ellátva a tartalom típusa és mennyisége szerint.
   
 • JOGI ELŐNYÖK: Az előírásoknak megfelelő tartály használata megfelel a környezetvédelmi és az ADR/IBC előírásoknak, és jogi előnyöket eredményezhet, mivel megakadályozza a környezeti szennyezést és a szabálytalan szállítás miatt bekövetkező bírságokat a jogi előírások megsértése miatt.
   
 • SZÁLLÍTÁSs: Az IBC tartályok könnyen és biztonságosan szállíthatók, mivel a tartályok anyaga, kialakítása, rögzítése lehetővé teszi a folyadékok hatékony és előírásoknak megfelelő szállítását. Az IBC tartályok egymásra rakhatók, így helyet és költséget takarítanak meg a szállítás során. Az IBC tartályok üres állapotban összecsukhatók vagy összehajthatók, így még kevesebb helyet foglalnak el a visszaúton.
   
 • SOKOLDALÚSÁG: Az IBC tartályok különféle méretben, felszereltségben, átalakításban kaphatók, így lehetővé teszik a folyadékok tárolását és szállítását különböző mennyiségben, a szállítási igényektől függően. Az IBC tartályokat különböző célokra lehet használni, például gázolajkutak, mobilkutak, mobil benzinkutak kialakításához, amelyek gyorsan és egyszerűen telepíthetők és üzemeltethetők.

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+