Kezdőoldal > Műszaki termékek > IBC tartályok > IBC tartozék
Kategóriák
 
Letöltés

IBC tartozék

Az IBC tartályokhoz és hordókhoz használható kármentő tálcák jelentősége abban rejlik, hogy megakadályozzák a veszélyes folyadékok környezetbe jutását, és biztonságos tárolást és lefejtést tesznek lehetővé. A kármentő tálcák különböző anyagokból, méretekben és formákban kaphatók, attól függően, hogy milyen típusú és mennyiségű IBC-t vagy hordót kell rajtuk elhelyezni. A kármentő tálcák vegyszerállóak, UV-stabilak és élelmiszerbiztosak is lehetnek, így széles körben alkalmazhatók a vegyiparban, az élelmiszeriparban, az olaj- és kenőanyag-gazdálkodásban, valamint a veszélyes hulladékkezelésben. 

Az IBC tartályokhoz használható kármentő tálcák 1 helyen! 

Tovább a részletekre
4 termék  a 4 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Amennyiben egyedi igényeid vannak, írd meg pontosan a specifikációt és mi megkeressük a számodra megfelelő megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Az IBC tartályokhoz és hordókhoz használható kármentő tálcák alkalmazása nemcsak a környezetvédelmet szolgálja, hanem a munkahelyi biztonságot és a tűzvédelmet is növeli, hiszen megelőzi a folyadékok kifolyását, szivárgását, gyulladását vagy robbanását. A kármentő tálcák használata kötelező a víz- és környezetveszélyes anyagok tárolásánál, és ajánlott a gyúlékony anyagok tárolásánál is. A kármentő tálcák kiválasztásánál figyelembe kell venni a tárolni kívánt anyagok tulajdonságait, a tálcák anyagát, méretét, teherbírását, felfogóképességét, valamint a targoncázhatóságot és a lefejtőbakokat. A kármentő tálcák használata mellett fontos a rendszeres ellenőrzés, karbantartás és tisztítás is, hogy a tálcák megőrizzék a funkciójukat és a minőségüket. A kármentő tálcák használata tehát nemcsak a jogszabályoknak való megfelelés miatt fontos, hanem a környezet, a munkavállalók és a vállalkozások érdekében is. A kármentő tálcák segítségével megelőzhetők a balesetek, a károk és a büntetések, és biztosítható a folyadékok hatékony és felelős tárolása és kezelése.

Cikkajánló | Cikkajánló
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
A csávázott vetőmag: a mezőgazdaság zöld megoldása
2024.03.26. | Szakmai cikkek
Hogyan segíthet a csávázott vetőmag a mezőgazdaságban a környezetvédelem és a hatékonyság növelésében?
Tovább olvasok
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
Starter műtrágya: a bőséges termés titka
2024.03.26. | Szakmai cikkek
A starter műtrágyázás jelentősége a növények korai fejlődésében és hatása a terméshozamra.
Tovább olvasok
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
A lóbab a mezőgazdaságban: természetes nitrogénforrás
2024.02.14. | Szakmai cikkek
A lóbab az egyik legrégebbi kultúrnövény, népszerűsége hazánkban is növekszik.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!