Kezdőoldal > Vetőmagok > Olajos növények > Olajtök
Kategóriák
 

Olajtök

Magyarország egész területén biztonsággal termeszthető, magas terméshozammal és termésbiztonsággal rendelkező olajtök vetőmagjaink mindegyike a legmagasabb, fémzárolt minőséggel bír. Az olajtököt nem csupán étkezési célokra termesztik, hanem gyógyhatásának köszönhetően kozmetikai termékekben, valamint étrend-kiegészítőkben is hasznosítják. Egyszerűen és biztonságosan termeszthető növény, amelynek magja s a belőle sajtolt olaj gyulladásgátló, és érelmeszesedés ellen is alkalmazható hatóanyagainak köszönhetően rendkívül keresetté vált napjainkra.

Nagy népszerűségnek örvendő növényünk.

Tovább a részletekre
9 termék  a 9 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


Egészségünk őre: az olajtök

Hasznos olajos növényeink között méltán örvend nagy népszerűségnek az olajtök. Magja telítetlen zsírsavakban gazdag, legnagyobb mértékben linolsavat tartalmaz. Gyulladáscsökkentő hatását elfogyasztva, de külsőleg alkalmazva is képes kifejteni, éppen ezért az étkezési célú felhasználáson kívül a kozmetikában is alkalmazzák. A gyulladásos folyamatokon túl kiváló immunerősítő, valamint jó hatással van a teljesítőképességre is. Érelmeszesedést és érszűkületet gátló hatását is ismerjük, ezenfelül pedig a prosztata egyes megbetegedéseiben is hasznos segítséget nyújt. E-vitamin tartalma kiemelkedő.

Az olajtök termesztésének feltételei

Az olajtök kedveli a meleget és tűri a szárazságot, csak nagyon ritkán igényli az öntözést. A szikes és nagyon alacsony termőképességű talajokon kívül bármilyen talajon jól megterem. Fagyérzékeny. A tápanyagokra kényes, s egyes betegségekre is érzékeny. Áruházunkban azonban magas ellenállóképességű vetőmagokat is találsz. Biotermesztésre való vetőmagokkal is várunk.

Ne feledd, hogy az egészséges növény és a bő termés alapja mindig a jó kezdet, amelyet biztosíthatsz terményeid számára a nálunk vásárolható kiváló minőségű, fémzárolt vetőmagok használatával.

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!