We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Engineering products
SearchSearchRequest for quotationRequest for quotationOrderOrderDeliveryDelivery Ez csak van

Engineering products

Üzemanyag, vegy- vagy élelmiszeripari anyag tárolására, szállítására és kezelésére keresed a jó megoldást? Máris megtaláltad! Böngéssz műszaki termékeink között, és mi segítünk kiválasztani a legjobb ár-érték arányú megoldást.
Ebben a kategóriában ügyfeleink leggyakrabban öntöző- és ivóvízhez és a gazdálkodás során szükséges gázolajhoz keresnek praktikus tartályokat és korszerű szivattyúkat. A választáshoz a műszaki-technológiai jellemzők elemzése mellett célszerű a gazdasági szempontok figyelembevétele is, így nagyobb biztonsággal hozhatsz döntést fejlesztési kérdésekben.

Folyékony anyag tárolására, szállítására keresed a jó megoldást? Máris megtaláltad!

Go to details ...

A műszaki fejlesztés örökzöld téma, és olyan állandó feladat a mezőgazdaságban, amely évezredes múltra tekint vissza. Állandó változásban vannak a gazdálkodás műszaki eszközei, új technológiai megoldások sokaságát eredményezi az innovációk folyamatos, gyors megjelenése a mezőgazdaság gyakorlatában, a napi munka során. 

Mi segítünk kiválasztani a célnak leginkább megfelelő, legjobb méretű és anyagú tartályt, valamint szivattyút. A számodra leghasznosabb egyedi megoldást is felkutatjuk és kidolgozzuk, ha arra van szükséged. Bármilyen speciális igényed is legyen, csak bátran oszd meg velünk, és mi örömmel teljesítjük a kívánságodat. Tényleg szeretjük és vállaljuk a kihívásokat! 

IBC tartályok

Az IBC tartály többször felhasználható, szabványos raklap alapterület méretű tárolóeszköz, amelyet azért terveztek, hogy megkönnyítse a legkülönbözőbb folyadékok vagy egyéb, nem teljesen szilárd halmazállapotú anyagok biztonságos tárolását és szállítását. Okos kialakításának köszönhető a praktikus használata, és a konkrét célnak megfelelő, strapabíró anyaga rendkívül sokoldalúvá teszi az alkalmazását. 

Az IBC tartályok legelőnyösebb tulajdonságai:

  • Egyszerű szállíthatóság: raklap alapterület méretével könnyű számolni és tervezni, nem igényel speciális szállítóeszközt.
  • Egymásra rakhatóság: olyan helytakarékos megoldás, amely megkönnyíti a pakolást, a szállítást és a tartályok tárolását.
  • Többször használatos: megfelelő tisztítási folyamatot követően újra és újra használható, akár különböző helyszíneken és különböző anyagokhoz is.

Az IBC tartályok ADR minősítést is kaphatnak veszélyes anyagokhoz, így alkalmassá válnak a tűz- és robbanásveszélyes üzemanyagok vagy maró, mérgező hatású vegyi anyagok tárolására is. Esővíz gyűjtésére vagy élelmiszeripari alapanyagok tárolásához élelmiszer-tanúsítvánnyal ellátott tartályra lesz szükséged.

Szivattyúk vegyszerekhez, műtrágyákhoz, gázolajhoz

Amikor saját szivattyú vásárlása mellett döntesz, alaposan át kell gondolnod, hogy mire fogod használni, hiszen ennek megfelelően kell kiválasztanod azt a szivattyútípust, amely megfelel az elvárásaidnak. A lefejteni szándékozott folyadék pontos ismeretében szakértőink rendelkezésedre állnak, és örömmel segítenek. Nálunk elérhetőek a hálózatról és az akkumulátorról működtethető szivattyúk is, valamint ezek akkumulátorai és akkumulátortöltői is.

Megbízható választék a műszaki termékek területén is

Kínálatunkban olyan innovációk is szerepelnek, amelyeknek minősége már bizonyított. Néhány klikkeléssel itt könnyen hozzájuthatsz a biztonságos és versenyképes minőséghez. Ha műszaki termék az, amit rendelsz a Primag-tól, biztos lehetsz abban, hogy azt ellenőrizték, megfelelően csomagolták és zökkenőmentesen, időre kiszállítják az ország egész területén.

Subscribe to newsletter

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Blog
Az őszi árpa termesztése, igényei és felhasználása
A csaknem feledésbe merült köles termesztése egyszerűen
AÖP - Letölthetőek az előzetes szerlisták
A Feltételesség szabályrendszere a 2023-2027