Kezdőoldal > Vetőmagok > Fűfélék > Csomós ebír
Kategóriák
 
Letöltés

Csomós ebír

A csomós ebír vetőmag a fűfélék között rendkívül kedvelt, hiszen rendkívül jó képességekkel rendelkezik, élettartama hosszú és magas takarmányozási értékkel bír. Zsenge korban legeltetési célokra kifejezetten alkalmas.

A csomós ebír vetőmagok esetében is nagyon fontos, hogy fémzárolt minőséget válassz, amely webáruházunkban minden egyes vetőmag esetében garantált. Hiszünk abban, és a gazdáktól kapott visszajelzéseink, valamint a hosszú évekre visszanyúló tapasztalataink is azt mutatják, hogy a jó start megalapozza a gazda sikerét.

A legkiválóbb csomós ebír vetőmagok 1 helyen!

Tovább a részletekre
4 termék  a 4 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Jó takarmány és hosszú élettartam: a csomós ebír előnyei

A csomós ebír fűféléink közül az egyik leghosszabb élettartammal dicsekedhet, négy évig biztosan, de akár nyolc éven keresztül is képes teremni. Érdemes ezt választanod, ha a hosszú élettartam fontos neked. 

Nem csak sokáig terem, hanem magas minőségű takarmányt is képes adni  a vetőmagok között, amelyet a szarvasmarhák és juhok is szívesen legelnek, amíg még fiatal a növény. Fásodás után azonban már nem legelik szívesen, mivel az íze megváltozik. Legelés, valamint kaszálás után is gyorsan újrasarjadzik. Bő hozamot nyújt, takarmányértéke magas.

A csomós ebír környezeti igényei és jellemzői

Egyáltalán nem igényes fűféle. Nem okoz problémát neki a szárazság, s kifejezetten aszályos részeken is több éven keresztül terem. Az árnyékot is jól tűri.

Kora tavasszal, már áprilisban kihajt, laza bokrú, de zsámbékokat képez, amire érdemes figyelni vetéskor. Katlanozik, tenyerel, s gyomelnyomó képessége kiemelkedő. Amennyiben megfelelően sűrűn vetik, akkor tökéletes megoldás talajerózió ellen. A sűrű vetésnek köszönhetően a minősége is tovább javul.

A csomós ebír kertbe nem való, mezőgazdasági célokra alkalmas fűféle. 

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!