Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Olajtök

Magyarország egész területén biztonsággal termeszthető, magas terméshozammal és termésbiztonsággal rendelkező olajtök vetőmagjaink mindegyike a legmagasabb, fémzárolt minőséggel bír. Az olajtököt nem csupán étkezési célokra termesztik, hanem gyógyhatásának köszönhetően kozmetikai termékekben, valamint étrend-kiegészítőkben is hasznosítják. 

Egyszerűen és biztonságosan termeszthető növény, amelynek magja s a belőle sajtolt olaj gyulladásgátló, és érelmeszesedés ellen is alkalmazható hatóanyagainak köszönhetően rendkívül keresetté vált napjainkra.

Hasznos olajos növényeink között méltán örvend nagy népszerűségnek az olajtök.

Tovább a részletekre

Görgess lejjebb! Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Egészségünk őre: az olajtök

Hasznos olajos növényeink között méltán örvend nagy népszerűségnek az olajtök. Magja telítetlen zsírsavakban gazdag, legnagyobb mértékben linolsavat tartalmaz. Gyulladáscsökkentő hatását elfogyasztva, de külsőleg alkalmazva is képes kifejteni, éppen ezért az étkezési célú felhasználáson kívül a kozmetikában is alkalmazzák. A gyulladásos folyamatokon túl kiváló immunerősítő, valamint jó hatással van a teljesítőképességre is. Érelmeszesedést és érszűkületet gátló hatását is ismerjük, ezenfelül pedig a prosztata egyes megbetegedéseiben is hasznos segítséget nyújt. E-vitamin tartalma kiemelkedő.

Az olajtök termesztésének feltételei

Az olajtök kedveli a meleget és tűri a szárazságot, csak nagyon ritkán igényli az öntözést. A szikes és nagyon alacsony termőképességű talajokon kívül bármilyen talajon jól megterem. Fagyérzékeny. A tápanyagokra kényes, s egyes betegségekre is érzékeny. Áruházunkban azonban magas ellenállóképességű vetőmagokat is találsz. Biotermesztésre való vetőmagokkal is várunk.

Ne feledd, hogy az egészséges növény és a bő termés alapja mindig a jó kezdet, amelyet biztosíthatsz terményeid számára a nálunk vásárolható kiváló minőségű, fémzárolt vetőmagok használatával.AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás