We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Oil plants > Medicinal pumpkin
Request for quotationDeliveryDelivery
Medicinal pumpkin

Magyarország egész területén biztonsággal termeszthető, magas terméshozammal és termésbiztonsággal rendelkező olajtök vetőmagjaink mindegyike a legmagasabb, fémzárolt minőséggel bír. Az olajtököt nem csupán étkezési célokra termesztik, hanem gyógyhatásának köszönhetően kozmetikai termékekben, valamint étrend-kiegészítőkben is hasznosítják. Egyszerűen és biztonságosan termeszthető növény, amelynek magja s a belőle sajtolt olaj gyulladásgátló, és érelmeszesedés ellen is alkalmazható hatóanyagainak köszönhetően rendkívül keresetté vált napjainkra.

Nagy népszerűségnek örvendő növényünk.

Go to details ...

Egészségünk őre: az olajtök

Hasznos olajos növényeink között méltán örvend nagy népszerűségnek az olajtök. Magja telítetlen zsírsavakban gazdag, legnagyobb mértékben linolsavat tartalmaz. Gyulladáscsökkentő hatását elfogyasztva, de külsőleg alkalmazva is képes kifejteni, éppen ezért az étkezési célú felhasználáson kívül a kozmetikában is alkalmazzák. A gyulladásos folyamatokon túl kiváló immunerősítő, valamint jó hatással van a teljesítőképességre is. Érelmeszesedést és érszűkületet gátló hatását is ismerjük, ezenfelül pedig a prosztata egyes megbetegedéseiben is hasznos segítséget nyújt. E-vitamin tartalma kiemelkedő.

Az olajtök termesztésének feltételei

Az olajtök kedveli a meleget és tűri a szárazságot, csak nagyon ritkán igényli az öntözést. A szikes és nagyon alacsony termőképességű talajokon kívül bármilyen talajon jól megterem. Fagyérzékeny. A tápanyagokra kényes, s egyes betegségekre is érzékeny. Áruházunkban azonban magas ellenállóképességű vetőmagokat is találsz. Biotermesztésre való vetőmagokkal is várunk.

Ne feledd, hogy az egészséges növény és a bő termés alapja mindig a jó kezdet, amelyet biztosíthatsz terményeid számára a nálunk vásárolható kiváló minőségű, fémzárolt vetőmagok használatával.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!