Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Csomós ebír

A csomós ebír vetőmag a fűfélék között rendkívül kedvelt, hiszen rendkívül jó képességekkel rendelkezik, élettartama hosszú és magas takarmányozási értékkel bír. Zsenge korban legeltetési célokra kifejezetten alkalmas.

A csomós ebír vetőmagok esetében is nagyon fontos, hogy fémzárolt minőséget válassz, amely webáruházunkban minden egyes vetőmag esetében garantált. Hiszünk abban, és a gazdáktól kapott visszajelzéseink, valamint a hosszú évekre visszanyúló tapasztalataink is azt mutatják, hogy a jó start megalapozza a gazda sikerét.

A csomós ebír vetőmag a fűfélék között rendkívül kedvelt, hiszen rendkívül jó képességekkel rendelkezik.

Tovább a részletekre

Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Jó takarmány és hosszú élettartam: a csomós ebír előnyei

A csomós ebír fűféléink közül az egyik leghosszabb élettartammal dicsekedhet, négy évig biztosan, de akár nyolc éven keresztül is képes teremni. Érdemes ezt választanod, ha a hosszú élettartam fontos neked. 

Nem csak sokáig terem, hanem magas minőségű takarmányt is képes adni, amelyet a szarvasmarhák és juhok is szívesen legelnek, amíg még fiatal a növény. Fásodás után azonban már nem legelik szívesen, mivel az íze megváltozik. Legelés, valamint kaszálás után is gyorsan újrasarjadzik. Bő hozamot nyújt, takarmányértéke magas.

A csomós ebír környezeti igényei és jellemzői

Egyáltalán nem igényes fűféle. Nem okoz problémát neki a szárazság, s kifejezetten aszályos részeken is több éven keresztül terem. Az árnyékot is jól tűri.

Kora tavasszal, már áprilisban kihajt, laza bokrú, de zsámbékokat képez, amire érdemes figyelni vetéskor. Katlanozik, tenyerel, s gyomelnyomó képessége kiemelkedő. Amennyiben megfelelően sűrűn vetik, akkor tökéletes megoldás talajerózió ellen. A sűrű vetésnek köszönhetően a minősége is tovább javul.

A csomós ebír kertbe nem való, mezőgazdasági célokra alkalmas fűféle. AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás